Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak já zrovna hraju me3, a hrál jsem asi 8 hodin andromedu, a můžu tě ujistit, že animace v andromedě vypadaj mnohem hůř než v me3
  • Super video. Ja sem vazne zvedavej, jestli a do jaky miry se to budou snazit spravit.
    Me prijde, ze v Bioware (EA?) u svych her na nejaky velky bezplatny opravy po vydani kaslou a jediny ceho se dockame budou placeny dlcka. Kez by se chovali jako cdproject se svyma enhanced edicema...
  • Jj, chápu, že dnes moc věcí dělá pod tlakem a vydávají s nedodělané produkty, ale proč BioWare třeba půl roku po vydání nevydá velký patch, který by kompletně mimiku předělal? Prostě ve stylu "nestihli jsme release hry", opravíme to později, ale na naše hráče nezapomeneme. Mrzí mne poslední věta článku, kde se říká, že "snad příště to vyjde". Vždyť i ten bláznivý autor No Mans Sky se snaží přidávat content a doplňovat průběžně hru. Proč by to nemohlo jít zde?
  • Souhlasím, že Witcher oproti tomu vypadá podstatně lépe, ale není třeba to zdůrazňovat pomilionté. Příšerností bych to určitě nenazýval a to jsem byl původně animacemi tak trošku znechucen. Nevím, jestli se takové názory zakládají jen na shlédnutí těch pár videí s nastříhanými rozhovory, kde se animace vážně příliš nepovedly, nicméně takových videí s kompilací nepovedených scén, animací a bugů jsou mraky i u Witchera. Respektive snad u každé hry, takže zase takovou vědu bych z toho nedělal, i když je to v dnešní době oblíbená kratochvíle. Za běžného chodu ty animace nevypadají o nic hůř, než v původní trilogii, možná o něco lépe, nicméně i tak je to na dnešní dobu na pováženou.
  • na ty jejich výmluvy můžu říct jediné Witcher 3....
    ps. I vygenerované fonetické animace a generické mimické animace mohou vypadat v pohodě. viz. starší díly Mass Effect... Jediná pravda ohledně příšerností v MEA je ta, že na tom pracovali druhořadý vývojáři a nezvládnuli technologii...
  • https://www.youtube.com/watch?v=7KWkao73HuU

od 16:00 asi nejzajimavejsi *1* *2* Bioware future of gaming *11*
  • Bohužel. EA na to zcela kašle.

Mě fascinuje jedna věc. Když se dělá AAA film, tak je vždy minimálně vizuálně skvěle proveden. Jo, příběh je třeba trapný, je to politicky korektní a srandovní... Ale je to hezké. To minimálně.

Ale u her tomu tak není. Člověk by čekal, že v roce 2017 taková hra prostě musí nějak vypadat a musí něco splňovat a ono ne. A ještě tomu nějaký slepec dá třeba 8 nebo 9..... Kdyby takto někdo osekal AAA film, tak by to kritika strhala a lidé by tam nešli. Od AAA filmu se očekává technická kvalita a od těch lepších i pokrok. Představte si pána prstenů kdyby to vzali EA stylem....

U her nic? Asi nic. A ještě někdo má tu drzost říci, že to nevadí...Proboha... Čumíš na to stejně jako čumíš na film a vadí to, protože na to čumíš celou hru.
  • Stejně teď vyšlo takový kvantum her, že se mezi tím tahle dávno vydojená značka naprosto ztratí...
  • Obliceje, ze by jeden blil, animace jak pred 10 lety a celkove ta hra z ukazek spis odrazuje, nez ze by navnadila. Pravy opak, nez tomu bylo u trilogie, kde ty trailery dokazaly opravdu hrace nalakat.
    Rekl bych, ze jsou to chabe vymluvy ze strany tvurcu. Kdyz to zvladnou jini, tak proc by nemohlo takove vehlasne studio s molochem EA za zady.
    I kdyz mozna jsem si tou posledni vetou zaroven i odpovedel.
  • Ok animace.. Ale proc jsou ty ksichty tak hnusny? Za to muze taky algoritmus nebo spis drevo grafik/animator?
  • flash789
    jasne, ten clovek evidentne nikdy nepoznal poradnou bolest (tim nemyslim ze bych mu chtel ublizit, je treba se na to video podivat:) Ale jinak je docela rozumnej, ale proc se tim porad dokola zabyvat to nevim.
    navic oblicej Sary domrvil az day one patch, proc, na to at si kazdy odpovi sam..
    https://i.gyazo.com/ac553115e75a40edcbec5f5cbbdbda3b.jpg
  • Takže chtěli co nejvíc ušetřit a vymstilo se to. Překvapivé. Vlastně ne... EA...
  • JamesFaith
    Medal of Honor, Dead Space, Need for Speed i Sims snad EA vydávala už od prvního dílu.
  • "Mysleni EA je zcela jasne, hra vydela hodne penez, udelame dalsi a dame do ni jeste vic penez. "

Bohužel tak EA nedělá. Jejich myšlení funguje takhle:
    "Máme dobrou značk a jak z ní maximalizujeme zisk?? Snížíme náklady! Hlavně že jsou akcionáři šťastní!"
  • DwaR
    netvrdím, že hra ako taká je blbá. len že som z nej značne rozčarovaný a sklamaný. proste som čakal pecku a jednoznačného kandidáta na hru roku (niečo ako horizon, alebo zelda). bohužiaľ, vyzerá to na priemer, v lepšom prípade nadpriemer. to ale nestačí, nie od mass effect a nie od bioware.
  • Aby to nezapadlo... V tomhle videu docela dobre popisuje proc obliceje postav vypadaji jak vypadaji. No zda se ze za silene creepy pohledama vsech postav ve hre nejsou jen skriptovane automaticke animace ale i neschopnost grafiku a animatoru: https://www.youtube.com/watch?v=XB1vBEaDisI

Navic skriptovany animace neresi prkennej hlasovej projev vetsiny postav ve hre.
  • Double post :(
  • TheGGG
    já vím, že víš že polovina těch her co jsi napsal není od EA, ale stejně, když chceš vinit EA, nepiš far cry...
  • flash789
    Jo nazory starsich lidi muzou mladym pripadat jako ze zvlastni skoly. uvidis sam az ti bude treba 50 jestli vubec budes mit tolik mladickeho elanu se chodit hadat s deckama po forech o hrach. Vis kdyz vas tady ctu, uplne vidim sebe kdyz sem byl mladsi :)
  • Pitomější přirovnání by tam už nebylo? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší