Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všimli jste si že tohle je už druhý striktne linearni level? doufam že takova nebude celá hra (nejspíš ano).
  • popravde ja čekal že tuhle serii pohrbi uz v blood money, driv nebo pozdeji tohle muselo prijit.
    r.i.p. hitman +2012
  • Veskoslav
    Hmm při sledování videa mi asi někdo zarazil pořádný hřebík do hlavy, protože jsem si připadal, že to je hra pro IQ bublajícího bahna, kdy z dřívějších titulů zůstal akorát hlavní hrdina.
    • a este k tomu bez cervenej kravaty *10*
      • a žiadny Michael Bateson...
        http://tiny.cc/bx2chw
        • pardon, David Bateson, teda hlas predošlých hitman hier
  • Agent 47 starne, už mu pri plížení vŕzgajú kĺby a ani prezlieť sa sám nevládze, hold to chce väčší kaliber a neobmedzenú muníciu.
  • Bez všech těch supersraček to snad nebude zas tak zlý.. *9*
  • same zjednodusovani...zlate stare hitmany, ale stejne si to zkusim
    • DusanMPupak
      Kdybyste dával pozor, tak byste zjistil, že same zjednodusovani je volitelná část hry.
  • perfektni... proste Hitman
  • Ahh.. proč tam musej strkat tu minimapu a inventář.. to jsem tak blbej, že nevím co jsem si vybral za přemět, a k čemu minimapu když vidím skrz zdi.. Kéž by takový blbosti šli vypnout..
    Jinak špatný by to být zas tak nemuselo..
    • sidi
      Ak by si pocuval pozorne tak by si vedel ze cely HUD sa da v hre vypnut.
      • Fakt jo? tak to je super.. Já koukal jenom na video, články nečtu a anglicky umím jenom trochu..
  • Osviceny
    Hra pro zatrolené konzolisty s IQ vydlabané dýně... holt konzolisté musí dělat headsoty, superkilly, megakilly, superdupermegakilly jinak to není hra pro ně... U her nepřemýšlí a proto to takhle s hrami dopadá.. Tato hra by se neměla jmenovat hitman, ale Call of Hitman: great stupidity!!!! Už jen čekám ažna každém záběru začnou padat mrakodrapy
    • Jako člověka co má PS3 jsi mě teda docela urazil. Konzele mohou být zodpovědné za špatné ovládání, za horší grafiku ale nikoliv za gameplay. Myslím, že změny v našich oblíbených titulech není díky portům na konzole. Hlavní problém je v tady již zmoňovaných causal hráčích. To jsou lidé, kteří chtějí hrát rychle, jednoduše bez velkého přemýšlení u hraní. Jde jim pouze o krátkodobou zábavu a nějaké statistiky, buildy nebo nedej bože plánování je pro ně otravné. Takže na ně si nadávej. Ale chápu tě.
  • Malo bloomu, nezaujem. *6*
    • Trolling tagy zmizly. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit