Přejít na výpis diskuzí
Číslo 47 likviduje gang v 17minutovém videu z Hitman Absolution
12.7.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
cool guys dont look at explosions :D
-
mně se chce brečet, teď budu znít jako ufnukaný fakan (nebo možná už začínám být oldschool hráč?).. kde je ten specifický feeling, který měl každý předchozí díl? proč mám stejný pocit jako před vydáním Splinter Cell: Conviction? asi protože to stejně dopadne, na zahrání proč ne, ale to bude asi tak vše.. instinkt teď řešit nebudu, pujde vypnout, ale prostě zjednodušení a uplné překopání těch nejlepších herních mechanismu? proč? já už fakt nevim.. asi si zahraju Blood Money se slzou v oku, vychutnám si ne-inception hudbu, užasnou atmosféru a profesionální ne-badass zabijení.. *cry*
-
tahle serie si ziskala jmeno a ted z toho chteji vytežit co to da a spristupnit co mozno nejsirsimu publiku (vic penez). To je osud každe značky asi. Nedavno jsme byli svedky pohrbu značky ghost recon.
ja jsem skepticky a počkam na reakce hardcore fandu -
hráč kterému se nechce zkoumat trasy nemá vůbec Hitmana hrát. O tom totiž Hitman byl.
Jinak, vím, že to je beta ale beta označuje dokončenou hru, pokud se nemílím, takže asi nedoufám, že by se reakce lidí trochu zlepšila. Nebo jsem jediný komu příjde divné, že policajt ani nemrkne nad týpkem co bezstarostně vychází z garáže kde právě spadlo auto ze zvedáku? Nebo to, že si nikdo nevšimne toho, že pět metrů od nich padá mrtvola z prvního patra?
Nechci dělat uspěchané závěry, ale zatím jsem docela zklamaný. Ale pokud půjde plnit mise bez použití toho debilního zpomalování času, a easy shot hraní tak to snad bude ok...snad... -
pokúsil som sa vžiť do myslenia hráča ktorý sa teší na inštinkt a zo začiatku sa to ešte dalo, pochopil som, že hráčovi rozvalenému na gauči sa nechce príliš rozmýšlať, skúmať trasy postáv, lokalizovať ich, zisťovať ako riešiť situácie a všetko si radšej nechajú zobraziť alebo im hra riešenie rovno šplechne do tváre ... ale keď prišlo na fičurku menom "point shooting" ktorá v spolupráci s "inštinktom" spomalý čas. hráč si označí ciele a sa už len so založenými rukami pozerá na obrazovku, som pochopil, že to jednoducho nedokážem.
Vďaka bohu za purist mód ... s tým si už hádam budem rozumieť. -
pro někoho možná maličkost, ale...hitman bez kravaty? RLY?
-
Ak by si pocuval pozorne tak by si vedel ze cely HUD sa da v hre vypnut.
-
Co tak zkusit Filtr na blokaci ten reklam? Ja tam zadnou reklamu nemam a dicky to mam vse na FS. ;-).
-
Mimoto jste si asi nevsimly Pre Beta Build" Tudiz to jeste neni dokoncena verze hry i tak to vypada, takze hanit je to snadne ja cekam ze v tom Purish modu to bude poradne stealth na ktery jsme zvykly.
-
dat bloom, mai eyez !!!
-
ovládáni z konzole brrr
-
Ahh.. proč tam musej strkat tu minimapu a inventář.. to jsem tak blbej, že nevím co jsem si vybral za přemět, a k čemu minimapu když vidím skrz zdi.. Kéž by takový blbosti šli vypnout..
Jinak špatný by to být zas tak nemuselo.. -
instinkt = běs a bída
slepí a hluší NPC = asi aby to nebylo tak náročné pro causal hráče
cover mod = co to má sakra bejt, 2m od cíle a být 100% schován za stolem?
tenhle hitman je fail, chybí mu ta preciznost, kterou měl codename 47, silent assassin a s přimouřenýma očima Blood money
Je na něm spousta pěkných věcí. Ale nechápu, proč se musí tak pitomě mračit a všechny ty prvky z nových her jsou jen ke škodě. Měli to udělat na způsob Silent Assassina, jen nová grfika, AI !!! a spousta misí -
Zrovna tohle se imho dost pevně drží stejnýho schématu jako Blood Money. Okatě předpřipravený cestičky všude kam se podíváš, cíle postávající osamoceny u jezírek s krokodýly či aspoň zády ke dveřím vedle skříně, rutiny stráží synchronizovaný tak, aby ti všechno hrálo do karet a nikde jsi nemusel dlouho čekat...Přesně tohle mi na BM vadilo a tady je to nejspíš zpět v plný parádě. Zlatá dvojka.
-
to víš musí upravit hru pro mainstream
-
Ten "inštinkt" si vypnem pri prvej možnej príležitosti...
-
Např Red Orchestra 2 je pc only a par mesicu po startu to slo hrozne malymu procentu hracu (problemy s FPS), ted je to ale vse optimalizovane, jede to i na pocitacich na kterych to ma jit a vypada to suprove
-
Ten "instinkt" je vážně hrozná pitomost. Kam se poděla mapa? Trávil jsem nad ní mnoho herního času...
-
fuj....
-
V té hře není potřebný žádný skill, je to naprosto lame inviting hra pro důchodce a tlustoprdy z McDonaldu. Jde to všechno do kelu, naprostá simplifikace.