Přejít na výpis diskuzí
Číslo 47 likviduje gang v 17minutovém videu z Hitman Absolution
12.7.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Ten "instinkt" je vážně hrozná pitomost. Kam se poděla mapa? Trávil jsem nad ní mnoho herního času...
-
-
Ty jo, tak nevím jakou hru si hrál, já to teda hrával na PRO a že by zrovna mapa mi pomáhala? To ti nevím :-D
Ten Instinkt tam na vyšší obtížnost asi nebude(a tu nej(což asi zase bude PRO) nebude určitě. To že to člověk vypne? S tím se také dá počítat.
Na autory se nezlobím, že chtěj hru trošku zpřístupnit více hráčům...přece jen tenhle typ her musí člověka bavit(pokud to nechce hrát jako tupou střílečku). -
to víš musí upravit hru pro mainstream
-
-
Ten "inštinkt" si vypnem pri prvej možnej príležitosti...
-
14:16 To ma bejt vtip?
-
-
Tvl ajo, vývojáři mají svůj osobitý humor. *15* Vůbec jsem si toho poprvé nevšiml.
-
-
cool guys dont look at explosions :D
-
pro někoho možná maličkost, ale...hitman bez kravaty? RLY?
-
-
Kravata bude až v DLC Tie Absolution. Pokud hru předobjednáte za výhodnou cenu 1199 Kč získáte toto DLC zdarma a jako bonus navíc kravatu s kachničkama. *4*
-
-
ovládáni z konzole brrr
-
To vidění skrz zdi je fakt solidní bejkárna. Dřív se tomu říkalo cheat, dnes je to ovšem supercool herní vymoženost.
Jako nevypadá to celkově špatně, ale trochu to smrdí takovou tou arkádovou konzolovostí...
SILENT KILL BONUS!!!! +1000XP
CLEAN SHOES BONUS!!!! + 2000XP
WATCH OUT VISIBLE WEAPON!!!!!!!!!!!
achjo -
-
Tak mapa v předchozích dílech série byla cheatem dost podobným. Tohle je akorát pohodlněji použitelné.
-
ja vlastne rozmýšlam či vôbec dnes cheateri nejaké cheaty potrebujú :) ... god móde zčasti vynahradzuje nízka zranitelnost postavy a autoheal, ktorý zároveň dokonale vynahrazduje cheat na obnovu zdravia, máme tu aj pohľad cez steny (prikazy typu wireframe), spomalovanie času (timescale) je už štandardná fičurka a notarget vlastne vynadradzuje tupá AI ... postupne dochádzame k bodu kedy cheaty stratia akýkolvek zmysel :)
-
-
A navíc tu máme supercool systém krytí, kdy stačí zmáčknout klávseu a postava automaticky zaleze někde pod stůl nebo za sloup... Kde jsou ty doby, kde jsme se fakt snažili krýt se sami dřepem nebo úskokem... Někdo by mohl namítnout, že tuto věc používat nemusíme, ale většina her bez toho prakticky nejde dohrát (třeba Max Payne3)
Já to teď dělám tak, že si prostě rád zahraju nějakou starou hru. Teď jsem si dal Half-Life1 a bavil jsem se u toho velmi dobře, jindy si dám zase Splinter Cell 3 nebo Jagged Alliance 2...
-
-
-
Pořád čekám na video o "Purist mod" gameplay, protože "causal mod" obsahuje vice než dost neduhů ehm.. vlastně "cool features", které prostě u Hitmana působí s prominutím blbě. (tupé AI, rentgenové vidění, ohnivé trasy po kterých NPC teprve půjdou, zabití 7 osob automaticky, apod.) A tak mě causal gameplay stránka Hitmana až tak moc nezajímá a možná až odrazuje od koupě. *2*
Snad nám také brzo ukáží i HC verzi téže mise. *4* -
pokúsil som sa vžiť do myslenia hráča ktorý sa teší na inštinkt a zo začiatku sa to ešte dalo, pochopil som, že hráčovi rozvalenému na gauči sa nechce príliš rozmýšlať, skúmať trasy postáv, lokalizovať ich, zisťovať ako riešiť situácie a všetko si radšej nechajú zobraziť alebo im hra riešenie rovno šplechne do tváre ... ale keď prišlo na fičurku menom "point shooting" ktorá v spolupráci s "inštinktom" spomalý čas. hráč si označí ciele a sa už len so založenými rukami pozerá na obrazovku, som pochopil, že to jednoducho nedokážem.
Vďaka bohu za purist mód ... s tým si už hádam budem rozumieť. -
-
hráč kterému se nechce zkoumat trasy nemá vůbec Hitmana hrát. O tom totiž Hitman byl.
Jinak, vím, že to je beta ale beta označuje dokončenou hru, pokud se nemílím, takže asi nedoufám, že by se reakce lidí trochu zlepšila. Nebo jsem jediný komu příjde divné, že policajt ani nemrkne nad týpkem co bezstarostně vychází z garáže kde právě spadlo auto ze zvedáku? Nebo to, že si nikdo nevšimne toho, že pět metrů od nich padá mrtvola z prvního patra?
Nechci dělat uspěchané závěry, ale zatím jsem docela zklamaný. Ale pokud půjde plnit mise bez použití toho debilního zpomalování času, a easy shot hraní tak to snad bude ok...snad...
-
-
Já jsem video viděl a přiznám se, že staré Hitmany jsem nehrál. Musím říct, že kromě toho instinktu (který si na 100% vypnu) a té zpomalené střelby (mohlo by to být více omezeno, třeba to tak bude na těžší obtížnost), se mi to líbilo.
1. Hodně lidí tady říká, že je to mainstream. Na to vám řeknu jen jednu věc. Přátele, dnešní doba je jen a jen o penězích. Oni tu hru nedělají jen pro vás, hardcore fanoušky, ale i pro nové hráče, tzv. casual hráče a přesně tohle mají casual hráči rádi. Zatím jste neviděli ani jedno video ze hry, kde by se hrálo na nejtěžší obtížnost. Dejte tomu čas.
2. Linearita. Pod tímto pojmem si představím koridor, kde je jen jedna cesta k cíli a 1 řešení. Ve videu byla samozřejmě ukázána jen 1 cesta, ale sami říkají, že je tam více způsobů jako je zabít a více způsobů jsme viděli v misi Chinatown a to jestli je to striktně lineární nevidíte z 1 videa.
3. Tupá AI. Faktem je, že tam jsou momenty, kde se člověk pousměje, ale jinak mi nepřijde, že by ta AI byla zas až tak tupá. Reálné to není určitě, ale to nebyli ani staré Hitmany, to se vsadím.
4. Odchází z místa výbuchu. No, nenápadné to fakt moc není, ale mně se tahle scéna opravdu líbí. Jak jde a za ním to všechno vybuchuje, to je strašně pěkné.
5. Nemá kravatu. Jako važně? Taková s prominutím pí*ovina vám vadí?
Já se na tu hru těším a uvidíme, co ještě ukáží, snad i něco bez instinktu, ale říkat, že je to mainstream a že nemá kravatu, je podle mě, kravina. Uvědomte si, že vývojáři dělají hru podle dnešních trendů, ne podle trendů, které jsou 10 let mrtvé. -
-
Ja počkám jak to dopadne a co budou rikat lidi tady v diskuzi. Recenze bude tradične odflakla. Pokud tam ale nebude alespon jeden otevreny level, kde bude velky barak s nekolika podlažimi a prilehlym pozemkem ve kterem se bude dat volne pohybovat, tak moje penize neuvidi.
Takže asi tak, kdyz se bavime o penezich -
-
Radsej prosim citaj zahranicne diskusie, lebo taka zumpa jako komenty na tiscali neni ani 4chan a reddit dohromady
-
Konečně rozumný názor. Děkuji za něj.
-
-
Na to jen jedno kolego - dnešní trendy stojí za velký kulový a podle toho ty hry, série, kdysi zajímavé značky a další, vypadají. Zlatá éra 10 let "mrtvých" trendů.
-
-
Já si to nemyslím, mě by už třeba nebavilo zapisovat si vlastní mapu. Neříkám, že všechno, je dobré, přehnané zjednodušování se mi také nelíbí, ale to neznamená, že bych se chtěl vrátit 10 let zpátky.
-
-