Přejít na výpis diskuzí
Co prozradil test Steam Machine a Steam ovladače?
5.11.2013 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
To je vyznání lásky? *4*
-
Ja vim...
-
Nechcete Alešovi nechat jen psaní nedělních Návodů, češtin a wallpaperu ? Jeho články jsou jak polské čokolády, navenek člověk nic nepozná..
-
Jinými slovy jsem si trošku zatrolil. Už chápeš?
-
To slysim rad *4* , na duhou stranu "Packovac" to stale je jen takovy ... jiny z pohledu konzolistu... nevim nevim a mozna bych ho ani nenazyval. *7*
-
Já ho nikam neházím, jen pro něj chci nějakej název. Páčkovače se už vcelku vžily.
-
I kdyz se mi nelibi, nehazel bych to jeste za tim do zita/kose... jista nadeje zde je.
-
trapas
-
Děkuji, nechci.
-
Návrhy nových názvů steam ovladače :
a) ohmatávač
b) omakávač
c) ošmatlávač
Pokud dostanu 0-20 mínusek vítězí a) 20-40 b) 40-60 c). Tak se nestyďte a hlasujte *1* -
Ty si totiz nepochopil pointu...mozes nieco pouzivat kazdy den a nemusis sa toho ani dotknut, dokonca ani o tom vediet, ale aj tak to pouzivas *3*
-
To by z toho moc nemeli, spise uz se to tu psalo to chce resit az se budou znat fakta a ty jaksi jeste "nevypluly" na povrch.
-
Nikdo to kupovat nemusí, v tom je ten vtip. Na každý PC půjde nainstalovat SoS.
-
Promiň, ale odsuzovat tak kvalitní program jako Windows, jen proto že ti nabízí aktualizace, který maj za úkol už tak kvalitní systém ještě vylepšit a ochránit před virózou, to mi teda nepřipadá vůbec správný. *9* Skoro bych i řekla že nejspíš jen trolluješ. *7*
-
Ano, cena a ta jestli bude neumerna nikdo o to stat nebude, myslim (hrace).
-
Umím si sestavit počítač sám a věřím, že nejsem jediný. Ale opravdu nechápu tady ten "hejt". Valve je snad podle mě poslední firma co si dává záležet na PC hráče a teď? Teď pro ně dokonce budou vyrábět svoje vlastní počítače. Já chápu, že pro nějaké lidi je tohle zbytečné, ale vemte si. Proč si myslíte, že v zámoří jsou více populární konzole než PC? Není to podle her, ano konzole má pár skutečně výborných exkluzivit, ale to není ten důvod. Pro většinu lidí v zámoří je prostě zbytečný si kupovat herní PC je drahý a nebo si ho neuměj sestavit. Sice nevím, jak moc budou Steam Machines stát, ale věřím, že s tímhle se Valve trefilo přímo do černého a já jim fandím!
-
Ale osobně nemůžu než souhlasit ... pokud se Valve poraří udělat lepší OS, na kterém mě pojede každá PC hra bez problémů, tak bych na něj s klidem u svého herního PC přešel.
U Pracovního by to asi nešlo, protože tam dost programů nejede ani na linuxu. -
oprava: ne defragmentace ale fragmentace :)
-
Pokud se na SOS bude dobře programovat a usetri vyvojarum peníze tak exklusiv tituly budou.Me jde jen o to ze mozna další defragmentace her po ruznych platformách není něco co by se mi libilo a jen proto ze si někdo usmyslel udelal novej OS, nebo spis masove prosadit starej/linux/. Ale tak hlavne ze Gabe bude mit zastoupeni v obyvaku spolu ze Sony a MS:)
-
Vypnout aktualizace úplně, pokud jseš připojen k netu není řešení ty sherlocku ...