Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtel jsem jen ukazat, ze porad vychazi hry, kde se hodne cte (kdyz se chce) a planuje se (kdyz se chce) :)
  • Co to placas?! Na to cekam uz od nastupu tech zasranych konzoli. ted se akorat ve hre doctu, ze jsem dostal 200 bodu za ustrelenou hlavu :(
  • jiste tahle hra na to byla stavena a mnoho lidi si to uzilo..ale jinak se dost dobre ty hry nedaji srovnavat.) treba jen v tom ze ve zminenych hrach neovladas jednu postavu ale nekolik
  • V Deus Ex Human Revolution (pro me predstavitel moderniho herniho designu a prvotridni hry) jsem procital tuny text a postupoval hrou velice obezretne a planoval si kazdy postup.
  • Udelal novy BG by mohl byt velky prusvih,hraci uz nejsou zvykli procitat tuny textu,hrou postupovat velmi obezretne a planovat-radsi nechte znacku odpocivat jak se tu pise..ale mohli by udelat nove Neverwinter Nights,podle me idealni kompromis mezi akci a taktikou, vetvenosti pribehu atd
  • Tommybull
    Že by se můj nejtajnější sen stal skutečností? Pokračování BG rozhodně ano, jedině ale v izometrické kreslené grafice, na druhé edici AD&D, opět s tématikou Bhaalspawnů a bez přidávání zbytečných moderních prvků.
  • Kéžby... BG 2 je nejlepší rpg, co sem kdy hrál.. Ale ať od toho dá bioware ruce pryč, ať z toho zas nevznikne hra pro široký masy, co sou líný udělat pár kliků navíc a chtěj všechno easy(yeah, fuck DragonAge2)...
  • Vsechno bylo driv ruzovejsi, zelenejsi a mnohem lepsi. A to i kdyz se treba zeptate duchodcu, babi, jak se vam zije dnes a jaky to bylo driv? Ale synu, dnes to stoji za prd, driv bylo tohle a tamto, a dneska by vas chteli obrat i o posledni korunu. No jo babi, ale to mluvite o jaky dobe, za komunistu, nebo snad dokonce za druhy svetovy valky?... :)
    A tak je to i s hrama. Za 10, 20 let dnesni generace mladochu, co ted hraje Mass Effect, za 20 let bude tvrdit, ze driv byla jedna hra uzasnejsi nez druha a ted uz to nestoji za nic :)
  • DH ma pravdu tech her bylo dost hroznych .....
  • Tohle uz tu bylo tolikrat, ze uz tomu nikdo neveri. Radeji si zahraju original
  • DarkHawk
    Ale p*cu se przní. Na tebe už sem alergický, ty si jako nějaký postih. Klasik sem hrál taky dost, ale ty kecy že byly hry kdysi lepší než dneska vůbec nejsou pravda.
  • Na androidu si to uz zahrat muzete pres GemRB, byt s chybama. Ale oba dily i s datacema by meli uz jit dohrat.
  • ako keby ti nestacilo xx schematickych radoby rpg ktore vychadzaju, este chces aby sa tu prznili legendarne hry, preco to robis?
  • njn ale jindrovi ban nedaj ani trollum xD
  • Co je na tom k neumění?
  • Klidne by to mohlo byt naopak. Bioware uz nejsou to co byvali, uz nemaji koule na to udelat hru jako je Baldur's Gate. Ale jsou tu jina studia, ktera mozna nedelaji dokonale hry, ale rozhodne maji koule na to riskovat a delat hry podle starych sablon. Prevazne jsou to studia nezavisla, kde pracuji skutecni hraci.
  • 2D grafika je vic schematicka a nemuzes u ni nikdy dosahnout propracovanosti prostredi ve 3D. Coz ale samo chapu, ze nekdo ma rad 2D grafiku prave pro tu schematicnost. Takovy hry bych hledal v dnesni dobe spis na tech tabletech, a snad i mobilech.
  • DarkHawk
    To se ani nesnaž pochopit to jsou výplody deb*lu, protože kdyby někdo dával ban za to, že se někomu líbí tamto a druhému tamhleto, tak by tady nikdo nebyl. *1*
  • No klidně by to mohl být remake. Přece jenom jsem BG 1 a 2 odehrál něco hodin a musím říct, že by stačilo, kdyby uhladili grafiku. Pěkné efekty na kouzla ajinak všechno nechat, jak to bylo... to by byl remake *14* hned bych kupoval
  • Třeba takový NWN mi už tolik nesedl, tím nechci říct, že bych ho nehrál rád, ale i přesto mě to pořád víc táhlo k BG (designu hry bez 3D), pokud by dokazali vytvořit 3D a pěknou grafiku, ale neporušili by tím desingu BG, byl bych nanejvýš spokojen :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit