Přejít na výpis diskuzí
Co prozradil test Steam Machine a Steam ovladače?
5.11.2013 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Sám jsi pako, jestli se tady rozplýváš nad funkční bezdrátovou sítí.
-
"Windows je nejlepší a nejpoužívanější program na celim světě" tolik lzi v jedne vete jsem uz dlouho nevidel
-
Stale se mi ten "Design" nelibi... *9*
-
A o chlazení. Já nemám obývák, takže se o to jak bude PC vedle 50" televize (kterou taky nemám) nějak nemusím zajímat. Na Tv už se asi 5let nedívám.
-
ach boze, si ty pako *1*
Tie data ti myslis tecu kade_ *1* -
Windows je nejlepší a nejpoužívanější program na celim světě, akorát z tebe asi mluví závist že vydělal víc peněz než bys moh kdy spočítat a navíc si ani neumíš vypnout automatický aktualizace. *7* Klikni pravým myšítkem na Tento počítač, pak dej Windows Update a Změnit nastavení. Tam pak vyber Nikdy nevyhledávat aktualizace a klikni na tlačítko OK. Není zač. *3*
-
Wi-fi router součástí života? Ty dvě minuty, než ho nastavíš? Tak ale možná ho 20x denně přenastavuješ a pak to chápu..
-
Ved o to ide slecinka, ze si to este nevidela, pretoze toto je buducnost, v 80tych rokoch tiez este nikto nevidel router s wifi a dnes je to jedna z najdolezitejsich sucasti zivota vacsiny populacie.
-
Ale což děcka budou mít radost a o to tu kráčí *4*
-
my jsme holt ze starý školy, nejde nám o krásnou krabičku, ale o výkon :)
-
Netrolluj Elis, ano? *1*
-
mobil ma klzku obrazovku, plocha tohto ovladaca bude klast urcity odpor, ani zdaleka to nemoze byt ako na mobile, to by nevyvijalo Valve, navyse na mobile si zakryjes cely pidi displej prstom.
-
Jo, celkem divný a nelíbí se mi. Gamepad s reprákama, to sem teda ještě neviděla. Už chybí jen vodotrysk. *15*
-
No vypadá to, že střilečky se na tom budou hrát asi jako na mobilu... A upřímě na mobilu hrát střílečky, to je za trest. Akorát se u toho člověk naštve a v duchu touží po myši a klávesnici.
-
Prozradil, že je na prd *3*
-
Zajímavé jak si místní Valve hateři vždy vyberou něco na co nadávat, pod minulým článkem se se fabulovalo o exkluzivitě her pro Steam OS, teď zas má někdo pocit, že si nebude moci skládat PC sám ....
Zajímalo by mě, kolik lidí co si doma staví compy sami ( btw. dělám to i já ), si k němu koupí i krabicové Widle za téměř 5 tis - místo OEM verze tak, aby je nemuseli při výměně základovky kupovat znova. Mít doma jeden univerzální comp na všechno je minulost, maily a surfování zvládá dnes každý tablet nebo smarphone, a stolní PC s nadupanou grafikou je hlavně na hraní.
Otázka tedy zní : Proč kupovat za balík do svého herního Pc OS od Microsoftu, firmy která léta na Pc platformu s§re, aby mě pak obtěžoval neustálými updaty věcí které vůbec nepotřebuju ? Proto jsem rád, že Valve pracuje na vlastním OS, a já pokud se vše povede budu moc vrazit prachy do lepších dílů a ne do nějaké další verze tupých widlí. -
Vy fakt nechapete. Tady nejde o to jestli si umis poskladat do mini, midi, maxi toweru komponenety ale o to jak to bude vypadat v obyvacim pokoji jako multimedialni zabava.
Nebo mi chces rict, ze si vedle 50 palcove televize postavis maxitower? Videli jste jak ta krabice od valve vypada? Kde sezenes takovou skrin? O tohle tady jde. Aby to zapadlo a nebylo to jako pest na oko -
To je zajímavý názor, mohl bys ho rozvést ať vím co si tím myslel ? (ne opravdu v otázce není sarkasmus ani jiný smus, prostě mě to zajímá :)
-
Souhlas a napodobne, PC je proste jedna velka skladacka. Stavalo se mi ze jsem do jedne bedny behem urcite doby narval vice PC, proste postupne vylepsoval. Ano casto uplne od zakladu, ne jen vymena jedne komponenty, ale i tak to stacilo.
Napriklad jsem nemusel dlouhou dobu kupovat zdroj, disk a nebo Case. Vetsinou se menila hlavne zakladni deska, grafika a procesor, pripadne ramky a ty se zrovna spis upgraduji, tedy ze 2G treba na 8G. *1* -
SteamOS je valve to znamena, ze by bylo v jejich zajmu mit exkluzivku pouze pro sebe. Pokud nekdo udela hru pouze pro SteamOS, tak to valve nebude vadit, ale na druhou stranu by mohli byt vyvojari sami proti sobe, radeji vytvori hru pro vice platforem. A jelikoz steamOS je vlastne linux, tak to znamena, ze pokud nekdo udela hru pod linux, tak je jedno zda ji budes hrat pod SteamOS nebo pod Ubuntu nebo pod jinou distribuci.