Přejít na výpis diskuzí
Co může za problematické animace a mimiku v Mass Effect Andromeda
27.3.2017 | Václav Pecháček
249 příspěvků
-
Prestan me vychovavat, na to je uz krapet pozde. Jinak mas samozrejme pravdu, tohle co pises si rikam porad az na tu hysterii, bohuzel se u toho spsi bavim..to je to:)
-
Stará škola? .. Já bych tipoval zvláštní školu. *1*
-
vsak ja je taky hral, sice ne moc z vlastni vule, ale hral, netvrdim ze cele.ale hral
-
Přesně tohle jsi dělal u Wildlands. *1*
-
Takze zaver clanku v skratke je "vyvoj hier je tazka praca, museli robit straaaasne vela veci a to, ze to nezvladli je vlastne OK a je chyba hracov, ktori na to poukazuju". Nezostava mi nez autorovi clanku popriat podobnu zhovievavost ked mu napr. zlyhaju brzdy v aute (vyroba a vyvoj auta je neskutocne narocna vec), zbori sa mu stena v byte (ani statika neni zadna sranda) alebo mu jeho banka omylom vyperie jeho ucet (oni tie IT systemy su taaak komplikovane)....
-
Tak by mě zajímalo, kteří další entelegenti (kromě autora toho patvaru) hlasovali mínusem. No, věšet se kvůli tomu nebudu *1*
-
Dead Space patřil EA od jedničky ne? A špatná byla imho akorát trojka.
-
ok, dík za info
-
když seš ta stará škola, tak bys moh bejt tak starej/chytrej, a nehádat se s dětma. tvý hysterický a sprostý reakce se od reakcí místních děcek vůbec nelišej
-
jasne, to delam taky, ale pak rozhodne nelezu na fora o te hre co jsem nehral a nevykladam jak je blba..
-
Nekdo muze mit proste vyssi naroky na kvalitu, nez ty.
Prirovnam to k autum. Nekdo je nadseny z fungl noovy trivalcovy fabie. Ja jezdim sice dvacetiletou audinou, ale porad je o tridu vys. -
Z hlavy si vzpomenu na tyhle hry, které šly s kvalitou dolů po odkoupení EA, ale je toho mnohem více:
Need For Speed
Dead Space
The Sims
Burnout
Command & Conquer
Medal of Honor -
Presne dokonce zakladni casti jsou dost podobne ME 2 a to v tom ze nejaky bohac financuje nejakou silenou akci ve vesmiru.
-
nemôžem si urobiť názor inak, ako z recenzií a gameplayov. kupovať hru a topiť v nej čas nebudem, ak podľa väčšiny recenzií a recenzentských hraní vidím, že tá hra ma neosloví "na prvú". a väčšina recenzentov sa zhoduje, že ide o dobrú hru, ale zaostávajúcu za svojim potenciálom. a z toho pramení moje rozčarovanie. čakal som... proste veľa. máš teda pravdu v tom, že. je to moja chyba. mal som privysoké očakávania len z titulu mena štúdia a pokračovania série.
-
Splinter cell, Ghost recon, far cry, Call of duty, Battlefield, Battlefront, need for speed ....
Ja vim, pletu tam ubisoft a mnohym se i nove variace vyse vypsanych libi. Jen muj subjektivni nazor. -
To vis stara skola, mladym je treba udat jasny smer, pac pak jsou jak ztracene ovce..mohl bys vypravet..
-
Prestan z toho tady delat reklamni seznamku ty produkte. Mysleni EA je zcela jasne, hra vydela hodne penez, udelame dalsi a dame do ni jeste vic penez. Hra vydela malo, uz to delat nebudeme. Ja jsem tim chtel rict to ze ti lide co si hru koupily prispely k pripadnym zmenam daleko vice nez ti co to sabotuji.
-
Co se příběhu týče děláte jak kdyby původní trilogie měla něco extra, akorát upravenej příběh kotoru s hledáním starforge ruin jako protheani nebo teď remnants. A konec ME3 mluví za vše :D
-
duvod je na snade, udelat poradny animace stoji penize, ale neni umeni vydelat na kvalitne zpracovany hre, umeni je vydelat na takovymhle paskvilu a to predplacejici fanboyove zvladnou zaridit, takze zadnej stres
-
ach, další demograt, kterej chce určovat, kdo může v diskuzi hodnotit hry
odkazuji tě na můj příspěvek výše týkající se namyšlených a sebetředných pitomců