Přejít na výpis diskuzí
Český prezident píše řeckému kvůli zadrženým vývojářům
21.11.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Dobře Václav!!!.)
-
-
Já to říkám furt.
-
-
Papá Klaus jim vyhlásí válku.A obrněné kolony Pandurů se povalí na Balkán!!!
-
-
Aby tam vůbec dojely když nemají skoro ani na naftu.
-
Já myslím, že vojáci by tam nakonec došli pěšky. Protože cestou by jim Pandury postupně rozkradli.
-
-
Už za Vyškovem....
-
-
-
docela slusny diplomaticky bodycheck od VK. uvidime jestli to na neco bude mit vliv.
tem kdo si stezuji na jemne vyjadreni, doporucuji podivat se na par dilu jiste, pane ministre, aby se poucili jak se nadava a urazi ve vysoke politice... tohle bylo hodne tvrde vyjadreni. -
-
"sledoval tuto nešťastnou kauzu se zvláštní pozorností, tak aby její průběh nemohl na naše vzájemné vztahy vrhnout zbytečný stín“
Tohle staci, prakticky mu nedal sanci. -
-
presne tak. prelozeno do normalni reci: "jestli se jim neco stane v prubehu soudu, nebo soud bude pochybny, tak pocitejte s velmi mrazivymi vztahy. omezena spoluprace, omezena podpora obchodu atd. tohle neni hra."
-
-
-
Měl mu napsat, že když je propustěj, pošle mu za odměnu nějakou propisku, prej má doma pěknou sbírku....
-
-
Humor alá novinky.cz... *7*
-
-
Ač mi normálně pan Profesor pije většinou svých postojí krev, za tohle má u mě on a jeho copywriter minimálně patnáct bludišťáku. Sympatické.
-
Libi se mi podton dopisu - jste nezavisly stat, rozsudte si to sami, ale pozor, aby se regionalni nalady zbytecne nepromitly negtivne na obraz recke justice.
-
Pěkné gesto i když po Klausouvých slovech o líných pijácích ouza,nevím opravdu nevím jak se uchytí
-
způsob, jakým to podaly novinky.cz mě tak pobouřil, že sem jim musel do redakce poslat e-mail.
-
-
Jak to podali? Nemůžu to dohledat.
-
-
http://www.novinky.cz/domaci/285491-sledujte-nestastnou-kauzu-zadrzenych-cechu-zada-klaus-reckeho-prezidenta.html
ale nic závadnýho nevidim. Buď myslí jinej článek, nebo už to editli. -
-
On asi myslí to, že pokud k tomu sedne člověk co nečetl dřívější články, nebo ty co jsou zde na games vidí akorát kusou zprávu, kde jsou ,,dva češi obvinění ze špionáže". Není tam nic o vývojářích, o záznamech na kamerách apod. ani žádné související články, kterých by se mohl člověk chytit. O inteligenci většiny diskutujících na novinkách sice občas silně pochybuji, takže je defacto jedno co tam novinky píšou, ale je to krásná ukázka toho, jak neúplná zpráva vyzní zcela jinak. A bohužel lidé mají možnost udělat si názor pouze podle informací které jim servírují média. Takže kdo ovládá média, ten ovládá veřejné mínění...asi tak bych to viděl.
-
-
přesně
-
-
-
-
-
Musime se jako cesi postavit na tichej protest =) Ja bych zakazal na celej do odvolani veskery lety do recka z Cesky republiky, to by je financne zamrzelo vzhledem k tomu kolik cechu tam potkavam =).
nebo zaplavit recko lidma s fotakama a fotit uplne vsechno a kazdymu prekazet. -
At' už se kluci vrátěj domů přeju jim to :-) *4*