Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baldurs Gate online to by byla pecka ;)))
  • Uff, cože? Nechcete abych začal slintat už teď, že ne?
  • MrSanta
    @Cahir: Já jsem zkoušel TuTu a na můj vkus to až moc mění herní mechanizmy. Já si rád hru nejdřív zahraju tak jak byla vyrobená a až pak případně modím. Jediné co používám u starších her jsou vylepšení grafiky (hlavně wide-screen, rozlišení, případně textury) ale jinak dávám přednost vanila verzím. A navíc se mi jednotka zdá hezčí než dvojka *8*
  • Taková HD edice by byla super. Další díl proč ne, jenom aby se nesklouzlo ke konzolovitosti a přílišné snadnosti.
  • Cahir
    Musím říct, že ti to závidím, jelikož hraní napoprvé je nejlepší. Pokud o tom uvažuješ, existuje velmi zajímavý mód, který oba díly spojuje do BG2 enginu a dělá tak z nich jakýsi jeden velký balík. osobně jsem to nezkoušel (nemám módy rád, kromě těch, které opravují technické problémy), ale spousta lidí si to pochvalovalo...
    http://www.pocketplane.net/mambo/index.php?option=content&task=blogcategory&id=143&Itemid=98
  • Cahir
    Vím, že je to prznění češtiny, ale tak nějak jsem si na to slovo navykl a když si nedávám pozor nebo nepíšu něco do školy, vždycky mi proklouzne. Tak snad mi POTENCIÁLNÍ výskyt tohoto nesmyslu příště odpustíš, zvyk je železná košile. *1*
  • smejki
    slovo potencionální bych zrovna od tebe nečekal, padre
  • MrSanta
    Tož to chápu. Já naštěstí (?) takový problém nemám. Hrál jsem akorát jednotku a pamatuju si z ní tak nějak úplné kulové. Na oba díly se už chystám hodně dlouho a furt jsem se k tomu nedostal. Proto bych uvítal remake, aspoň by byla nějaká motivace *1*
  • Cahir
    Já bych tedy bral regulérní další díl, resp. restar, ježto znám BG1 i 2 jako svý boty a přestože mě myšlenka na zahrání v moderním kabátku láká, ochudil bych se o potencionálně zajímavý příběh a postavy. Pro ty, kteří mají ságu prošlou křížem krážem by to byl opravdu dost ochuzený zážitek.
  • MrSanta
    Samozřejmě když myslím remake/restart, tak myslím kvalitní remake/restart. Prostě upgradnutá grafika, UI platné k dnešní době. Hodil by se i dabing při zachování rozsahu dialogů jako tomu bylo v původních hrách. Prostě něco, co asi nikdo nikdy neudělá. Grafika by m bohatě stačila v podobné kvalitě a stylu jako je např. toto: http://www.grimdawn.com/screenshots/2012-03-01_forgottencellar01_lrg.jpg, http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-08-19_barricade01_lrg.jpg
  • remake ani restart proboha nee....při tom dnešnim honu za penězma by to jedině zvrtali a to si Bhaalpawn prostě nezaslouží
  • MrSanta
    Wasteland 2 "na cestě" - top down/izo pohled, skupina gerojů a taktické tahové, kurwa tahové *1*, boje a teď snad ještě remake/restart Baldur's Gate... To je snad až příliš krásné, aby to byla pravda...
  • Ja jsem pro remake a to v tom smyslu udelat v HD rozliseni celou serii a zbitek nechat tak a zarucene si to koupi spousta lidi kteri BG milujou. Ja bych si to koupil urcite .... a mozna i spousta jinych kteri to nehrali a jen o tom slyseli .... pak by mohli udelat novy dil a ikdyby se to uplne nepovedlo muj nazor na znacku BG by to nezmenilo a porad by to byla moje RPG modla. Jen bych si povzdechl kluci se snazili udelali mi radost a prekvapili s remakem a to se ceni ... holt novy dil se tak nepovedl ale to mi az tak nevadi .... po tech letech se ani nedalo cekat neco s kvalitou prvnich dilu. Kazdopadne doufam ze to neni kachna a bude se neco dit protoze o remaku BG snim uz dlouho *3* Tak jen drzme palce .... tfuj tfuj pro stesti *1*
  • 3.díl?....Jednak je to blbost, protože není nač navazovat ( leda pokud by se jednalo o simulátor života farmáře, viz konec, kdy se Bhaalspawn zřekne božského dědictví a znovuzrodí se bez něj ) a hlavně ne, ne a ne, to prostě při dnešní snaze o maximalizaci zisku za cenu zkurvení jakkoliv skvělé značky nemůže dopadnout dobře...... *1* .......na druhou stranu, příběh Edwina, toho času Edwiny či Jana Jansena a jeho opic by možná nebylo marné rozvést trochu víc....:)
  • Amim
    Reakce na Robotron3 (nějak mi nejde reagovat přímo na jeho post):

Je rozdíl nosit nostalgické brýle a mít vlastnost zvaná zkušenost.
  • myslel jsem že tenhle smajl nepoužiju ale sem se hodí perfektně *11*
  • Zaměřená na soubojový systém? P*čovina! dyk do je ten samý jako v bg akorát to nemá(skoro) příběh
  • Asharak
    ikdyž, to už asi zní moc pesimisticky *15*
  • No klidně , když ARMA III pojede taky na Real Virtuality enginu .... s vyšším číslem buildu ;)
  • Bože bože bože ; bože bože bože bože ..... ať to nepos.erou akcí .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit