Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pravda,
    ale druha uvaha - proc by se mela chovat "spravne" jenom jedna strana? Koupim si hru (BF3) a pak kazdej kdo da jeste litr bude mit prednost v que na server? Lepsi zbrane?
    Koupim si hru (Skyrim) a pak musim cekat na DLC (ktery chcu zaplatit!) ale nee, Cenega?

Sry, kdyby nekdo na pirateni opravdu tratil, tak mi ho je lito. Ale neni mi lito ani EA, ani nejakych sasku co udelali pay to win hru. Jak se do lesa vola.
  • bobsh
    "niektore studia si moje "peniaze" nezasluzia"

Promiň, ale tohle je strašná blbost. Když si teda to studio peníze nezaslouží, tak to znamená, že ta hra je asi špatná a teoreticky bys jí ani neměl chtít hrát, ne? Správná úvaha by snad měla znít "hra je špatná - studio si nezaslouží peníze a já jí nebudu hrát", ne "hra je špatná - tak si jí místo koupení stáhnu!". Ve chvíli kdy tu hru hraješ, tak už si automaticky to studio peníze zaslouží, ať je hra jakákoliv. Když dostaneš hnusný jídlo v restauraci, tak ho taky vrátíš hned na začátku, ne že ho sníš a pak odmítneš zaplatit protože přece bylo hnusný...
  • Jasne, vse je drahe, zvlaste u tohohle studia, kdy dana hra stala 20 korun, to je opravdu strasne draha hra. Rekl bych, ze uz par roku u nas maloktera hra prekrocila cenou 1000 korun za novinku. A u hudby a filmu se bezne cena pohybuje kolem 400 Kc a mene. A ze ty na ne nemas, tak je musis mit? Z duvodu, aby jsi nebyl za blbce pred kamarady? Jen, ze jsi za jeste vetsiho a az budes chtit nekde pracovat, tak si o vyplatu nerikej, taky ti je k nicemu a nepotrebujes ji.
  • Veskoslav
    A co? To je nějaká pomoc "pirátům?, že jim hodíš odkaz na nějakou "Dotu"?:)
  • ales.smutny
    Hezka demagogie :) problem je v tom, tohle neni firma produkujici zbozi, o nez neni zajem. Zajem je, pouze se krade. Kdyby vyrabeli, rekneme tablety, a kazdy je kradl misto koupe, vedli bychom hospodske reci o tom, jestli si neco zaslouzi? :)

Myslim, ze ne. Dobrou noc :)
  • Kein
    Také bych rád kupoval, bohužel není co. Napsled jsem si koupil ARMA 2 CO a to jen pouze kvůli DayZ. Jinak nuda, nuda, šeď, šeď.
  • Kein
    Nespojuj to nutně s touto hrou.
  • Tady máte LoLko to pirátit nemusíte: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=501c49942590b789509051 *3*
  • Jo ale to přesně dělají i oni. On ten pirat ma větší pohodlí když si to stahne na warezu. U filmu ještě lepe protože to ma rychleji s vyčistěnym zvukem s kvalitníma titulkama.

U her většinou ještě plus s překladem. A co jako že je to malá firma? Minecraft stvořila velka firma a jaké ma obraty? Právě u her vubec na velikosti firmy nezaleží hry by měli byt umění a u umění je duležity nápad...a ne kopirovat:)

Tvá reakce je ale klasicka jen vyzobnout par slov a vlastně to na co sem chtěl poukazat že jen recyklují a pak si stěžují je upozaděn tím že mi chceš namluvit že mám patent na rozum...

Už vidím kdyby ty tuny peněz vydělali jak je v něaké formě hračum vrací. To by byli zase články o tom jak mala firma je mega uspěšná. Ale pokud ty zisky nejsou tak se piše že mala firma to ma strašně těžké.... Tak kdo tady potom kádruje podle toho jak se mu hodí?:)
  • Hry nestahuju, hry si kupuju a jsem na to hrdej! *5*
  • Grifus
    “Naším cílem není vydělat tuny peněz. Nechceme být druhý Disney, nechceme firmu prodat za miliony dolarů. Taky nemusíme každý finanční kvartál uspokojovat investory s výsledky, které předčí jejich očekávání."

Aneb na me to pusobi ve stylu "My si chceme pouze koupit vysnene Ferrari, jachtu a par baraku..."

Nicmene pravdu ma v tom, ze warez verze se ziska a kolikrat rozjede snaz nez original. Zbytek jsou klasicke blafy o tom co by kdyby. Bohuzel jsem opet neslysel jednu zasadni vec - asice ze si jsou moc dobre vedomi toho, ze pocet zpiratenych kopii se NEROVNA poctu teoreticky prodanych kopii.
  • ucho
    máš ke svým tvrzením nějaká čísla? steam například uvedl, že počet předobjednávek stále roste...
  • Rovnou se přejmenuj na šílený korektor. Jsem myslel, že Mickey je zábavný, ale u tebe to očividně neplatí. *6* Kauce se zamítá, další ! *6*

Nejlepší ale je, že mi to jako trollovi chceš natřít, ale moc ti to nejde, navíc trolíš víc než já a ještě dost bídně. *15* *6*
  • A ty bys snad makal zadarmo? Je to ferovej marketing, hra je zdarma, a vsechen content v ni je pristupnej i hracum, co nic nezaplati, akorat bude trvat o neco dyl, nez ty veci dostanou.
  • michaliuz18
    na co si kupovat hry? niektore studia si moje "peniaze" nezasluzia ... ani z maleho percenta ... dobre hry si kupim, ako zaklinac 2 , deus ex, mass effect ..take hry mam..ale ostatne mozem kaslat a pekne postahovat ktora sa mi zapaci a chcem vyskusat ...
    aj deus ex ..som mal prve stiahnute..vyskusal som ,zapacilo sa , a kupil som... no aj tak uz dlho som ziadnu hru nekupil ..mozno az ked vyjde zaklinac3 ... mass effect u mna uz skoncil trojkou a uz o nom nechcem ani pocut

piratstvu sa zabranit neda, a kazdym rokom je ich viac a viac , preco asi.. hry su drahe a nestoja za to .. hudba tak isto ,ta sa uz vobec nekupuje , a este ako tak filmy
  • walltar
    To je unifikovaná odpověď když se řeší pirátství .... né každý má čas číst tyhle dlouhé články. *1*
  • ales.smutny
    Hmmm, napsat tohle k mobilní hře, to chce hodně... ani nevím čeho :))
  • walltar
    Jo ničej ... lidi potom nekupují hru hned po vydání jako slepé ovce ale čekají na slevy a hlavně v době kdy sou slevy už jsou taky diskuze a nezávislé a nezkorumpované recenze. To se potom ty nahypované kraviny blbě prodávají když lidi díky čekání na slevu mají čas zjistit že to je nahypovaná kravina. Ale nejvíc ničí herní branži lidi co hry vůbec nekupují, co si třeba koupí film nebo hudbu .... to je největší zlo pro herní branži.
  • ales.smutny
    Je to krásný svět, kdy kádrujeme lidi, kteří mají a nemají co kde dělat, že?:) Vlastně jsou to lháři a měli by mlčet a ne se ohrazovat, že je někdo okrádá, protože český člověk ví, kde je pravda! :))

Jednoduše, je hrozně těžjé pochopit, že malá firma dělá menší zakázky, ne s vidinou vydělaných milionů a když jí i ty malé produkty lidé kradou, nelíbí se to. Naštěstí tu máme posuzovatele, kteří ví kdo může a nemůže podnikat, co může a nemůže chtít a kdy si může a nemůže stěžovat na to, že je okrádán :))

Ještě, že je nikdo neposlouchá...:)
  • Veskoslav
    To řekli a o týden později už měli 50% slevy na ME3, The Sims 3, Battlefield 3 atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit