Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem na BBC cetl, ze se jedna o jejich poprave :O))
    • nee
  • Pan prezident pouze vyjadřuje obavy, aby řecká justice v průběhu procesu nevyměkla a nedošlo tedy k ohrožení spravedlivého finálního rozsudku - popravy za špionáž!
  • Tomu rikam milostny dopis. Co takhle poradne to okorenit nejakou tou vyhruzkou ?!
    • Ono ta diplomacia v realnom svete nefunguje ako v Rome Total War: "Přijmi nebo zaútočíme" *1*
      • Sranda musi byt. Kazdopadne by se okamzite meli povolat jeste zalozaci a vyjet smerem k reckym hranicim !!!!!
        • Vzhledem k velikosti naší a řecké armády by je to nejspíš opravdu pobavilo.
          • Mužeme je obléhat třeba jim dojdou zásoby a získáme region *1*
    • Jo. Vyhruzkou vymatlanejm kretenum s pochodnema misto rukou, kteri maji jednu z nejvetsich evropskych armad :). Napsal to dobre. Btw.. to je snad prvni clanek o presidentovi, co jsem cetl, ktery o nem pise s uctou. Palec nahoru, Games.
    • mam pocit ze ste nemocny nejsi prvni kdo by jim chtel vyhrozovat opravdu jste tak hloupi ? cim jim jako chces pohrozit? mimochodem jsem myslel ze sme celkem civilizovana zeme kde se za vyhruzky schovava vetsinou jen traged
    • Statni korespondence mezi demokratickymi staty se obejde bez vyhruzek.
  • Kdyz si spomenu na Vaclava Havla je mi zle,nikdy sem nemel rad toho koktajiciho zbohatlika.
    No Klaus mne sklamal tetka tez ! Proc se zastava tych kriminalniku ? *11*
    • Nemůžu si ještě odpoustit: A) Možná zrovna ty nekoktáš, ale píšeš jako pi*a. Nauč se česky. B) Nevím, jak jsi došel na toho "zbohatlíka", ale asi jsi prostě krutej týpek, co má přehled o tom, kdo a kolik. C) "Kriminalnici" .... ach jo tyjo, já bych ti tak strašně moc rád rozmlátil držku za ty ho*na, co ti z ní padají ... kde bydlíš?
    • Chudáčku ... ale to neva, i nácci, zmrdi a lidi s IQ 55 mají právo na život ...
      • ... bohužel ... což platí především pro nácky a zmrdy.
    • já nemám rád tebe a to tě ani neznám *11*
  • Neuchcávám z nich, ale přeji jim co nejrychlejší a spravedlivé vysvětlení jejich situace. Ať už je jakákoliv a může být jakákoliv. Tak ruce na stůl.
  • Je to pěkný čin - přesto to je z hlediska jeho kariéra jen malý +. Už jenom 106 dní, 04 hodiny a nula minut do konce jeho prezidentského období!!!
    • Mi to pripomenulo toto:
      http://img.topky.sk/big/1167410.jpg/prezident-ceski-vtip-kandidati.jpg
      Nič v zlom.
      • Ten Avatar me dostal. *1*
    • No jo, budeme mít ve vládě možná jako první stát na světe Avatara... *1*
      • A všechny gripeny dostanou kódové označení "Toruk Makto" *1*
    • praseek
      No hlavně že teď se blejská na lepší časy... *12*
    • co to tady melete za nesmysly. Klaus je nejlepsi cesky prezident. Sice Klause nemam rad, ale temer vse co udelal jako prezident udelal spravne.
      • Nejlepší možná bude, ale asi jenom proto, že jsme měli pouze a jen druhého Vendu.
      • Jaja klade věnce precizně
        • *1*
      • ZvacA
        Až na tu epizodku, kdy se nechal " zastřelit " :D
        • A to pero. Ostatní je samozřejmě otázka vkusu a sympatií :-)
    • Uvidíme jak si povede pan Franc :D :D :d
      • Uvidíme jak si povede pan loutka Fisher *11*
  • Nesuď člověka za jeho činy, pokud jsi nebyl na jeho místě
    • Black_Hand
      nesud (dostadte si libovolneho diktatora, od stalina k hitlerovi, ci priklopila a dalsi) za jeho ciny, pokud jsi nebyl na jeho miste :). -- pekne mi to orizlo spicatice v puvodni verzi prispevku, proto edit...
    • to je ale blbost
    • Tak to abychom dali do Annonce inzerat, "hledame soudce-vraha".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit