Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xbox360 mam doma 2 roky a zavodne hry, sport, bojovky OK.
    Ale ako nahle mierenie v dakej FPS, tak som skoncil, zlata myska.

Preto som hlavne zvedavy na ten Steam Controller.
    Ten princip mierenia vyzera ze bude lepsi. (pre mna)
  • Keyz
    Dneska to je super, protože to strčit jinam ani nejde :) tedy je to opravdu lehké. Horší možná je, zapojit kabely jako, přední USB a pod.
  • Valve nebude vyrábět nic SoS exkluzivní. Ostatní, ať si dělají, co chtějí.
  • walltar
    Ano ... bez takové znalosti se člověk ve dnešním světě neobejde. *1*
  • Tak zrcite je dobře vedet co kam zasunout, to bezpochyby *5*
  • zadne exluzivni tituly nebudou, reklo valve? Hmm, to by me zajímalo co budou delat az se někdo rozhodne vyrobit hru jen na SOS, mu to zakážou? Asi ne, a asi ani nemůžou. Myslim ze to je spis na konkretnim vyvojarskem studiu a distributorovi na jakej systém se rozhodnou hru vyrobit, a ne na valve.
  • walltar
    Na programování her potřebuješ dlouhodobé zkušenosti, to samé se skříní. Sestavení PC ze součástek, ale takové zkušenosti nepotřebuje ... Stačí se celkem rychle seznámit s tím jak se to dělá (a v dnešní době je to fakt jednoduché, prakticky jen vědět co kam zasunout a co kam zapojit). Já jsem tak stavěl svoje 1. PC ... A od té doby jsem jich postavil už několik a ani jednou jsem nic nezkazil.

Do výroby skříně bych se chtěl pustit u příštího PC, ale to už je o hodně náročnější. Plány, materiály, nástroje ... ale pokud by se to podvedlo, tak budu mít vážně zajímavou case.
  • Pilgrim66
    Skrin na pocitac si koupis.

Vyhoda sestavovani si PC sam je, ze usetris az x tisic nez kdyz kupujes "prefabrikat".
  • Pilgrim66
    Vidiš, já bych zrovna řekl, že si z každé platformy bere to nejhorší. To jsou ty úhly pohledu.
  • Taky to neni pro takove chytraky, co nepochopili oc jde. Hry si taky programujes sam?
    Skrinku, do ktere si davas komponenty si taky vyrabis doma na kolene?
  • Tak to umi plno lidi. Hodne ale bude zalezet na nastavene cene. A lidi, kteri si radsi koupi poskladanou krabicku se najde nejspis dost imho.
  • A nutí tě někdo k tomu aby sis SteamMachine koupil? Já si to taky kupovat nebudu, ale fandím tomu. Líbí se mi že to je něco mezi PC a konzolemi a z každé platformy si bere to nejlepší.
  • Keyz
    Pro zručnější a chytřejší část populace to není no :)
  • Já si umím počítač poskládat sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit