Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a ještě doplnění, proč cpát všude pohled z první nebo třetí osoby, když je možné se dívat i lehce z vrchu, mít přehled o okolí a ovládat si příjemně skupinku dobrodruhů.
  • nechapu proc ban? xD ale BG by uz nemela spatrit svetlo radsi at to zustane pekne mrtve at nemame zklamani :(
  • Osobně bych byl rád za jakoukoliv variantu, ať už remake celé BG serie včetně datadisku, aby se dali hrát na novějších počítačích, s lepším rozlišením. Ale také bych se nezlobil pokud by byl vytvořen nový díl, ale aby byl ze stejného pohledu jako staré BG.
    Rozhodně bych byl nerad pokud by se předělávalo do 3D. Už dlouho sháním nějakou hru, která by se aspoň mírně podobala právě designu a tématice jako je BG.

Do většiny her se cpe 3D grafika, a bohužel si říkám, že čím víc se pracuje na grafice, tím míň se pracuje na promyšlenosti, příběhu aj.
  • DarkHawk
    Dobrý vtip s tím banem *1* Mám vás na párku.. Já mám radši jiné RPG.
  • Možná se pletu, ale to nejsou zrovna zařízení navržený na to že do nich budeš čumět 100 a více hodin a číst spousty textu (i když znám pár lidí co na tom dokážou číst celý knížky)
  • BoB.2
    Neznamená že když to neumíš hrát že je to ptákovina.
  • Pokud by to jen predelali do HD a vse ostatni nechali nedotcene, tak by to byla bomba. Pokud chteji delat novy dil, tak nevim nevim, docela bych se bal, co z toho vznikne.
  • Souhlasím. Pořád rovně a na konci nezatočit. Ale jedničku jsem dohrál no *5*
  • Mě spíš takovej radostnej úsměv
  • ja nevim, BG jsou moje nejoblibenejsi hry a oba dily i s datadisky jsem dohral nescetnekrat, ale nejak neverim ze to bude jeste ono
  • oin.odin
    no na 10 palcových tabletoch bi to mohlo vyzerať a hrať sa dobre ... palec na hor
  • Myslím, že BG patří Atari.
  • Nechte stare znacky odpocivat. Prosim. Akorat z toho bude dalsi ptakovina typu Dragon Age....
  • Můžete mi někdo vysvětlit kdo vlastní značku Baldurs gate? Ono je to trošku složité ne? Paťří to pod Dungeons and dragons? Je to nějak navázaný na Forgotten realms a Neverwinter nights (které jsem hrál), či Icewind dale? Nějak se trošku v tom ztrácím

Rozhodně až bude čas chtěl bych si BG sérii zahrát (možná i Icewind). Zkoušel jsem to už jednou, ale jak k tomu nemám nějaký nostalgický vztah (třeba Gothic 1 nebo Fallout), tak se mi starší hry hrajou těžko...
  • ucho
    a to já bych si vsadil spíš opačně.
  • Si skutečně koleduješ o BAN.Všechno Poláček vidí.
  • Hairy_Ass
    Je otázka, zda bychom chtěli zrovna u BG stejnou "kvalitku", jako u posledních BW her. Myslím, že by si BG zasloužil spíš staromilštější přístup (tedy opak moderního trendu zjednodušování), aneb dejte císaři, co jest císařovo, a bohu, co jest boží.
  • Ringwraith
    Vyjadřuji ostrý nesouhlas.

Nevím, jak může někdo něco takového říct, zvláště po vydání DA2.
  • rhaegar
    Jak někdo může říct radši DA 3 než nový BG.Tohle je na ban synku
  • zrovna jsem si vcera pustil soundtrack :) nahoda? nerekl bych :d

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit