Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lol proč se s tím tak piplaji, když tam mužou nabehnout a vsechno postrilet treba raketometem. To je moje oblibena zbran kdyz hraju BF3 a jsem s nim fakt dobrej. Jen pak bude kratší herní doba protože tohle probehnu za minutku, mohli ty levely udelat delsí s vic neprateli.
    • pravdu díš brácho, hraje to úplný n00b, chodí tam pomalu jak tydýt... normálně tam naběhnout se snajpou a vystřílet a pak raketometem to dodělat... práce na půl minuty... mision succesfulled!
    • Jenže tohle není stupidita jako BF3, Call of Duty a další bezmyšlenkovité, multiplayerové střílečky (vezmu-li v potaz předchozí díly protože tento stále nemohu z vlast. zkušenosti soudit ale snad ho nezprasí). V Hitmanovi nešlo o to postřílet co nejvíce lidí ale zabít pouze určenou osobu (+ nutné vedlejší ztráty), tohle je podstata Hitmana.
  • tahle serie si ziskala jmeno a ted z toho chteji vytežit co to da a spristupnit co mozno nejsirsimu publiku (vic penez). To je osud každe značky asi. Nedavno jsme byli svedky pohrbu značky ghost recon.
    ja jsem skepticky a počkam na reakce hardcore fandu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit