Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jurb83

Ja som predvcerom refundoval Hammerwatch 2, lebo sa tam PERMANENTNE postava zasekava do textur!

• jurb83

Tak dajmetomu, ze si kupim auto za plnu cenu, lenze este nema sedacky, ani smerovky, cez dieru v streche prsi, ide maximalne 50kmh, ale neboj, oni mi to za par rokov opravia a zatial jazdi v hentom....

• jurb83

Co som cital, tak full HD by malo ist normalne 60fps

• delO

jelikož třetí akt je největší ze všech a ve městě to jede cca 20FPS, tak nejsou občasné propady ani náhodou, 20FPS i u tahovky je na motion sickness, to se na mě nezlob.

• delO

20FPS konstantě vadí u jakékoliv hry.

• Derp_1337

Jn, při tahovém RPG jako BG3 ti nějaké občasné propady v FPS neudělají žádnou škodu. 

Ale při hraní akčních her (třeba FPS, hack'n'slash nebo soulsovky) to může fakt hodně zabolet, když se to začne trhat při souboji s bossem.

• Klíč je jednoduchý: Jak moc ovlivňují technické nedostatky herní zážitek? BG3 má problémy s výkonem, propadávají se FPS, glitchují se objekty v animacích atd. Fajn, ale dá se s tím žít? Nestává se ti často, že bys kvůli mizernému výkonu hry musel hrát kus znovu. U soulsovky je to mnohem horší, protože tam si musíš časovat své akce a když se ti to nepovede kvůli propadu snímkování, jedeš dlouhý bossfight znovu. Cities2 mají problém s nenavazováním ulic a sítí. Docela průšvih, když si doslova maluješ svoje město, hra generuje bordel a ty to musíš opravovat. Nebo složitě hledáš, proč je část města bez proudu.

Nemůžeš vytrhnout technický stav a říct, že když tohle, tak tolik bodů dolů. Hra je komplexní dílo a nezáleží jen na tom, kde a jak to skřípe, ale hlavně jak moc to ovlivní ten zbytek.

• delO

no, právě :D, proto mi případá divné, že u určitých her to právě nikomu nevadí a názor je značně uniformní.

• ZOLLINO

Mam pocit ze z Paradoxu uz jede zavan cash grabu, pred Vanoci + milion spoplatnenych dlc. Games v ramci jejich dobre snahy mohli pockat s recenzii na jaro 2024, kdy ta hra bude mozna hratelna. Ale vysla jako vysla a proto si vic nezaslouzi. Tohle same sme tady meli presne pred 2 lety s BF2042. Ta hra je komplet a funkcni az dnes...

• Uplne staci napisat na konci recenzie, ze ak sa technicke problemy odstrania, pripocitajte si 1-2 body. Problem vyrieseny.

Idealne spravit gameplay, kde sa technicke problemy ukazu.

Hrac plati plnu cenu hry, technicke problemy hry musia byt zahrnute do vyslednej znamky, ked ovplivnuju hratelnost do tak velkej miery.

Nemozme predsa spoliehat na rozne updaty a patche, ktore budu trvat tyzdne ci mesiace, ak vobec.

• Nainstalováno, už počkat jen ty 2 dny do spuštění. Gamepass.

3600X s RTX 3070, 32 GB DDR4, tak uvidíme jak to poběží.

• Derp_1337

"herní vývoj řídí ji kravaťáci, i když samotní vývojáři by to chtělo jinak"

To jsi popsal herní vývoj u AAA her u těch největších firem. 

Méně náročné hry u menších firem to tak většinou nemají. Tam se občas najdou vývojáři, co to dělají z nadšení. Je neomezuje nějaký manažer od vydavatele, kterému mu jde jenom o minimalizování nákladů, aby tak maximalizoval své zisky.

V posledních letech ty nejzábavnější hry pocházejí od malých či středních vývojářů. Akurát ty hry nemají tak velký marketingový rozpočet, takže o nich málo lidí ví.

• Díky 😉

• Srovnávat hru s jídlem je docela vtipné.... O zbytku ani nemá cenu mluvit. To je prostě herní vývoj, řídí je hlavně kravaťáci i když by samotní vývojáři chtěli jinak.

• mr.clayman

Mám ji objednanou, ale vyzvedávat ji budu nejspíš až v pondělí. Divil bych se ale, pokud by na Steam nebyla.

• jindra.veliky

Lidí, kupoval jste někdo krabicovou verzi? Je pro Steam? Mám už připravenou objednávku:D 

• Já to vidím tak, že když hra vyjde, tak jsou mi úplně jedno nějaké budoucí aktualizace. Tak jak hra vyšla, tak ji recenzuji a co bude v budoucnu mě nezajímá. To, že někdo vydá hru a potom spoléhá na aktualizace, je jeho blbost. To je to samý jako když mi někdo v restauraci přinese jídlo v hrozným stavu a řekne "za měsíc to už bude v pořádku". Vydej hru až když jseš si jejím stavem jistý na 100%. 

• Já to vidím tak, že když hra vyjde, tak jsou mi úplně jedno nějaké budoucí aktualizace. Tak jak hra vyšla, tak ji recenzuji a co bude v budoucnu mě nezajímá. To, že někdo vydá hru a potom spoléhá na aktualizace, je jeho blbost. To je to samý jako když mi někdo v restauraci přinese jídlo v hrozným stavu a řekne "za měsíc to už bude v pořádku". Vydej hru až když jseš si jejím stavem jistý na 100%. 

• Já měl spíš na mysli recenze na Steamu, díval jsem se před týdnem, když to vyšlo, a prakticky všechny negativních recenze byly o optimalizaci.

• "chtěl bych znát klíč."

Možná tě to bude šokovat. Ale každý recenzent píše jinak, klíč tam není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit