Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALe ta hra je dobrá už teď. Rozhodně lepší než SimCity 2014.
    A pokud si ji nechceš kupovat teď, ta si ji kup za rok v nějaké slevové akci se všema DLC.
  • aby ses neposral
  • chci hru kterou si zaplatim a ne to co tam nabastli nekdo nakolene polofunkcni polocheatersky prvek
  • ucho
    Tak si přečti ten odstavec, o kterém mluvím ;)
  • A ty veris tomu, ze ti tam tech 1/2M NPCcek pobiha stale? Pocti si neco o tom, jak se ty veci delaj. Ve skutecnosti ti hra simuluje chovani maximalne nekolika desitek NPC, ktery prave vidis.
  • Možná. Ale má dobré jádro a další obsah bude přibývat.
  • Musím říct, že přístup Paradoxu k hrám po vydání pomocí DLC je skvělý. Osobně mám od nich Europa Universalis IV a díky super DLC se hra neustále zlepšuje i léta po vydání. A určitě mi není líto pustit korunu za placená DLC, když vidím, jak se hra zlepšuje. CIties Skylines doufám nebude vyjímka a rád podpořím další zlepšování uper hry kupováním DLC. Protože vím že platím za dobrou věc.
  • Neználek jako vždycky *6*
  • Tak tomu rikam megachyba stoleti!!!! *8* *15* *15*
  • hra je to dost onicem, po dni stravenem budovani mesta uz tam nenico hrat a hra je v podstate ukonce

pramalo obsahu a ani ne moc sofistikovaneho
  • walltar
    To je jasný Sid Meier's railroads
  • To je Transport Tycoon, Cities in Motion nebo ten mod Cities Skylines? Ja to z toho obrazku nepoznam. Vsechno to vypada stejne.
  • walltar
    A přitom ona to je vlaková simulace!

http://i.imgur.com/5sB9gyf.jpg
  • Mas pravdu. Ted jsem koukal na obrazek a vypada to fakt podobne. Zase je tam nejaky mesto a v nem jezdi auta a jine dopravni prostredky.... a to jeste buhvi jestli protoze na obrazku z obou her stejne jenom stoji a nic nedelaj. Diky za varovani.
  • walltar
    Tak myslím, že DLC pack hudby je jedna z nejlepších věcí co můžou udělat ... Prostě si ho nekoupíš a nijak se ti to na hře neprojeví. Nebo DLC na upravování obličeje v CK2. Různé věci, který ke hraní nijak nepotřebuješ.

Imho mnohem lepší, než DLC, ve kterých máš mise.
  • Datadisky k EU3 byly v pohode, menili hru pomerne hodne, ale to zverstvo, co predvadi u EU4... Kdyz jsem uvidel DLC pack hudby (!!!!) za 5 euro, tak jsem myslel, ze me omejou. Mimochodem ty DLC jsou soucasti patchu a staci je odemknout tak, ze zmenite cislo v jednom textaku.
  • ucho
    Ten je na dovolené snad vždy. Těch chyb je v poslední době nějak moc. Čárky tady zase lítají.

"Zvláště, pokud je hra skutečně zaujala." - Proč tady psát čárku? Tam přeci být nemusí a je tam rušivá. Jinak celý ten odstavec je na tom s čárkami trochu špatně.
  • stačí mi abych videl ten obrazek
  • Tilwaen
    Neodpustím si malé rýpnutí - korektor má dneska dovolenou? :-)

Jinak podle recenzí vypadá Cities: Skylines opravdu dobře. Paradox je studio, kterému lze úspěch jenom přát.
  • Muzes prosim uvest nejake konkretni pripady?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit