Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Frostbite 2 je dobrej, ale má přesaturovaný barvy.
  • videa, trailery a články ke crysis 3 http://crysis3.cz/domains/crysis3.cz/
  • Jako klidně, ale chlubí se technologiemi a o dostupnosti vývojářům ani slovo.
  • no, ty si zase neuvědomuješ fakt, že CryEngine má dost možná daleko lepší vývojové prostředí a nástroje než UT4, nehledě o integrovaném fyzikálním enginu atd. bez nutnosti licencování dalších technologií jako Havoc apod.
  • Ide aj o to , ake su narocne na vykon pocitaca dane enginey. Napriklad na unreal engine 3 sa dali dostat krasne veci aj s celkom nenarocnym compom.
  • Na CE3 bezi celkem dost her ale krome crysis nemaj zadnou medialni masaz jakp hry na unrealu ... hry ne ue3 vypadaly lip nez crysis 2? mas asi sedej zakal ne ...crysis 2 i bez dx11 a hd texture packu vypada mnohem lip nez hry na ue3 a to plati i u tech novejsich
  • Někde jsem četl, že to nebylo renderované v reálném čase. Ale hlavní problém je v tom, že ve scéně nejsou žádné pohybující se objekty, žádná dynamická světla, žádná fyzika... Kdyby to tam bylo, dívali bychom se na diapozitivy. *4*
  • To co Epic má už tolik let, Crytek nemá ani dnes.... obrovský prodeje enginu studiim, moc her na cryenginu mimo crysis jsem neviděl...
  • Vtipné je, že si Crytek pořád neuvědomuje, že úspěšnost enginu není až natolik o technologiích, než o uživatelské přístupnosti pro vývojáře. Jasně, je hezký, když engine umí plno věcí, ale k čemu mi to bude, když se mi s tím bude blbě pracovat.I jako naprostý amatér v tomto oboru dokážu říct, že UE3 určitě není nejvýkonnější technologie. Ale když s ním nemají problém hry dělat amatéři, tak profíci na tom musí ušetřit spoustu času-taktéž i peněz.
  • smejki
    ->?
  • dobrou grafiku ma hra dear esther
  • CryEngine jedna urcite neni dokoncenej v roce 2006 . Myslis asi druhou generaci na ktere bezel prvni dil Crysis . A Unreal 4 Engine urcite neni min vykonej nez soucasne technologie co mas na aktualnich platformach . Po pravde receno nektere sceny v tom tech demu na Samarithan a nebo ted na Unreal 4 si muze nejakej Cry Enhine nechat jen zdat .
  • deridon
    to je sice krásný, ale UE4 má mnohem více user friendly editor a bude se v něm pracovat velmi dobře.. jinak bych řekl, že to bude technologicky na podobné urovni
  • To bych teda chtel videt . Dyt ta tvoje karta nepodporuje ani Shadery 3.0 jede jen na 2.0
  • trolo
    frostbite 2 trololo :-D. ak si nehral BF3 mp tak ta ospravedlnujem!
  • Já bych řekl, že není až tak podstatný ukázat, co kterej engine umí, jako spíš ukázat, co kterej engine umí na konkrétním HW. Takovej Samaritan byl hezkej, ale nevypadlo z nich náhodou, že v casu hučely naplno 3 GTX 480? Že to Cryengine umí už 3 roky je krása. Teď ty technologie ještě udělat přístupnější vůči současnýmu HW...

Osobně bych si do pánů rejpnul a připomněl bych jim, že většině ještě ani nedošlo, že je Země kulatá. A oni se předhání ve vyhlazování vousů na tváři *1* Naprosto vážně, podívejte se v jakýkoliv hře na horizont a schválně, kdo a kde najde křivku namísto přímky *3*
  • Na Unreal Enginu 3 jedou TERA a Blade & Soul.
    Na CryEnginu 3 jede ArcheAge.

Všechny tři vypadají skvěle.
  • Jinak zajimava informace. Nahodou use OpenGL prave ucim, zkousim si v tom neco delat a tak (jednoduchy veci, podotykam), a OpenGL je mi tak nejak blizsi ve vsem. Kdyz se divam na DirectX, jak se v tom dela, tak to je pro me jak jina planeta. Ale to je asi tim, ze je mi mhohem blizsi Unix, nez Windows.
  • Velka chyba, jasny, Quake 3, co sem se ho narhal i ostatnich her na jeho enginu :)
  • Majore ted budu hooodne hnusnej :D
    Vrat se zas od kud jsi prisel ! Pokud uprednostnujes kvantitu nad kvalitou OK je to tvoje vec ,ale necpi ty svoje moudra tady nikomu . Unrea 4 engine toho moc nepredved a ten milion castic sis precet v reklamnich materialech . Pochybuju zes je pocital :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit