Přejít na výpis diskuzí
Číslo 47 likviduje gang v 17minutovém videu z Hitman Absolution
12.7.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Ty jo, tak nevím jakou hru si hrál, já to teda hrával na PRO a že by zrovna mapa mi pomáhala? To ti nevím :-D
Ten Instinkt tam na vyšší obtížnost asi nebude(a tu nej(což asi zase bude PRO) nebude určitě. To že to člověk vypne? S tím se také dá počítat.
Na autory se nezlobím, že chtěj hru trošku zpřístupnit více hráčům...přece jen tenhle typ her musí člověka bavit(pokud to nechce hrát jako tupou střílečku). -
Pořád čekám na video o "Purist mod" gameplay, protože "causal mod" obsahuje vice než dost neduhů ehm.. vlastně "cool features", které prostě u Hitmana působí s prominutím blbě. (tupé AI, rentgenové vidění, ohnivé trasy po kterých NPC teprve půjdou, zabití 7 osob automaticky, apod.) A tak mě causal gameplay stránka Hitmana až tak moc nezajímá a možná až odrazuje od koupě. *2*
Snad nám také brzo ukáží i HC verzi téže mise. *4* -
nemel blbosti ufňukánku
-
Kravata bude až v DLC Tie Absolution. Pokud hru předobjednáte za výhodnou cenu 1199 Kč získáte toto DLC zdarma a jako bonus navíc kravatu s kachničkama. *4*
-
Nejak nerozumiem tomu, preco tu niektorym uzivatelom vadi, ze niekto iny nebude hrat single player hru podla ich predstav. Chcete HC zazitok? Vypnete si vsetky instinkty a point-blank shooty a mate ho mat. Ved vam to vyvojari umoznuju. Co je vas do toho, ze niekto iny to tak hrat nebude?
A pobavilo ma, ako sa tu stazujete na linearitu a tunel - vyvojari tam niekolkokrat spomenu, ze mozete ist kde len chcete - a mate viacero moznosti ako riesit dany problem - ale vy to teda podla videa viete posudit lepsie.
Osobne sa mi novy Hitman paci asi najviac od casov Silent Assassin (mam odohranych vsetkych 4), ale to mozem plne posudit az ked si to zahram. Akurat par veci mi vadi, uz to tu bolo spominane - ked si niekto ide krokom od obrovkeho vybuchu, alebo od miesta kde typka privalilo auto a nikomu to nepride ani v najmensom divne, tak je asi nieco zle s AI. Aj ked na druhu stranu, v starych Hitmanoch to fungovalo podobne. A mozno je to tym, ze hrali na easy a na hard to bude ine, uvidime. -
Kdybys poslouchal, tak bys slyšel, že ten "instinkt" není povinnej. Když si dáš nejvyšší obtížnost tak tam nic takovýho nebude. *3* Jinak ta scéna kdy odchází od toho výbuchu neni zrovna moc povedená, ale jinak se mi to líbí a už se na to těšim.
-
V Contracts jsem si zahrál jednu misi u kámoše a kupodivu mě to dost bavilo, akorát jsem si na to nikdy neudělal čas (ale udělám). A v Blood Money jsem hrál hodně misí, jenže jsem to nikdy nedohrál, ani nevím už proč (důvod, že by mne to nebavilo to rozhodně nebyl). Ale byl to rozhodně pozitivní herní zážitek, to jest pravda. Z grafiky jsem byl tehdy úplně na větvi.
Já fanoušky chápu, to jo, akorát mi od nich přijde naivní si myslet, že jednoho dne udělají něco, co v pohodě předčí všemi možnými aspekty všechny čtyři díly. Holt musejí jít s dobou a tvůrci. To by pak i každý fanoušek Splinter Cellu, Tomb Raideru, Resident Evilu atd. mohl donekonečna omílat, že to není co to bývalo a stejně by se nikam nedostal, ale "musel" by se zkrátka přizpůsobit. -
Obzvlášť komické je jak si nikdo po tom výbuchu nevšímá toho pána co v klidu odchází od detonací jako by se nic nedělo. Popravdě by mě to bylo podezřelejší než kdyby utíkal. Ale jinak zajímavé. Libí se me využití těch speciálních zbraní ale teda ten instinkt je fakt na škodu. Udělá z toho tuctovou střílečku. ˇuplně mimo mísu je pak jak zastřelí těch asi 7 lidí u toho grillu.
-
silent assasin byl asi posledni dil co jsi hral, ty dalsi dily byli ješte vic propracovany. chapu ze nekomu je to jedno ale treba tohle byla moje nejoblibenejší serie, tak musíš chapat že fanoušky to naštve
-
a este k tomu bez cervenej kravaty *10*
-
tak promluvil konzolista
-
Hmm při sledování videa mi asi někdo zarazil pořádný hřebík do hlavy, protože jsem si připadal, že to je hra pro IQ bublajícího bahna, kdy z dřívějších titulů zůstal akorát hlavní hrdina.
-
Beztak až to vyjde, tak většina z vás, co tady teď pičuje jako banda ufňukaných, rozmazlených a především lacině přehrávajících blbečků, to bude hrát, slintat a diskutovat o tom vostošest.
Už se fakt proberte do hajzlu. Není rok 2002 a Silent Assassin už je několikrát dohranej a brečet tu, v roce 2012, jak ta hra je mainstreamová (a přitom hra vám sama dá na výběr obtížnost podle toho, jak moc velký znalec Hitmanovo série jste, nějak tak to tam bude) mi přijde naprosto směšný. To tvůrci mají přesně do detailu okopírovat hratelnost jedničky, dvojky, trojky a čtyřky, akorát s lepší grafikou, jen aby parta vymatlanejch hlav nebrečela? Nenechte se vysmát.
Silent Assassin byl téměř boží - hratelnost, lokace, možnosti jak někoho zabít... prostě paráda. Ale že bych tady kvůli tomu, že Absolution "už prostě není ten starý dobrý Hitman" vychcával blitky z prdele, tak to teda ne. -
Tvl ajo, vývojáři mají svůj osobitý humor. *15* Vůbec jsem si toho poprvé nevšiml.
-
A čo tak napríklad nová ARMA?
-
popravde ja čekal že tuhle serii pohrbi uz v blood money, driv nebo pozdeji tohle muselo prijit.
r.i.p. hitman +2012 -
14:16 To ma bejt vtip?
-
všimli jste si že tohle je už druhý striktne linearni level? doufam že takova nebude celá hra (nejspíš ano).
-
stealth je mrtev ,at zije mainstream FUUUUUUUUUUUUUUUU *10*
-
presne tak, dokážu si žive predstavit jak manažeri rekli dejte tam slow moton to je cool. Už ukazali jednu linearni misi, čekal jsem že teda ted konečne bude nelinearni mise ale vypada to že cela hra bude tunel. Hratelnost 0 bodu, Hitman prece byval neco jako adventura a skladačka.