Přejít na výpis diskuzí
Co může za problematické animace a mimiku v Mass Effect Andromeda
27.3.2017 | Václav Pecháček
249 příspěvků
-
Ve skutecnosti bys neopravil ani tu malou prasklinu ... protoze pretlak ve skafandru ... ale ono to je jedno, protoze na jakoukoli logiku hernich svetu se kali dlouhodobe. Viz trebas novy "fallouty" ... kde si nakolene zbouchas z pojadernych odpadku plasmovy a laserovy zbrane ... ale strelnej prach nevyrobis.
-
Tu hru jsem tady opakovaně kritizoval, ale že je to odpad se fakt říct nedá. To jednoduše není pravda.
-
S přivřenýma očima bych i dokázal pochopit ten argument, že v rozsáhlé hře, kde se vyskytují stovky postav, není možné ukočírovat všechno a zajistit dokonalou mimiku všech postav, např. nějakých zapadlých vedlejších, které málokdo ve hře potká, jak je v článku uvedeno.
Ale nebavíme se tady náhodou o tom, že většina postav, včetně těch hlavních - hráč a jeho parťáci - mají tu animaci dost šílenou?
Jako já to nechci hejtovat, hru jsem nehrál. Ale jak původní trologii uznávám a považuju ji za jedny z nejlepších her, tak Andromeda mě zkrátka ničím nenalákala - mdlé trailery, recenze i hodnocení hráčů jen lehce nad průměrem. Animace obličejů je u mě to poslední, co by mě odradilo od koupě hry, ale výmluvy typu "málo času" jsou mimo. Jak je možné, že to u minulých Mass Effectů šlo bez problémů? -
Pokaždé, když si čtu cokoliv ohledně tohoto...ehm, vybaví se mi tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=-pZekhEWCHg -
Ono většině lidí je jedno jestli za to všechno můžou animátoři, designéři nebo producenti. Lidi spíš řeknou, že za to může Bioware jako celek a mají pravdu. To potvrdil i článek. Ovšem po pětiletém vývoji mi přijde jako absurdní výmluva to svádět na nedostatek času. Zaklínač 3 se dělal 4 roky a jak tam vypadají obličeje a rozhovory a ať mi nikdo netvrdí, že ty hry nelze srovnávat. Lze *3*
-
Takhle, sám jsem byl jeden z prvních, kdo poukázal v této diskuzi na zmršení Sary day one patchem, nicméně je potřeba si všimnout, že zatímco mužský model víceméně odpovídá lidské předloze, tak Sara byla oproti lidské předloze hnusná jak noc už před day one patchem, jen ji pak domrvili ještě o trošku víc....proč....tos vystihl taky hezky
-
v prvom a poslednom rade si povedzme, ze Bioware uz nieje Bioware - je to len dalsia genericka firma pod EA
-
Xichty jsou uplne normalni. Cilem hry neni abys hral jednou rukou a druhou si mastil salam.
-
Problem je, ze to vypada graficky naprosto skvele. Jediny co to kazi, jsou animace, ktere ani tak nejsou na to, abych mel potrebu nekde hlasat jak je hra diky tomu odpad, nehlede na to, ze si ctu titulky ze ano, necumim na ten xicht. Mimo animaci je hra na hodne vysokem levelu.
-
Odpad stoleti sotva a do normalniho odpadu to ma daleko. Po dlouhe dobe opet velice rozsahla, dlouha, kvalitni a graficky krasna hra. Na to ze animace jsou tak jak jsou, s*re pes, pri rozhovorech si ctu titulky ze ano. A i kdyz jsem je schvalne necetl a koukal na ty rty a ksichty, tak nic neobvyklyho tam nebylo. Tudiz animace normal, zbytek hry krasnej.
-
Bez a chuze je zcela v poradku, dokonce ty animace posouva na dalsi uroven.
-
Recenzentům to nevadí, protože dostávají hry k recenzovani zadarmo. Kdyby začali vydavatele rozdávat hry zadarmo všem, tak jsem ochotnej taky nad spoustou problému zamhourit oči. Ale dat za Andromedu 1600,- Kč, tak jsem nastvanej a tohle vysvětlení vývojářů me akorát vytočí ještě víc.
-
Já Andromedu hraju už přes 30 hodin a můžu tě ujistit, že animace obličejů je ten nejmenší problém. *1*
-
Víš jak to prohlásil jeden nejmenovaný vládní činitel, tak se do toho Polska odstěhuj. *3*
-
Prostě odpad století, a ano je to odpad protože od MASS EFFECT jsme čekali vždy ken pořádnou kvalitu ne odfálkou, hnusnou a nedodělanou práci! *11* *12*
Já jenom doufám že nedostatek prodaných kopií donutí autory zamyslet, nebo i (možná) zavřít krám. -
Přesně tak nejde říct " nojo oni to opraví, příště bude lépe" nene musí se zasáhnout tvrdě a říct stop!
Jinak se zase ukáže že vyvojářům a vydavateli může projít cokoli. ( jako mikrotransakce)
Hlavně že tam narazily DENUVO! ( zřejmě už peníze jinak nezbily jinak si neumím představit proč to je horší než z rioku 2007 - ani PS2 nemělo u žádné hry legrační animace). -
Co s tím má co dělat politická korektnost?
Článek jen podotýkal, že není dobré si to vylévat na animátorech. Nebyl o tom, že to nevadí. -
Z pohledu hráče:
Je mi zcela jedno proč to je blbě a co na to použili nebo nepoužili. Já to vidím následovně -> Je to AAA hra a dle toho stojí -> Očekávám od tahové věci určitou technickou kvalitu.
Ale zde: Je to tak podělané, že i ME 1 má lepší animace a hlavně normální xichty a ne tyhle zjevy jak z hororu. Jedna větší držka než druhá v tom jejich editoru. Takto snad vpadá člověk? Možná někde v Africe poté co na jeho obličej zaútočil hmyz...
A do toho se borci furt smějí a čumí jako kdyby seděli na 30cm kládě které není placatá.... Nemluvím o běhu a chůzi...
Tedy stojí to technicky za ho*no a ano, vadí to. Jestli to někdo chce přehlížet, tak to rovnou může čumět na černý monitor. Má to zdarma. A to zde bereme jen animace. Další věci ne. #politická_korektnost -
Jestli animace nejsou chyba animátorů....Pak úhel kamery zcela jistě. To dělal nějaký cvok. Kolikrát to zabere 1/2 xichtu apod *15*
Tam musí makat výkvět animace. A mezitím vedle poláci v klidu udělají dobrou animaci a zvuk pro tunu NPC v nejmenované hře....A ještě k tomu dají dvě velké DLC za dobrou cenu. Ehm.... A stále se bude tohle lajdáctví omlouvat a omlouvat....A borci ještě řeší, zda to má vliv na hru *1*
Ne, opravdu to nemá vliv. Jen jak tady píší lidé...Koukáme na to celou hru a proto to logicky vliv nemá... Co za experta tohle může napsat? Jako i špatné vedlejší questy mají menší vliv jak tohle, protože tohle je na očích celou dobu!. -
mužete nadavat kolik chcete ale EA je porad jedna z tech lepších společností. jsou i horší.