Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    A čím by se "náš" středověk měl odlišovat od toho jinde?
  • 16.
  • Na chvili to padlo nekam na 50 a uz je to dokonce 23. na celym steamu, pravdepodobne to zase padne
  • no, nevim. nevedet co je to za hru, rekl bych dalsi generickej stredovek. rozhodne bych netipoval, ze se to odehrava v cechach...
  • Tenhle tvuj prispevek si ukladam, screenshotuju a budu ho ukazovat az bude Kingdom Comes v top 10 na steamu *3*
  • Mart9
    Raději si místo věštecké koule sežeň více informací o hře.
  • Věštecká koule mi říká, že to tady zrecenzujou na 7/10 z milosti, a zbytek světa po tom ani neštěkne. Strašná BÉčkařina, je fakt že jsme sto let pozadu za západní evropou nejen co se týče platů, ale i soudností a objektivitou k těmhle výtvorům, kdy režisér natočí totální kravinu a sponzoři se ještě chlubí že to zacálovali, tady v tom případě udělá vávra už z traileru očividné budget klišé a předplatitelé ho stejně obhajujou, tady přestávají h..na smrdět *7*
  • V stredoveku ludia nepouzivali mimiku tvare, to je historicky dokazane.
  • 27. top seller na steamu, GO GO GO! *1*
  • Fukc them, they will buy it anyway *2*
  • Polsky neumim, ale zkoušel jsem český dabing jen u prvního dílu a bylo to tak otřesný, že sem to rychle zase přepul zpátky do angličtiny. Ani velký prachy nezaručujou dobrý výsledek.
  • tvl animace a dabing je teda fakt úlet... *13* *9*
  • Toby, can we fix the facial animation? There is no time, they're coming!!!!
  • Na steamu uz je to v predprodeji. Udelal jsem neco co jsem prisahal ze uz nikdy neprovedu - koupil jsem si hru, kterou nebudu hned dneska hrat, takze Dane - diky moc za vsechno a doufam ze me nezklames! *3*
  • Notak snad uz je to hotovy :-)
  • TheGGG
    to prostě ne, salamandra je jedna věc, ale u ciri to slyšet nemusím
  • V Andromede byly spatne animace, tady nejsou animace vubec.
  • ucho
    Bugr: český dabing, obzvlášť kvalitní, by stál fůru peněz i času. jednoduchá matematika: nevyplatilo by se to.
  • Paulcz
    Vše je lepší v původním znění :)
  • To máš z toho, že své okolí soudíš podle sebe. Není každý fakan - honimír s tenisovým loktem v pravačce. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší