Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Numen jsem nehrál, jen jsem o něm slyšel, ale když to stojí pár kaček a podpořím tvůrce, tak kupuji...sakra kde mám ten mobil?!... *4*
  • jako plna hra u casaku za 2 kila to slo. *5*
  • Hru jsem koupil v den vydání za full cenu a byl jsem se hrou maximálně spokojený. Je vidět že nejsme všich hráči ale spíše sráči :(
    • smejki
      Zdravím do Cinemaxu *3*
    • kostejnesmrtelny
      Jop. Někdo má holt ty nároky o dost nižší :)
      • A někdo je pouze jenom hlupák.
        • smejki
          A někdo je vesničan. A někdo je technofob... opravdu chcete vyjmenovávat všechny typy lidí? k čemu?
    • Díky.
      • Není za co, taky jsem vám psal i na cinemax že jsem se fakt bavil.
  • Ani si nemyslim že by lidi nechtěli za hry platit. Jasným důkazem je steam. Pokud tohle není úspěšný model tak už nevím co. Navíc je tam spousta slevových akcí. Myslím že speificky v České kotlině ale brání úspěšné digitální distribuci nutnost platit kartou přes web. A nemalý podíl na tom má i ekonomická situace. Je sice pravda že hra jsou dnes mnohem dostupnější než dříve. Navíc pokud člověk počká cena většinou rychle padá. Jenže pořád je velký rozdíl dát např za hru 5% platu než jako na západě 1%. Navíc v době kdy je ekonomika bržděná šetřením na základní životní potřeby.
  • Jelikož jsem línej, tak koupeno přes sms. *1* Jen teda nevím jestli to vůbec budu hrát *1* *1*
  • Hrál jsem u této hry demo a nechtěl bych ji ani zadarmo.... Ani kdyby mi zaplatili, tak bych ji nehrál jakej to je průser.... Vývojáři by měli hledat chyby spíš u sebe..
    • Priste udelejte hru v bulharstine mozna se tam najde par blbcu co to koupi
      • omlouvam se vsem bulharum jen jsem se snazil naznacit ze se tu nekdo pokousi vydirat ceske hrace kvuli tomu ze nekoupi spatnou hru
        • Vydirame ceske hrace? Muzete nam rict jak to delame? Nabidka hry za 79 Kc je vydirani?
          • Nemluvim o penezich ale o tehle vete v clanku LM: Není racionální rozhodnutí věnovat tolik energie a peněz české verzi, ale i tak nemůžu zaručit, že obdobnou chybu neuděláme příště znovu. :)

Chcete prodavat na pc udelejte hru kde za neco stoji multiplayer. Za poslednich 10 let jsem na PC hral jen jednu singlplayer hru kterou jsem stahl z torrentu byl to Dragon Age po dohrani jsem ji koupil :)
      • Diky za radu, ale osobne si myslim, ze rumunstina bude lepsi. Je zajimave jak internet dokaze nicit trh. Napriklad hry Divinity II: The Dragon Knight Saga se v Rumunsku, prodalo 2x vice nez v CR. Takze bud je kupni sila v obouch zemich stejna nebo se u nas vic pirati. Vyberte si :)
        • a neni to třeba tím že v Rumunsku žije cca 22 milionu lidí a v ČR cca 11milionu lidí? To že se tam hry prodalo 2x více kusů je tedy logické. *1*
          • Pokud by minimální mzda v Rumunsku nebyla necelé čtyři tisíce, tak by to smysl dávalo.
            • Příliš zjednodušená úvaha. Prodejnost závisí na více věcech. Zaprvé Steam může být v ČR rozšířený více než v Rumusku a ten se asi do těch statistik nezapočítává. Zadruhé velké RPG bez českého překladu a s vyšší cenou nemá v ČR prodejně šanci, pokud za sebou nemá velkou reklamu, což je přesně případ Divinity. Zatímco v Rumunsku se RPG v eng určitě prodávají snáze.
  • Hrál jsem u této hry demo a nechtěl bych ji ani zadarmo.... Ani za peníze bych ji nehrál jakej to je průser.... Vývojáři by měli hledat chyby spíš u sebe..
  • Spades
    1. Kdyby ta hra nebyla takova nehorazna blbost, tak to koupi vice lidi
    (Aneb kdyz uz mate hnusnou grafiku, tak udelam aspon poradne hardcore RPG ala Baldurs Gate)
    2. Kdyz platicim nenabidnete nic vic, nez to co maji pirati, tak co se divite ? :D
    • ty si kokot...
  • jo a pozrite si co je tento viikend na steame za zlavu, a povedzte si no nekup to.
  • jasne sa ukazalo ze nizka cena zvysuje predane kusy, takze nabuduce rovno ponukajte pod 300KC alebo pod 10Eur a mate sancu ze piratskych verzii bude ovela menej.
    Ja som si tiez vzdy radsej pockal kym hra zlacnie a potom si ju kupil ako platit nehorazne vysoke sumy. FNV za 25 eur, zaklinaca za 5 a rovnako aj crisys. mam dobry pocit ze nekradnem aj moja penazenka je spokojna ze netrpi hladom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit