-
Pokud se toho chytnou šikovní lidé, tak ano prosíííím. Ale pokud by to mělo dopadnout jako Dragon Age 2, tak to radsi nechte tuhle značku spát.
-
v tomto konkretnim pripade davam prednost remaku se starymi principy neco na zpusob Halo i kdyz i svezi vitr do zatuchly plachet hrani se pocita :) navic neni treba hned delat vsechno v popularnim slovicku HD daleko vic zalezi na celkovem dojmu a stylizaci mam na mysli treba Worms Armageddon Re-volt Trine 2 nebo treba novy Deus EX
-
Zajímavá zpráva. Záleží, co na tom bude dělat za lidi...
-
:D Jo jo. Taky s nima pocitam. Protoze jinak by clovek vubec nemohl rict, co si mysli :)
-
Might and magic byli sice fajn nejvic sem hral asi 7 dil ale neni to ono, nema to takovou hloubku.
Robotron3: s minuskama sem pocital :D -
Je to sice fajn ale je to fanusikovsky spraveny mod na infinity engine. Ide tam planescape torment, icewind dale etc... Ale hra ma od dokonaleho ovladania skutocne daleko a dalo by sa tam vela vylepsiet. Ale hrat sa to da a vrelo fanusikom odporucam (je to zdarma).
-
Nechte BG v klidu spát. Spolu s tehdejší edicí DnD, stavem Forgotten Realms a super Infinity enginem.
-
Není to jeho vinna ale bioware a jejich PR lží.
-
Nevím co mají všichni s jednoduchostí DA2. Na easy je primitivní i BG. Když se bavíme o obtížnosti, tak tam je problém, že ty vyšší jsou prostě špatně udělené. Na nejtěžší mi to lehké rozhodně nepřišlo, ale když se uměle zvyšuje obtížnost tím, že se kolem tebe naspawnují nepřátelé, takže s taktikou můžeš jít do pr...., tak je to dost zoufalé (u hry kde si údajně můžu všechno naplánovat a takticky zničit nepřítele, jako to šlo ve dřívějších izoRPG). O nějakém propracovanějším systému rezistencí a útoků si taky můžu nechat zdát. Prostě vyšší obtížnost = víc HP a dmg
-
Mno, ja ako fanusik serie BG som proti tomu aby urobili moderne pokracovanie "pre hracov". (Tj vodit za ruciciku od zaciatku az do konca) Radsej by som bol ak by sa potvrdila spekulacia ze sa jedna o remake na iPad... (nakolko na android to uz je, vid gemRB na markete)
(nieze by somnetuzil po pokracovani, ale pribeh bhaalspawnov uz je ukonceny a neverim ze by zvladli spravit nieco pribehovo na urovni.) -
meli by spis udelat novou serii, BG mela krasne uceleny a uzavreny pribeh s jasnym koncem (s naprosto uzasnym vyvojem postavy od kloucka co nosi ve vesnici strazim nabrousit mece az po boha zla na konci ToB ) pritom ve Forgotten realms je prostor pro spoustu novych pribehu, zemi, prostredi, monster a vseho
-
ad ten ME3: przni, kopec ludi ti to potvrdi, a som zvedavy ci si ty za 13r zapnes tvoj milovany ME, ked to je taka kuul vec ;)
ad ostatni, stacilo sa prihlasit na forum Obsidian, ked sa pytali, aku hru cez kickstart by mali urobit pre fanusikov -
To je zbytečné. To už radši nový Might and magic, když mluvíš o takovém stylu. Tam už jsou ty mechaniky zažité
-
Jeee to bude minusek! Baldurs Gate je prece takova modla, ze remake zname jedine, aby ta hra byla uplne stejna jako original a nezmenilo se na ni vubec nic, jinak si fanousci originalu s pohrdanim odplivnou. Viz Fallout 3 :)
-
Já bych to ani s upravenou grafikou nehrál. Takhle to má kouzlo starých dnů, což ještě zvětšuje zážitek
-
je to jen flame spekulace ....remake v do HD s vylepsenymi animacemi a efekty by byla sazka na jistotu :)
-
Dragon Age je jedno z nejlepších RPG tohoto typu. DA nemá na BG navazovat, ani není ze stejného světa, herní principy jsou taky jinde, ale pořád se jedná o skvělé RPG. Pokud jsi od toho čekal třetí díl BG, pak je chyba jen a pouze na tvé straně.
-
...
-
DA2 sem nedohral ani demo :D ...uz sem ve veku kdy muzu rikat zlaty stary casy
-
ja bych si dokazal predstavit totalni remake do 3d grafiky z pohledu prvni osoby jako fallout napr...s pozastavovanim casu preminanim mezi bojovniky ve skupine a to cely naroubovat do pribehu a prostredi puvodnich dilu ...je to extremni reseni ale mohlo by se povest :D