Přejít na výpis diskuzí
Co může za problematické animace a mimiku v Mass Effect Andromeda
27.3.2017 | Václav Pecháček
249 příspěvků
-
Celý poslední Mass (D)Effect je příkladem hesla kvantita místo kvality. Není to jen o animacích ksichtů, které opravdu nestojí za moc, ale i o herní náplni. Na každé planetě můžete dělat x různých věcí, ale ve výsledku jsou všechny na jedno brdo a některé už napoprvé nijak zvlášť zábavné. Stokrát radši bych si zahrál jednu půlhodinovou příběhovou misi s animačkama, rozhovorama a nějakou tou akcí na konci (která je v Andromedě překvapivě dobrá), než 4 hodiny tupě skenovat každý přiblblý šutrák. Jenže pak by to nebyl nejvetší Mass Effect a ono se to na té krabičce tak vyjímá. Z celé té hry čpí to, že Bioware si prostě odpracoval svoje a ve výsledku jim bylo docela u zádele, jak to dopadne. Na Tyranny, Tormentu, Zaklínači nebo nakonec i na prvních ME je i přes jejich občasné problémy vidět, že ty hry byly dělány s nadšením pro věc, tohle je prostě jen bezduchý produkt, u jehož vývoje si Bioware tak maximálně odškrkávalo položky ze seznamu požadavků EA. A EA si může odškrnout další nadané studio, které se mu povedlo zničit.
-
aha, takže chování hráčů nemá žádnou váhu říkáš...
a pak, když hráči nebudou kupovat hru, ea zareaguje, říkáš...takže to vlastně váhu má, říkám já.
nebavíme se tady o hráčský vzpouře, což sis z prstu vycucal ty, ale o tom, jakej produkt a v jaký kvalitě máme kupovat
jako namyšlenej a sebestřednej pitomec ses projevil ty sám -
Pokud jsi hru hral a nebavila te, zadnej problem, mas na to pravo. Pokud ne, tak radsi mlc.
-
To máš pravdu, lejna jako Last Guardian tu taky každej vychvaloval *1*
-
Stejně je to divné. Starý Mass Effect (Ano první díl) měl neskutečné animace postav, mimiku, vypadalo to jako film. Tohle vypadá jako hra která je starší než Mass Effect I. Tohle mne odradilo, koupím si to někdy ve slevě za 250CZK a to ještě kdo ví jestli. Takový Battlefield První Světová má teda animace hezčí. Ach jo. Nu voť, budeme hrát něco jiného.
-
asi se moc neorientuju, ale můžeš sem napsat příklady tý spousty zničených dobrých herních sérií?
-
Souhlasím, ale mě bohužel v týdnu kdy měl Mass Effect vyjít přestala jet deska a nová ani použitá se na můj procesor už nikde neprodává. Možná je i dobře, že ten počítač přestal takhle jet v tom smyslu, že hru dostanu už trochu vyladěnou a i o trošku levnější. Doufám, že ale hra bude mít takové ty skryté maličkosti, jako ostatní ME hry. Třeba do teď si pamatuji, jak jsem při druhém hraní celé série všiml, jak Legion ve své poslední větě použil místo slovíčka "My" slovíčko "Já" a hra samotná na to vůbec nepoukázala a nechala jen na hráči aby si toho všiml.
-
Že tě to baví neznamená, že to je dobrý :)
-
Zhluboka dychej...
-
Někteří hráči mají prostě příliš nízké nároky. Asi jste jeden z nich.
Stejně tak to funguje i v reálném životě, někomu můžou chutnat krysy z kanálu, ale já je teda do huby brát nebudu. -
Naopak, mysilm si, ze u neznamych vyvojaru by mimiku nikdo neresil, vzhledem k tomu, ze se jedna o jednu z nejdrazsich casti vyvoje.
-
No, nic ve zlém, ale pořád lepší ŽÁDNÝ další Mass Effect, než Andromeda. Mass Effect začal a skončil jako trilogie vůbec by mi nevadila nová značka. Jenže celá Andromeda je jen klasický EA model, jak z úspěšné značky vytěžit maximum za každou cenu. Jestli tě hra baví, tak budiž ti to přáno. Neberu ti tvůj názor na to, že je to dobrá hra. Za sebe říkám, že jeto špatná, hnusná a naprosto zbytečná hra. tak se s tím smiř a taky mi to neber.
-
Bez s tema definicema vycucanejma z prstu do prrdele, dekuji:)
Nevim kde ve vas bere ta naivita ze hracska vzpoura muze u megakorporace jako EA neco vyresit, jediny co tam veci resi jsou penize. Myslite si ze to vase zvatlani na forech ma pro ne nejakou vahu? To jste teda dost namysleny a sebestredny pitomci. Myslite ze kdyz si pepicek usmysli ze si nekoupi hru od EA a k nemu se prida dalsi skupina pepicku ze si z toho v EA sednou na zadek, zacnou zpytovat svedomi a vsechno v dalsi hre bude jinak? Nebude, pohrbi, Mass Effect a pohrbi i Bioware..jako to udeli se spoustou jinych. -
"Situace ale není tak černobílá, a skutečná odpovědnost za nepovedené animace nejspíš leží někde jinde. "
Vina je očividně na straně EA, je to jejich modus operandi!
Odkoupí zavedenou herní značku a pak seškrtají rozpočet (a čas!) na vývoj hry a začnou chrlit další pokračování. S co nejmenšími náklady se snaží co nejvíce vydělat. Tímhle způsobem dojí z fanoušků peníze, dokud se herní značka neomrzí.
Bohužel pro akcionáře EA je to dobrý model, jak rychle vydělat, takže ho EA nehodlá v brzké době opustit. Snad s vyjímkou sportovních série NHL, FIFA, atd. tímhle způsobem postupně zničili spoustu dobrých herních sérií. -
Kupovanim smejdu se situace urcite zlepsi...a mimochodem, tohle neni Mass Effect.
-
počkať, na toto som už počul výraz... tuším damage control. už nie. nebaví ma odpúšťať veľkým AAA projektom chyby, ktoré si dnes nedovolia ani indie vývojári. dali sa na veľkú hru, veľkú značku, renomované štúdio (kašlem na fakt, že to dali "B" mančaftu, ich problém), gigantický vydavateľ = očakávam bezchybnú prácu.
vlastne to je jediné, čo vyčítam andromede. zaradila sa do šedého priemeru a priživuje sa na mene. škoda, hra to môže byť dobrá, uvidíme o rok-dva, keď bude celá vonku a na 100% odladená. aktuálne je priemerných titulov dosť a nestíham ani tých pár nadpriemerných, čo vyšlo v posledných mesiacoch. -
Ses blbec, vis co by se stalo akorat? Ze zadny dalsi Mass Effect nebude. Naivne si myslet ze vzpourou neceho dosahnes je logika malych deti. Myslis ze hraci jsou jediny kdo vi ze ve hre je neco blbe? ze to vyvojari nevedi? Myslis ze nevidi ze nektere animace ksichtu nestoji za nic? Jestli to maji nekdy opravit nebo delat dalsi dil je naopak potreba aby se hra prodavala...
-
Ano lebo 90% hracov je anglicky nerozumejuca a cita titulky :D Aj cele USA :D
-
si tu šmíru užij když tě to baví takovej nedodělek
-
Andromeda je super, lidi co tvrdi opak ji bud poradne nehrali, radi se povozi na internetovem hejtu ktery vznikne vytrhavanim veci z kontextu, nebo to neni hra pro ne. Je to presne tak jak pise nekdo pode mnou, kdyz uz se ted skutecne hraje tak ta negativni vlna dost upada. nechovejte se jak stadecko ovci a aspon jednou si na neco udelejte nazor sami. (A ne to demo nestaci , ta hra ma 100+ hodin gameplay)
Kdepak zadne druhe No Man Sky se nekona, proste smula, musite pockat az na jinou hru.