Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to se dá reagovat snad jen takhle: LOL

• spoock

A co s rasistickym merchem? Moje dite ma cerneho plyšového chuchlika, sotva si necha vymlivit, ze kvuli debilum je ve hre oranzovy.

A proc proste nezmenili jen barvu rtu?

• Smegma

Hele, doufám že ho pořád máš a je zachovalej. Tohle bude mít jednou velkou cenu 😀

• Mart9

Kontaktuj je, ať ti to vymění. Tohle je dost podstatnej vedlejší efekt a úplně mě to teď zvedlo ze židle.

• To si chvilku počkáte. Firma, která je vyrábí (noe.cz) má do 2.1.2019 celozávodní dovolenou. A věřte, že i tam budou dost naštvaní. Ta firma za to taky nemůže.

• spoock

Tak dcera si oblíbí černého chuchlíka, koupíme ji černého kamaráda a ti hlupci z Amanity to přebarví na sv. Patrika? To je ubohost. Navíc nelze na steamu tu aktualizaci zastavit. Tohle je výsměch všem normálně uvažujícím konzumentům. Chápal bych, kdyby třeba chuchlovi lehce upravili barvu rtů, ale tohle? WTF

• Proto nechápu, proč lidi lpí na Steamu, když tu je GOG. Tam ten problém s updatem právě není. Chuchla jsem si koupil právě tam (jako každou hru, která tam jde koupit)

• spoock

Tak predne se nikdy nic takoveho nestalo. Jeste bych chapal kauzu u Smash Bros, ale toto?

• To sice ne, ale už se stalo, že se hra opatchovala a ne úplně ideálním způsobem a třeba nešla spustit. Nebo byl odstraněn/přidán obsah a rozhodně to nebylo k dobru věci. Právě že to, že člověk nemá absolutně  žádnou kontrolu nad produktem je špatně. Dodnes bych si třeba rád nainstaloval původní verzi Half-Life 2, jelikož po updatu na "Orange Box" tam jsou nějaké anomálie a třeba i chybějící animace. Prostě špatně. 

Osobně jsem to poprvé poznal před lety. Měl jsem počítač, který splňoval minimální požadavky pro HL2 a oni ho updatovali na nový engine, jenže s tím se navýšily i požadavky a já už si HL2 nemohl zahrát do doby, než jsem si koupil nový počítač.

Jinak, bohužel očekávám, že podobné excesy se teď budou objevovat častěji, zejména i díky tomu, že zde bylo ustoupeno.... :(

• Mart9

Je to smutné a je to zase typický příklad toho obráceného rasismu a diskriminace normálních lidí.

• Tak a teraz to vidím na jasnú ofenzívu voči pôvodným obyvateľom Ameriky, hanlivo nazývaných redskins. Už len prefarbiť chuchela na žlto a  máme všetky aktivistické skupiny  skompletizované. A pokiaľ by to chcel autor napraviť tak, že chuhcelov odfarbí v save na snehobielo, tak to pozor, to je zo všetkého najhoršie. Vtedy iba len začne vyšetrovanie, prečo tam nie sú žiadni čierni , žltí ani červení chuchelovia, keď historické pramene jasne dokazujú, že takéto klbká sa  v danom čase a priestore mohli vyskytovať.

• Ako sa moze chuchel spojovat s rasizmom ked nejde ani len o cloveka ? Myslel som, ze rasizmus sa viaze len na ludi... V tom pripade nemam rad ciernu dominanciu hernych konzol. 

• Hidden

Amanitu chapu, ale lidi fakt uz nevedi co by jeste vymysleli, ze by je mohlo pohorsovat a mohlo by byt povazovano za rasisticke, aby mohli vriskat na tech internetech.

• Otázka je zda bude mít Level 284 s černým Chuchlem od teď nějakou sběratelskou hodnotu :-) 

• uher

Ve státech určitě, ale bacha aby tě tam nezavřeli...

• Zrezne nám i krteček?

• Jack1947

Jsem myslel že ten už je asijskej ne ?

• Jez3vec

Ale blbost. Napíšou, že to dělají z rasistických důvodů. Média se toho chytnou a hráči, co jsou na tuto tématiku z většiny citlivý to roznesou dále. Ve výsledku jedna velká reklama zadarmo. Komu by se penízky před Vánoci nehodily, že ano? Kdyby jim to vadilo, tak to změní již při vydání.

• spoock

Nesouhlasím, spíš to vyvolá víc kontroverze v řadách lidí, co si už to koupili.

• RezavejTank

Chucel pořád zkažený :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit