Přejít na výpis diskuzí
Co prozradil test Steam Machine a Steam ovladače?
5.11.2013 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Dekuje, ze nechce... ano nema za co. *15*
-
Neděkuj nemáš zaco.
-
Reagovals na mne nevim, diky chaotickym reakcim/nereakcim si nejsem zcela jist. Kazdopadne se necham milerad poucit... zdali rikas pravdu atp.. unikla mi pointa, kdyz nechtej prodavat proc se s tim vubec zahazuji, ja vlastne uz delsi dobu nechapu ten "PC marketing". Pozbylo smysl kdYbych "daval" vice za zelezo ktere nebudu potrebovat, zatim se mi jevi jako takova Mutantoidni- radoby pc konzole... nevim zdali svuj nazor zmenim mozna jo... Asi ne. *3*
-
No dovol? *8*
-
Jenze oni to NECHTEJI prodavat. Ty to zjevne nechapes. Oni proste vyrobi (a mozna prodaji) par stovek, mozna par tisicovek kusu, mozna je proste rozdaji. Jim jde ovsem o neco jineho. Jednoduse stejne jako google "vyrabi" mobily (smesny trzni podil). Ale dela nejaky referencni model na nej hodi svuj system a rekne "takhle nejak si to predstavujeme". A jini vyrobci pak vyrobi svoje zelezo a nahodi na nej google/steam. Kapis?
Pokud se zadari, tak se da predpoklada, ze prijdes (trebas) do cechace, a tam si ukazes "do tyhle krabice" a oni to do toho vrazi HW a nainstalujou steam.
Jako nedovedu si predstavit, ze by vyrabeli konzoli s titanem a I7 ... a prodavali to za jakkoli konzolove konkurencni cenu. To je naprosto mimo realitu. Ty das za krabku do obyvaku 60k? -
Samozřejmě bezdrátová myš a klávesnice je jednoduché řešení. Jenže u mě je problém v tom, že k tomu nemám žádný vhodný stolek, takže bych musel dokoupit i ten nábytek. A ten by se mi zase do cimry nevešel a musel bych vyhodit stůl co mám. Takže Steam ovladač mi přijde jako levnější a jednodužší řešení.
O gauč nejde, i když hraju na TV, tak sedím na "PC" židli. Akorát nožky mám natažené na další židli. Těch 105 cenťáků fakt dělá docela hodně. Když si představím, že na tom budu hrát třeba The Evil Within... to mě z toho klepne *1* -
Ehm ... vykon == spotreba == chlazeni ... != mala bedynka. To proste NELZE. Teda pokud nejsi ctitel vetraku s 10k+ otackami a nepusobi na tebe kladne hluk startujiciho tryskace.
Vis proc mam doma JEDNO PC? Protoze nepotrebuju 10 ruznych krabicek za minimalne 5x tolik penez na to, aby kazda delala neco, kdyz PC umi vse. A do obejvaku si natahnu kabel.
Vis co mi dela takove to "velke" PC? Funguje jako router, vlastni mailserver, streamuje mi komplet DVB-T muxy, samo neco ze satelitu (vcetne pripadne dekryptovani), zaroven funguje jako rekorder (pripadne to samo umi pauznout i bezici vysilani) ... samo to funguje zaroven jako uloziste dat ... zkratka JEDINEJ stroj zastane funci cely hromady jednoucelovych nesmyslu. A pokud chce clovek neco dalsiho, staci dodat prislusny SW. -
Oprava: oslní - nikoliv ocení *1* *1*
-
Tak na velké bedně si můžeš zahrát kde co - chce to jen kabel (dost laicky řečeno a vyřešeno), já vlastně mám TV/Monitor na televizi sice menší, ale jako monitor si užívám dost velikosti....Kdybych chtěl tak si pořídím bezdrátovou techniku a hraju z gauče (proboha proč když mám 10 let starou židli a která dodnes nemá v obchodě konkurenci *1* *1* ) Někdě někdo řekl, že k té jejich krabici půjde zapojit i klávesnice a myš....Tak nevím....bude záležet na cena/výkon....Když opominu High-End (kterej je probůh pořád tak strašně předraženej!!!!) tak seskládat si kvalitní PC, které po technické stránce přebije konzole i když pořád za vyšší cenu není problém....Uvidíme jestli Valve ocení - ovladač beru skepticky, krabici zatím neřeším - pro mě je nejočekávanější pravě OS, modlím se ať je alespoň z poloviny tak dokonalej jak doufám že bude....
-
proc by ne, pokud se jim to ma vyplatit, tak k tomu musi lidi mit snadnej pristup
-
Já žiju v domnění, že by měl právě bez problémů fachat i pod normálním Steamem ve Win. Proto mě to taky trochu láká. Zapařit třeba takový KotOR na velké bedně, to by se mi líbilo.
-
Ovladač mě docela zaujal, nevíte, šel by použít i u normálního steamu pod Windowsem? Nepsal už o tom někdo někde?
-
Milé od Valve, že změnili svou filozofii a nebudou nám nutit svůj produkt nějakou exkluzivitou, jako tomu bylo v případě Half-life 2.
Jediné, co mě zajímá je ten ovladač. Zahrát si na velké TV ovladačem hry, které si o to přímo říkají, ale nyní ho nepodporují se mi líbí. Ale z toho "šmidlání" prstem jsem nesvůj. Vždycky když se mi náhodou dostane pod ruku noťas s touchpadem, tak jsem úplně nemožnej *1* -
No vidíš, já to zase mám přesně naopak. Doma nádhernou a hlavně tichou krabici of Fractalu, k tomu připojenej 22'' monitor a HDMI kabelem připojená i 105 cm placka.
Telefon stále ještě "hloupá" Nokia, internet na ní nepoužívám. Nevidím důvod mít internet v mobilu, když ho mám doma v PC. Noťas nebo tablet nemám vůbec. Nějak nevím, k čemu by mi to bylo. Na práci to nepotřebuju. Lidi jsou prostě různí.
Věřím, že Steam Machine se bude prodávat dobře. Souhlasím s tebou, že to může být pro některé lidi to pravé. Ono si stačí dneska pročít Steam fóra Big Picture - hodně lidí tam volá o takovém řešení, které půjde komplet ovládat ovladačem a nebude zabírat moc místa. -
To by se dalo říct i o tobě, že?
-
tohle je spis smrdlac *5*
-
a zahrám si natom Last of Us a GTA V?? Lebo kvôli hrám, ktoré si nezahrám na svojom terajšom PC si ľudia kupujú konzolu a potom tam už z pohodlnosti a zvyku hrajú všetko....
-
Tak já třeba k práci používám 3 monitory, k brouzdání po netu často taky ... takže určitě ještě dlouho nepřejdu z klsického PC. Třeba teď mám na dvou monitorech net a na jednom photoshop. Navíc net na telefonu, nebo tabletu je jen taková nouzovka ... nemáýš myš, klávesnici, 7" je taky k ničemu. Jako když si du sednout na terasu v létě, tak si sebou beru tablet, ale že bych ho používal na něco jiného doma říct nemůžu. A 24" tablet s klávesnicí a myší by asi byla nepraktická záležitost.
-
tak vidím to možná trochu odlišně, ale klasická konstukce PC.. velká bedna a monitor už je prostě pryč. Sorry, ale na psaní, mejlování, brouzdání.. to zvládne každý chytrý telefon nebo tablet. Už leta prostě nemám PC (a že jsem jich postavil mraky), a většinou už pracuju na notebooku. Pařan jsem stále.. ale nové konzole jsou pro mne spíš zklamáním. Technicky se revoluce nekoná, zpoplatněný MP, uměle vyvolaná omezení (proč si sakra nemůžu přehrávat MP3?). Takže pokud mi Steam přinese do obýváku fakt krabici, která bude mít vyladěný OS, který bude primárně pro hry a nebude dělat ofuky jako Sony a MS, tak je to přesně to co chci do obýváku k televizi.. místo obou konzolí dohromady!
-
Myslim, ze nejbliz k pointe se dostal Kocy. Spotrebitel z masy chce v krame slyset "tohle si koupim, ja i decko muzu bez komplikaci nebo znalosti parit" A ze je to ve skutecnosti PC s linuxem ho nezajima. Ale kolik lidi, co tvori ten prachomat "hraci" umi postavit komp, nainstalovat, nastavit a udrzovat v provozu? 95% pocitacu a laptopu v soukromem vlastnictvi, ktere jsem kdy potkal fungovala v havarijnim stavu, protoze BFU + internet = katastrofa.