Cities: Skylines II – recenze budovatelské strategie
-
To že jsi neviděl kudy který náklaďák pojede je v pořádku. Hra má vylepšenou AI v dopravě. Čili NPC mění cestu podle situace. Když je někde zácpa, dokážou se otočit a jet jinudy. Když je cesta, která má moc zatáček, dokáží ji jinudy objet ;)
-
Hru jsem nainstaloval vcera. Jeste nez sem se pustil do hrani, tak sem prosel vsechna nastaveni podle doporuceni youtuberu, mam intel 12400k, 32GB RAM a geforce 3080 a na rozliseni 1920x1024 mi hra jela dobre. Autosaves sem zapnul hned. No a ty reklamni kecy v radiu jdou vypnout :) dela se to primo ve hre kde si vybirate stanice. Je tam option na vypnuti commercials. Jinak industry zamrzi, v cities1 to bylo lepsi, ale taky to vyslo az s datadiskem. Pocitam ze to bude i tady podobne. A at se muzu rozcilovat sebevic, ze to bude vsechno za extra prachy, tak je to bohuzel cena, kterou musim akceptovat pokud chci hrat nejlepsi citybuilder. Tim to neobhajuji, ale jsem s tim po zkusenostech s CS1 smiren
-
chyba bude v tych ludoch, co obhajuju taketo praktiky
-
no prave tohle je recenze EAccess verze hry, ne plne verze hry...
-
kde je přesně ta chyba? To, že jsi deb@l, tady ví asi každý, to že to říkám na rovinu, ber jako něco navíc, to pro tebe každý neudělá. Pokud jsi takový deb@l i v reálu, je čas pořád s tím něco dělat.
Popravdě už nemám slušných slov, já tady píši tak málo a kdykoliv něco napíši, tak musíš psát ty svoje nesmyslné sr@nce a na všechno reagovat.
Ten text je jasně psaný, že optimalizace na PC nemusí být pro recenzenty problém, jelikož se recenzuje na high-end kartách, pokud recenzuješ PS5 verzi, každý dostane stejnou hru včetně stejných FPS, proto je za mě nepochopitelné, že to může mít stejné hodnocení jako PC verze.
Už nevím, jak bych měl psát, aby to tady pochopil i ten nejjednodušší deb@l.
-
Zjistil jsi, že jsi udělal chybu a nemáš na to řádný argument, tak ses uchýlil k osobním urážkám. Jsi trapný.
-
Co tak koukám, jak jede Baldurs na PS5 od druhého aktu, tak si to nezadá s Cyberpunkem, přitom to má stejné hodnocení jako na PC, kde chápu, že recenzent to obvykle recenzuje na 4090, tak mu horší optimalizace nemusí vadit"
Zavádějící? Spíše jsi de@il, který nechápe psaný text.
-
x
-
Hele, v prvním příspěvku jsi sice zmínil PS5, ale pak jsi začal psát o PC a o výkonu na RTX 4090.
Takže já jsem četl dobře. To, že píšeš zavádějící informace je jenom tvoje chyba.
-
Pokdu tě na to prodejce (a recenze) předem upozorní a ty si takové auto koupíš je chyba na straně prodejce, nebo na tvé straně?
-
Když hraješ na topinkovači, nemůžeš se divit...
-
Microsoft bych do toho netahal, pokud by to viselo na něm, tak by tlačili na vydání i na konzole.
-
Ta hra bude jistě super, asi jako Rome II po hromadě patchů, kdy se toho hodně opravilo a mezi tím si lidé pořídili nový HW. No, ale co jsem se díval, tak i karty typu 4080 - 4090 při max nastavení to nedávaj a to není zrovna nejlepší vizitka. Jasně Crysis byl ve své době také v pr#eli, ale byl to takový benchmark co dobře vypadá. Moc se nepovedla třeba optimalizace ke GTA IV, ale tam na rovinu řekli, že to současný HW na max ne utáhne a člověk věděl jaká je situace... Jo někdo brblal a třeba ohledně AA oprávněně, ale bylo si třeba uvědomit, že i na střední nastavení to na PC vypadalo lépe než na konzolích. Pak jsou případy her jako RDR2, kde je to hodně o ladění a když to člověk poladí, tak i na obstarožní sestavě to jede kolem 35 - 40 FPS s většinou věcí na ultra, ale pokud to nechá na nastavení hry, tak i high nastavení dávalo sotva 20 - 25 FPS.
-
Paradox jede cashgrab už několik let. Vůbec bych se nedivil, kdyby tohle vydal teď jen proto, že mu za to MS nasypal za ten gamepass. Přece si nemohli myslet, že jim to u recenzentů projde?
-
Od 25 000 obyvatel se pak ty FPS už nemění, je rozbor na youtube
-
tusim som videl ze 3070 na 1080p medium isla 60fps. ale to tam v meste este moc toho nebolo samozrejme
-
Zalezi, jak definujes "normalne". Co vcera nejaky streamer pomerne zevrubne otestoval posledni build hry na ruznych kartach a procesorech, tak na prumernych 60 fps (pri 1080p) se tam dostala maloktera karta, a to jeste typicky s Low nebo Very low nastavenim hry. S High nastavenim se na 60 fps ve fullHD vyhrabala jen 4090, a to jeste s odrenyma usima.
Pro zajemce odkaz na vysledky.
-
celou dobu se bavím o PS5 verzi, stačí číst.
-
Hele, já měl v Act3 občas propady ze 120FPS na 50 až 90 FPS. Pod 50 FPS jsem ale nešel. Takže žádná hrůza.
Známý má procesor od AMD a on prý vůbec žádné propady neměl a pořád stabilních 120FPS. Takže fakt záleží na individuální konfiguraci PC.
Pokud máš slabší PC, tak s FPS pomůžou dvě věci:
1.) občas restartuj BG3, což vyřeší problémy s Memory Leak.
2.) A pak nastav Frame Rate Cap na 50 a Vsync na Double Buffering. Tohle zaručí stabilnější FPS.
(Můžeš dát i větší Frame Rate Cap, pokud máš silnější PC. Je potřeba experimentálně najít hranici, kterou tvé PC zvládne.)
-
Tak u sachu by to nevadilo