Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obzvlášť komické je jak si nikdo po tom výbuchu nevšímá toho pána co v klidu odchází od detonací jako by se nic nedělo. Popravdě by mě to bylo podezřelejší než kdyby utíkal. Ale jinak zajímavé. Libí se me využití těch speciálních zbraní ale teda ten instinkt je fakt na škodu. Udělá z toho tuctovou střílečku. ˇuplně mimo mísu je pak jak zastřelí těch asi 7 lidí u toho grillu.
    • Kdybys poslouchal, tak bys slyšel, že ten "instinkt" není povinnej. Když si dáš nejvyšší obtížnost tak tam nic takovýho nebude. *3* Jinak ta scéna kdy odchází od toho výbuchu neni zrovna moc povedená, ale jinak se mi to líbí a už se na to těšim.
  • pamatujete nekdo na elegantni chuzi jakou mel hitman v silent assassin? tady se pohybuje dost krecovite, je to stejna animac ejak v blood money. takovy detail , ale vždycky sem se rad koukal na tu animaci v silent assassin (v contracts uz trochu zrychlili tu animaci)
  • Malleth
    Jako ten point shooting vypadá jako pěkná prasárna. Sice je to omezený nějakýma bodama, ale i tak. Měli alespoň omezit počet lidí, na který to hráč může použít (2-3 by byli ok).
  • Hrál jsem všechny díly a nechápu ten šílený rage jak je to konzolovité a akční a tunelové a blabla. Hra vypadá dobře, způsoby řešení zajímavě, obvzlášt na systém nehod se maximálně těším. Instinkt je sice totalní odpad ale nikdo vás nenutí ho ve hře jedinou použít, navíc purist mód je pro všechny fandy série jasná volba. Osobně to zatím vidím pozitivně.
    • pamatuješ na úvodní tutorialovy level z Blood money a jaky rozdil to byl oproti zbytku hry? Myslim rozdil z hlediska dizajnu toho levelu. Mam obavu aby tady nebyla takova cela hra. Ale pokud ne a mylim se, tak budu prvni co se omluvi.
      • DusanMPupak
        Myslím, že je z toho videa jasně vidět, že to není koridor na ukázku všech možností hry, jako tomu bylo u první mise v BM, a všechno lze udělat X různými způsoby dle přání hráče.
  • residentevilfans
    stealth je mrtev ,at zije mainstream FUUUUUUUUUUUUUUUU *10*
    • nemel blbosti ufňukánku
  • instinkt = běs a bída
    slepí a hluší NPC = asi aby to nebylo tak náročné pro causal hráče
    cover mod = co to má sakra bejt, 2m od cíle a být 100% schován za stolem?

tenhle hitman je fail, chybí mu ta preciznost, kterou měl codename 47, silent assassin a s přimouřenýma očima Blood money

Je na něm spousta pěkných věcí. Ale nechápu, proč se musí tak pitomě mračit a všechny ty prvky z nových her jsou jen ke škodě. Měli to udělat na způsob Silent Assassina, jen nová grfika, AI !!! a spousta misí
  • DirectX 9.0c - Vítej zpátky! Už jsem myslel, že jsme se ho zbavili. + Ten samý glitch se špatně naprogramovaným fyzikálním prostředím světla/stínů - neodpovídají realitě. Proč hoši nestáhli alespoň poslední backup enginu? Podpora jej nabízí, teď už jej budou těžko implementovat. A zase ten hnusný blur, to je jako zase na konzole? Kdy výjde hra na desktop? JEN na desktop. A tím myslím HIGH END, žádné WoW, Diablo III apod. Mickey Mouse land mumbo jumbo.
    • misho8723
      A čo tak napríklad nová ARMA?
    • Miserius
      Např Red Orchestra 2 je pc only a par mesicu po startu to slo hrozne malymu procentu hracu (problemy s FPS), ted je to ale vse optimalizovane, jede to i na pocitacich na kterych to ma jit a vypada to suprove
    • Taky se mi to zdá jako prachsprostá konverze z konzole, už jen, že to prezentují na konzoli. Proč?
      • Je to jedním slovem HNUS! Byli by nejraději, kdyby nic jiného, než konzole nebylo, kdyby mohli donekonečna vydávat ty stejné hry na tom stejném HW a jen měnit jejich názvy, nakonec by už nechali jen čísla, protože lidský mozek by byl tak zjednodušený, že by nic složitějšího nebyl schopen pochopit.
  • Izmæl
    Beztak až to vyjde, tak většina z vás, co tady teď pičuje jako banda ufňukaných, rozmazlených a především lacině přehrávajících blbečků, to bude hrát, slintat a diskutovat o tom vostošest.

Už se fakt proberte do hajzlu. Není rok 2002 a Silent Assassin už je několikrát dohranej a brečet tu, v roce 2012, jak ta hra je mainstreamová (a přitom hra vám sama dá na výběr obtížnost podle toho, jak moc velký znalec Hitmanovo série jste, nějak tak to tam bude) mi přijde naprosto směšný. To tvůrci mají přesně do detailu okopírovat hratelnost jedničky, dvojky, trojky a čtyřky, akorát s lepší grafikou, jen aby parta vymatlanejch hlav nebrečela? Nenechte se vysmát.

Silent Assassin byl téměř boží - hratelnost, lokace, možnosti jak někoho zabít... prostě paráda. Ale že bych tady kvůli tomu, že Absolution "už prostě není ten starý dobrý Hitman" vychcával blitky z prdele, tak to teda ne.
    • Mazii
      Přesně tak, lidi furt chtějí něco nového a když to mají tak si stěžují že to není to samé...:D
    • silent assasin byl asi posledni dil co jsi hral, ty dalsi dily byli ješte vic propracovany. chapu ze nekomu je to jedno ale treba tohle byla moje nejoblibenejší serie, tak musíš chapat že fanoušky to naštve
      • Izmæl
        V Contracts jsem si zahrál jednu misi u kámoše a kupodivu mě to dost bavilo, akorát jsem si na to nikdy neudělal čas (ale udělám). A v Blood Money jsem hrál hodně misí, jenže jsem to nikdy nedohrál, ani nevím už proč (důvod, že by mne to nebavilo to rozhodně nebyl). Ale byl to rozhodně pozitivní herní zážitek, to jest pravda. Z grafiky jsem byl tehdy úplně na větvi.

Já fanoušky chápu, to jo, akorát mi od nich přijde naivní si myslet, že jednoho dne udělají něco, co v pohodě předčí všemi možnými aspekty všechny čtyři díly. Holt musejí jít s dobou a tvůrci. To by pak i každý fanoušek Splinter Cellu, Tomb Raideru, Resident Evilu atd. mohl donekonečna omílat, že to není co to bývalo a stejně by se nikam nedostal, ale "musel" by se zkrátka přizpůsobit.
    • tak promluvil konzolista
  • Hmm tak at nam sem hodej, secky natoceny prubehy i s misema a uz to ani nebudeme muset hrat, paradni marketing tomu rikam.
    • V té hře není potřebný žádný skill, je to naprosto lame inviting hra pro důchodce a tlustoprdy z McDonaldu. Jde to všechno do kelu, naprostá simplifikace.
    • Na druhou stranu se mi to i celkem libi ten styl, asi to bude mit plno odpurcu na druhou stranu je to stealth je, Navrat stareho dobreho agenta 47 v plne sve krase, starne to je mozne ale Max taky zestarl a nak moc nikdo na nej nenadaval tak proc tady a tohohle zabijaka.
  • dat bloom, mai eyez !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit