Přejít na výpis diskuzí
Číslo 47 likviduje gang v 17minutovém videu z Hitman Absolution
12.7.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
všimli jste si že tohle je už druhý striktne linearni level? doufam že takova nebude celá hra (nejspíš ano).
-
popravde ja čekal že tuhle serii pohrbi uz v blood money, driv nebo pozdeji tohle muselo prijit.
r.i.p. hitman +2012 -
Hmm při sledování videa mi asi někdo zarazil pořádný hřebík do hlavy, protože jsem si připadal, že to je hra pro IQ bublajícího bahna, kdy z dřívějších titulů zůstal akorát hlavní hrdina.
-
-
a este k tomu bez cervenej kravaty *10*
-
-
a žiadny Michael Bateson...
http://tiny.cc/bx2chw -
-
pardon, David Bateson, teda hlas predošlých hitman hier
-
-
-
-
Agent 47 starne, už mu pri plížení vŕzgajú kĺby a ani prezlieť sa sám nevládze, hold to chce väčší kaliber a neobmedzenú muníciu.
-
Bez všech těch supersraček to snad nebude zas tak zlý.. *9*
-
same zjednodusovani...zlate stare hitmany, ale stejne si to zkusim
-
-
Kdybyste dával pozor, tak byste zjistil, že same zjednodusovani je volitelná část hry.
-
-
perfektni... proste Hitman
-
Ahh.. proč tam musej strkat tu minimapu a inventář.. to jsem tak blbej, že nevím co jsem si vybral za přemět, a k čemu minimapu když vidím skrz zdi.. Kéž by takový blbosti šli vypnout..
Jinak špatný by to být zas tak nemuselo.. -
-
Ak by si pocuval pozorne tak by si vedel ze cely HUD sa da v hre vypnut.
-
-
Fakt jo? tak to je super.. Já koukal jenom na video, články nečtu a anglicky umím jenom trochu..
-
-
-
Hra pro zatrolené konzolisty s IQ vydlabané dýně... holt konzolisté musí dělat headsoty, superkilly, megakilly, superdupermegakilly jinak to není hra pro ně... U her nepřemýšlí a proto to takhle s hrami dopadá.. Tato hra by se neměla jmenovat hitman, ale Call of Hitman: great stupidity!!!! Už jen čekám ažna každém záběru začnou padat mrakodrapy
-
-
Jako člověka co má PS3 jsi mě teda docela urazil. Konzele mohou být zodpovědné za špatné ovládání, za horší grafiku ale nikoliv za gameplay. Myslím, že změny v našich oblíbených titulech není díky portům na konzole. Hlavní problém je v tady již zmoňovaných causal hráčích. To jsou lidé, kteří chtějí hrát rychle, jednoduše bez velkého přemýšlení u hraní. Jde jim pouze o krátkodobou zábavu a nějaké statistiky, buildy nebo nedej bože plánování je pro ně otravné. Takže na ně si nadávej. Ale chápu tě.
-
-
Malo bloomu, nezaujem. *6* -
-
Trolling tagy zmizly. *7*
-