Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle se na ně musí http://www.youtube.com/watch?v=gZmuUGY-sZ0
    • ubohost - neskonale větší ubožák než ten cheater - měl ho to nechat pěkně zacálovat a jak to na západě chodí, ještě z něj vysoudit odškodné
    • Na tomhle postarším videu mě vždycky fascinovalo, jak si vezme na konci aspoň ten kryt.
  • horsi je spis ze mnozi cheatuji i v realnem svete a klidne jim to prochazi... vsichni tihle berlusconiove, putinove, abrahamovicove, atd...

zprerazet vsem cheaterum paraty!!!
  • Odulin
    Tak s cheatováním jsem začal a skončil v době Dooma apod. Občas jsem zacheatoval kvůli hodně těžkýmu místu, ale záhy jsem s tím přestal. Jsem z těch, co hrajou také kvůli výzvě a nevadí mi nějaké místo dělat 10x,20x,30x atd.:) No a cheatování v MP? Tak do toho bych nikdy nešel...to je prostě hovadina.

Jo a naposled jsem použil malej cheat před několika dny...ale to byla prostě nouze...ta ku*va Esbern nechtěl otevřít dveře. Tak sem se k němu musel hackem teleportovat a asi 50x zmáčknou E, než pokračoval.

IDSPISPOPD..zkusil jsem z hlavy, tak snad to vyšlo. *3*
    • To s Esbernem a podobně s jinými questy který jsou buglý a nejdou jinak než přes konzoli určitě ani za boha bych nenazýval ani malym cheatováním :) prostě to samý jako kdyby to bugly nebylo :)
  • Lawliet
    mm spiše než s cheatery jsem se setkal s lidmi kteří oslovují cheatere každého kteří je zabijí nebo jsou ve skóre lepší než oni stačí prostě přijít na server kde je jiná uroveň hraní v uličce kde proti vám běží 4 nepřatelé miřit na hlavu a jelikož nemají kam uhnout a ten ve předu vam vždy děla lidský štít ty 4 zneškodnit a už vás pulka serveru nazývá cheaterem hlavní hlavoun admin vás natáčí na video a říká že jste 100%ní cheater že to už viděl milionkrát a je si jistej (je to 100% ale vy jste cheaty nepoužili..) takový člověk pak přímo žije jen proto aby vyhledával hrače lepší než oni nahrává si každého s vyšším skóre než je obvyklé hodiny na ně civí ..vytvaří hate na forech kde tyto 100%ní důkazy cheatovani ukazuje chodí na cizí servery a zkouší ruzné aimboty,wallhacky upravné configy..aby si byl jistý že to co děla je to samé co vidí... to je taková uvaha na téma cheatování ..
    • tak nekdy je problem rozeznat cheatera a skillera nebo nahodaka, hlavne u modu, kde zabiji jedna rana
      • Svatá pravda. Já jsem občas lucker jak sviňa. Ono vlítnout (neúmyslně) do skupinky čtyř protihráčů. Všechny je zabít nožem, dřív než si vůbec uvědomí co se stalo a při zběsilém úprk z místa činu zabít pátého (který se zrovna respnul a jde se pomstít) je vážně o to vykoledovat si nálepku cheater *1*
    • To už se mi taky stalo. Dostal sem neprávem ban jen za to že sem hrál dobře.
      Ban: 3 days
      reason: cheating
      *8*
      • Lawliet
        nemoc je někdy hledání cheaterů..
      • tak to je hodne smesny ban :) 3 dny za cheaty (i kdyz dle tebe neopravneny)
        • Měli tam asi takový systém nápravy. První ti dali na 3 dny a na podruhé to bylo už permanentní.
          • A ještě dodám, že po unbanu se mi dařilo stejně. A už sem žádný omylem nedostal. Ten dotýčný admin si asi uvědomil, že udělal chybu.
  • CrocoRay
    Já bych cheaty v multiplayeru nikdy nepoužil a důvodů je hned několik:

1.) Kdyby proti mně stál cheater a kazil mi hru, tak by mě to jen znechutilo a hraní by už nebyla zábava (holt by to nebyla ani hra ale ztráta času), tak proč bych měl ostatním dělat to samé? Řídím se heslem: "Nedělej ostatním to, co necheš, aby ostatní dělali tobě."

2.) Bývám rád nejlepší, ale s cheaty bych z úspěchu neměl stejně žádnou radost. Radši budu poslední a naštvaný, že se tohle kolo nepovedlo, než byl první a nebylo to mou zásluhou. To by byl první stejně asi spíše počítač a ne já.

3.) Používat cheaty jen proto, abych někoho naštval nebo mu kazil zážitek z hraní, je pro mě ztráta času a to už radši fakt půjdu i do té debilní práce. Zvláště když bych si za to měl platit, to je to pak ještě i ztráta peněz, které radši utratím za lehké děvy nebo sběratelské edice jiných her.

Každopádně v single playeru jsem cheaty už použil. Buď třeba v GTA, kde jsou pro zábavu a nejsou to podvody jako spíše dodatečná kupa zábavy. Hlavně po dohrání kampaně, kdy máte k dispozici město na vyblbnutí. A ještě cheaty použiju v případě, kdy hraju hru, která mě nebaví. Zázaračným způsobem s pocitem obrovskému sebetrýznění a masochismu se dostanu do 3/4 hry a pak nadejde nějaký těžký úsek. Ale tohle je spíše vinou mé úchylky, že každou hru, kterou začnu musím dohrát. U dobré hry, která mě baví, jsem cheaty ještě nepoužil a radši se vztekám, dokud ten úsek nepřejdu vlastními silami.
    • K tomu poslednímu odstavci: hry, které mě nebaví nehraji - natož dohrávám. Ale taky se dnes raději budu vztekat u problematických částí než si to ulehčit cheatem. Dokonce už jsem se dostal tak daleko, že většinu her rozehrávám na nejtěžší obtížnost. Ze začátku jsou to muka, ale pak se to poddá a člověk ten rozdíl ani nepozná. Naopak z toho mám na konci větší radost.
      • CrocoRay
        U mě je to převážně tou blbostí (lépe řečeno tou úchylkou), že dohrávám hry, které mě nebaví, ale načal jsem je už. Přiznávám, že je to ztráta času, ale pro mě pořád menší, než se bavit cheatováním v multiplayeru.

Každopádně takových her bylo málo a u těch dobrých jsem cheat nikdy nepoužil, i když jsem narazil na těžší úsek než ten, kde už jsem cheat u jiné hry použil.
      • ale i tak mas situace, kdy to bez cheatu nejde, jedine si pockat treba na zaplatu, tezko jinak projdes treba dvermi, ktere se mely otevrit a nestalo se tak
        • Zatím jsem měl kliku a na podobný problém narazil jen jednou. V Sacred byl (možná do teď je) quest donést zraněnému vojákovi lahev vody. Jenže ta se "nevygenerovala". Jediné řešení byl cheat. Od té doby mě žádný podobný zásek nepotkal. Ale máš pravdu, v takovém případě jiná možnost není.
          • CrocoRay
            Podobných záseků je více, ale tenhle problém spravoval hned následný patch.
    • v bode 2) jakobych videl sam sebe :P
    • Inquisitor
      To jsou podle mě lidi, který neumí prohrávat. Já jsem taky nikoho nedrtil hned od začátku, ale časem jsem se zlepšoval. Oni prostě chtějí vyhrávat hned. Ale právě nechápu co z toho mají, přesně jak si psal z toho nemůžou mít žádnou radost.
      • CrocoRay
        Problém je, že nevyhrál ten člověk ale počítač. Je to asi jako bych uspořádal LAN party, podplatil kamarády, aby mě nechali vyhrát nebo ani nepřišli hrát a já bych si o sobě myslel, že jsem nejlepší. To není zábava.

Každopádně si myslím, že takových lidí je méně a cheaty jsou v multiplayeru používány převážně kvůli kažení zážitků ostatním hráčům.

Ale vzpomínám si, jak jsem kdysi hrával Vietcong a nějak se kazil server, přičemž já měl ping 10 a ostatní kolem 2 000 *1* Je pravda, že jsem byl hodně zvýhodněn, byl jsem označování cheaterem, ale už mě ani ta hra moc nebavila a měl jsem spíše blbý pocit, že to mé vyhrávání opravdu není fér, takže jsem hru radši ukončil.
        • Vietcong, to byly časy. Tam ty pingy byly občas vážně úděsné.
        • ping 2000? :) neprebyva ti tam nahodou nejaka ta nula?
          • CrocoRay
            200 není tak hrozné. Opravdu 2000 a to už kazilo samotné hraní, ale vždy takové pingy nebyly. Jen občas se to stalo a někteří hráči si z toho dělali srandu. "Kámo, kam ty na ten ping chodíš?" *1*
      • ja i po 5 letech hrani dostanu obcas neskutecnou cocku, to proste k tomu patri :)
        • Inquisitor
          Přesně tak o tom to je. Je to jenom hra.
  • Cheaty používám jen v singlu, většinou na herní mechanizmy které mi ve hře vadí (carry weight ve Falloutech :)).
    V multiplayeru jsem nikdy necheatoval a nikdy jsem ani necítil potřebu. Přijde mi, že kdybych cheatoval, přišel bych o motivaci ten multiplayer vůbec hrát.
    • jj ve všech hrách od bethesdy je carryweight +1000 pro mě nutnost, protože musim sebrat každý sebemenší lejno. *1*
  • Právě jsem dohrál MW2, kde jsem poslední 2 mapy nareportoval 3 cheatry a radši od tama zmizel... 2 z nich přípona RuS... a to je každodenní chleba, neudělá s tím člověk nic :/ Report.. Report... zase Report... další Report... co?... jo Report.. a furt dokola...
    • MW2 to mi ani nepřipomínej. Kvůli cheaterům jsem ho přestal hrát. To co mě už donutilo zanevřít na sérii CoD bylo, když jsem se připojil na server, spawnul se a než jsem udělal tři kroky tak jsem ležel a koukal na velmi zajímavý KillCam. Dostal jsem HeadShot od boku z otočky což není v dnešní době QuickScope nic nenormálního ale bylo to přes polovinu mapy skrz tři zdi. Od té doby hraji BF3 a nemůžu si co se týče férovosti hry stěžovat (zatím). To co mě na tom mrzelo bylo to, že cheater měl příponu {SK}, je mi líto že jak mezi námi, tak i mezi bratry Slováky jsou cheateři :(.
      • "jak mezi námi, tak i mezi bratry Slováky jsou cheateři :(."

A proč by nebyli? Východní Evropa není to pravé místo, kde hledat slušnost nebo ohleduplnost.
    • U Rusaku to nic nestoji ty hry, proto kdyz dostane ban, koupi novou a cheatuje vesele dal. Rusaci jsou katastrofa ve hrach, spamuji chat s tema svyma paznakama, nekomunikuji, kazi hru a k tomu jeste ty cheaty...mely by je oddelit od ostatnich, at maji svoje vlastni servery kde si muzou cheatovat a psat tu svou azbuku (to jim uz udelali v DNF myslim :D).

Nejhorsi jsou v moba hrach - v lolku to byla hruza, a jak tozdelili evropu tak to clovek zacal narazet na Rusaky vsude...a tedka Dota 2 zase *13*
    • Aspoň tam je funkce reportu.
  • Masa-san
    Když si cheatují v PvE tak sou to trubci, sami si tím krátí zábavu, ale PvP to už ničí zábavu i ostatním a tam by se to mělo tvrdě postihovat.
  • Taky jsem kdysi čítoval v singlech, ale to sem byl jeste malej fakan. Tedka maximalně pro zabavu v GTA. Doporučuji v San Andreas najednou použít cheaty aby chodci měli RPG a byli agresivní. Jestli se pak dostanete víc jak 10m od nemocnice, tak jste dobrý. Ale cheatovat v multáku je svinstvo. Cheateri uplne znicili hru WarRock.(F2P-kombinace CS a BF). Začlo kolo,....bum, váš tým komplet kaputt....naprosto nehratelný, možná už to opravili, už jsem to dlouho nehrál.
  • Hairy_Ass
    MP hraju jen na soukromých LANparty o několika málo lidech (kamarádech), takže tam je cheatování víceméně k ničemu - většinou ale hraju SP, kde si při opakovaném hraní občas cheatem pomůžu, čistě pro zábavu.
    • neřikej, že ti nikdy žádnej hýzlýk nečumněl přes rameno do monitoru, aby tě ochcal ve strategii nebo tě odkempil *2*
      • Hairy_Ass
        To ani kolikrát nejde se (i) omylem kouknout, ale já měl na mysli cheatování přímo ve hře. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit