Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já souhlasim, mam nahráno 25h a hru si náramně užívám. Příběh, společníci, combat systém, grafika planet. Pokud vim tak v době vydání vycházelo hafo podobných gifů se Zaklínačem 3 kde byli různý glitche a bugy. Jako jo, mimika je trochu horší ale neni to taková tragedie za kterou to všichni mají.(jediný co je na nic je tvorba postavy, protože default male Ryder prostě vypadá nejlíp) Jinak se mi líbí jak všichni nadávají po odehrání trialu, mě začátek hry v trialu taky tolik nevzal ale co následuje pak už mě hodně začalo bavit a vůbec se netěším až hru dokončím, protože mě to sakra baví.
  • Však já se na ME docela i těším na to až si ho koupím. Já sice ME trilogii zbožňoval, ale na toto jsem se vůbec netěšil a tak od tohoto nic neočekávám (neměl bych být zklamán). Jen mám tohoto člověka v odběru a tématicky se to sem hodí. On totiž dokáže výborně vyjádřit názor jen pomocí videí, bez jediného svého komentáře.
  • Já bych zase doporučil si nenechat cpát do hlavy všelijaké názory a raději si hru zahrát sám. Měl jsem z různých názorů všelijaké pochyby, nakonec jsem si hru ale přece jen pořídil takto krátce po vydání a i přes můj značně omezený čas v ní strávil pár hodin. Co můžu říct? Grafika sice nepatří mezi špičku, nicméně odpovídá dnešnímu standartu a nijak neurazí, mnohé scenérie vypadají parádně, atmosféru to má a Mass Effect z toho jasně dýchá, i když trošku jiným způsobem. Velmi jsem se obával nepovedených animací obličejů, ve skutečnosti si toho nijak nevšímám. Obličeje sice občas vypadají trochu prkenně, žádné šílenosti se ale nekonají. Samozřejmě mnohé hry nasadily laťku podstatně výš, že bych ale měl tendenci volat po lynčování za nepovedené rozhovory, to vážně ne. Pokud navíc mají ještě pracovat na nějakých úpravách... Příběh mě zatím poměrně zaujal, nehraje si na nějaký super originál, nicméně mě vážně zajímá, co bude dál. Charaktery také v pořádku. Ono, co si budeme povídat, z dnešního pohledu původní trilogie už také člověka příliš nevytrhne, ale nostalgie je sviňucha. Takže přestože jsem víceméně na začátku, zatím bych hodnotil jako hezký nadprůměr, což ostatně tvrdí i spousty hodnocení. (nemyslím zatrpklé hňupy, co dávají nuly jen z principu) Zajímá mě hlavně konstruktivní kritika a té jsem zatím v diskuzích moc neviděl. Hlavně vlny "hejtu" od lidí, co si prohlédnou akorát pár videí se sestříhanými animacemi a je hotovo. Nicméně souhlasím s tím, že jakožto zástupce série Mass Effect si hra zasloužila ještě o trochu více péče a jako mínus hodnotím i absenci češtiny. Sice anglicky jakš takš rozumím, pro pohodlné vychutnání příběhu bych rodný jazyk vítal všemi deseti.
  • aha...a ja som si myslel ze ponaucenie v tomto pripade je polévat dehtem a peřím cely team nez konkretnych zamestnancov...
  • Pořád se nemůžu zbavit dojmů, že za to můžou vyžraný prasata v EA co mají na starosti prachy a hnali termín, že už se to musí vydat kdesi co si... Bohužel, místo toho aby lidi to nekupovali a tím dali najevo, že prostě takhle ne hoši.
  • Celej ten problém je že tu pan autor vydal recenzi, která neodráží realitu(a nebo autor hrál jinou verzi hry).
    Jako sorry ale nedávát na slabej příběh ani postavy prostě nejde(za celých 50 hodin jsem narazil na jedinou postavu která byla strašná a to je addison). Pokud navíc hrajete za scotta tak animace hlavního hrdiny jsou naprosto v pohodě.

Celej ten problém vzniknul v tom že pár dementních lidí začalo pouštět nejhorší animace ze hry do éteru a lidi kteří nemaj co na práci se rozhodli že si po čase zase můžou na něco zanadávat.

Podívejte se jak to vypadalo na redditu v den recenzí a jak to vypadá teď když už tam přispívaj lidi co to hrajou.

Doporučuji recenzi od total biscuita(klidně se podívejte na posledních 15 minut) která vám toho řekne víc než senzace-chtivý recenze od děcek který potřebujou kliky.

A klidně se mě na cokoliv ze hry zeptejte..podle mě už sem dost daleko na to abych vám mohl o hře dost říci
  • jo aha *5* . No to je stejně jen kapka v moři.....
  • Hru hraju a baví mě, sorryjako.
  • Já být tebou tak se podívám na video od total biscuita..tak nějak souhlasím téměř se vším co tam říká. A jestli nemáte čas tak vám stačí posledních 15 minut kdy shrnuje co s hře myslí.

Prostě skutečná 7/10 která má hromadu problémů, ale neznamená to že by mě hra nebavila. Já se vážně neuvěřitelně bavím(o víkendu jsem nahrál víc jak 20 hodin a to sem to rozhodně v plánu neměl)
  • jamar28
    Jo, s tím já souhlasím. *3* Reagoval jsem na toto: "si Hlavní hrdina po pádu na zem sám opraví uninástrojem sklo od helmy, ale pak, když je rozbité znova, to už nedokáže ani on, ani fotřík".
  • KrPa
    Od roku 2015 jsem koupil jen jednu novou hru, a to Zaklinace 3. Jak se tak divam, udelal jsem dobre. Je mnohem lepsi se zamerit na mensi evropske studia, ty jeste dokazi vytvorit kvalitni hry.
  • Prý velké rpg....Starší witcher 3 má více npc a ty vypadají jako lidi a i tak mluví...tedy jde to.

Tady klidně vydají něco, kde již vytvořit postavu je problém. Jsou tam samé napuchlé zjevy... Je to chyba animatoru. Oni to udělali a klidně poslali dál. Nebo to neumí...
    I kdyby je do toho šéf nutil. Odpovědnost je jejich. Mohli se na to vykašlat. Tady nejsou v armádě aby řekli, že splnili rozkaz....To je kravina

Ale nejhorší je ten strašný argument v článku,že to nevadí ...Vadí. Však na to hráč kouká celou dobu hraní! Je to neustále na očích. To vadí hodně. Navíc je to aaa hra za plnou cenu. Tohle v roce 2017 je nedostatečné.
  • Určitě ne, ale hodnotit se má výsledek nikoliv pouze snaha - zvláště, když za výsledek chci dostat zaplaceno. Pokud na to mám, budu práci dělat, ale pak ji mám dělat dobře. Nebo na to nemám a nebudu to dělat a tím pádem nic nezkazím. A nebo jsem Bioware, nemám na to, ale budu to dělat, protože když tomu dám přízvisko Mass Effect, najde se dost debilů, co si to koupí že.......
  • jamar28
    Vždyť ten příběh vykradl všechno z trilogie a splácal to dohromady. To je kvalita? Neříkám, že je to tragédie, ale kvalita? Tak na trojku.
  • jamar28
    Si děláš kozy? Jak je teda možný, že třeba v ME1 to zvládli? A tobě přijde normální, že hlavní postavě kondolují, protože přišla před hodinou o tátu a ta postava se u toho usmívá, jak kdyby nešlo o tátu, ale hrnek kafe?
  • Jack1947
    Nekupovat nové srajdy v den vydání *4*
  • Nedělat předobjednávky a čekat na recenze, popř. na dema a trial. .-)
  • Doporučuju toto video, jako všechny videa od tohoto autora:
    https://www.youtube.com/watch?v=7KWkao73HuU
  • jamar28
    Opravit drobnou prasklinku asi nebude úplně to samé jako odnikud vykouzlit úplně nové hledí.
  • vazena redakcia, co sa mam teda ako hrac dobuducna pounaucit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit