Přejít na výpis diskuzí
Český prezident píše řeckému kvůli zadrženým vývojářům
21.11.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Teď jestli to vůbec k něčemu bude. Třeba si s tím dopisem řecký prezident jen vytře prdel, co my víme.
-
-
no, zalezi na jakem papire to bylo napsane. vytirat si p*del treba kridovym papirem nebude asi uplne terno ... *4*
-
To by museli s Klausem vyloženě nesnášet.
Hlavně by mně zajímalo jako tam má prezident vliv.Hodně se tam protestuje proti vládě a posilují různá uskupení tak nevím,jestli tam je prezident vážená osobnost. -
-
To přijde na to co máš na mysli vlivem. V demokratickém státě samozřejmě prezident nemůže soudní proces ovlivnit přímo, ale na druhou stranu zájem ze strany vysokých politických míst by měl vést k tomu, že si soudce i žalobci dají větší pozor aby se nedopustili nějakého přehmatu - a to bez ohledu na to, jaký mají v Řecku politici (včetně prezidenta) morální kredit.
-
Tak Klause nesnáší kde kdo, viz jeho vyjádření o Řecích http://www.denik.cz/ze_sveta/klaus-se-oprel-do-reku-premier-jeho-vyrok-odsoudil.html
-
-
Bohužel měl ale pravdu ;)
-
-
Tak já neříkám, že ne :)
-
-
-
-
-
Konečně.
-
konečně a pěkně
-
Njn, nejdřív Schwarzenberg řekne, že vývojáři jsou idioti a každý na to z vysoka kašle. Poté co se to rozšíří, tak se najednou chovají jako charita, aby tím získali na popularitě... Každý politik dělá věci jen kvůli sobě a nedivil bych se, kdyby se po tomto aktu připojili další, kteří se budou chtít obohatit. Ale co se týče reálného výsledku, tak to řecký prezident odsouhlasí, aby nás umlčel a stejně tam budou roky čekat než to projde jejich zpomalenou byrokracií... Doufám, že se brzy vrátí, ale nevidím to moc růžově... *9*
-
-
Ty seš teda pesimista. I v tom dobrém hned najít něco špatného *15*
-
-
Ale ne, normálně jsem realista. Ale co čekat od země, která se blíží státnímu bankrotu... Kdo ví, třeba se to pohne, ale už jen to, že je takhle zavřeli a to jak to do teď probíhalo ve mě nebudí pozitivní pocity...
PS: No a co se týče těch "nelíbí" u mého prvního příspěvku, tak se jim vůbec nedivím, realita se většině lidí nelíbí, mě taky ne...
-
-
-
Hele no tak neblbni , jsme přece spolu v alianci , seřvi si ty úředníčky a ty fotografy nám rekomando pošlete zpátky .....
-
kdyby v tom jejich banánystánu aspon někdo hákoval........jo akorat stávkovat a natahovat pazoury :)
-
Hmm, čekal bych, že v dopise prezidenta nebudou pravopisný chyby...asi to psala Klausova sekretářka *7*
-
-
Menttor: Strašný to je ...
-
Záleží jestli to napsal v jiné řeči (aby tomu v Řecku někdo rozuměl) a následně to dali na jeho stránku.
-
-
Klaus +1
-
EDIT: Smazáno, špatné vlákno.
-
Jestli jsou nevinní,jak tvrdí,tak proč se tak bojí řádného soudu?pokud soud uzná,že jsou nevinní,tak můžou žádat odškodné...nebo že by se báli oprávněně?
-
-
:) Za špionáž je někdy řádný soud ?
-
anebo že by jim třeba vadilo to "menší" mezidobí v podobě vazební cely, kapacito???
-