Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • @Kronoss: Chm, a nenapadlo tě, že to možná lidi pořád baví?. Napadlo tě třeba, že tvůj argument nemá moc pevný základ? Co se nemění je jádro hry, pevně daná pravidla, mění se okolí. Stejnou věc dělal Black Isle: Baldur's Gate 1, 2, Icewind Dale, Neverwinter Nights, to jsou modly s "novými levely" (viz. BG2 :) ) a novými mapami, ale na starých pravidlech. Vzteká se za to někdo? Ne, do dneška se hrají, do dneška se na ně kouká jako na pionýry žánru. Tak když to lidi pořád baví, proč to měnit? 10 let hrajeme s kámošema dračák a měnily se jen "levely a mapy". A baví nás to. Pokud ti jde jenom o posun žánru, tak nebudeš spokojený nikdy, v tom případě je mi tě líto. Pokud jsi ale hráč, tak věci jako "opakující se gameplay" opravdu nemůžeš hrám vyčítat.
  • Kronoss1
    Můj příspěvek zněl, cituji: ,,WoWfan. To tu fakt dlouho nebylo *7* ". Čímž jsem upozornil na to, že si Redakce očividně stříká z WoWFanu do gatí nebo někdo z redakce píše na WoWFan, když je tu tato reklama každý týden o víkendu, kdy asi není o čem psát (tento víkend vyjímkou, díky alespoň za to). V té diskuzi nikdo nic o Pandách nepsal, alespoň myslím nebo lépe řečeno, já určitě ne.
    Já bych rád, aby v Redakci někomu narostly koule a otevřeně ten článek pojmenovali reklamou. Toť vše. Chci toho opravdu tolik? Aby se věci nazývaly pravými jmény? Je to opravdu moc velká prosba? Já na Games.cz chodím rád, mnohem radši než na Eurogamer, na který už vlastně skoro vůbec nechodím, protože je tam cenzura jak prase, ale tohle taky zavání cenzurou a pokud už chci/musím cenzurovat, tak by nebylo od věci uvést důvod cenzury. Třeba je už s tím se*u, ale pokud je jen tohle důvod ke zrušení diskuze, tak je to hodně slabý důvod.
  • Kronoss1
    Já nevím, třeba se posunout někam dál než jen od úrovně xx do úrovně xxx. Dát tam systém rozhovorů, nadabovat všechny postavy, mít nějaký dopad na svět, možnost se rozhodnout, mít kvalitní příběh. Mít to, co dělá RPG RPG. Všechno co uvádíte jako změny, změny nejsou. Jsou to pouze kosmetická vylepšení. Jinými slovy, jsou to jen třpytky na obal, který už je dávno přetřpytkovaný. Změna mapy nebo ztížení heroicu není žádná změna. To je pro ně brnkačka na "jedno odpoledne". Mně na tom vadí to, že je tady spousta lidí, kteří se z toho datadisku div nepose*ou a vydávají ho/je za vrchol herního průmyslu, i když to tak prostě není. Řekni mi upřímně. Co nového tam budeš dělat? Co tam budeš dělat jinak? Je to jako CoD, akorát v jiném světě a jiném žánru.
  • Líp bych to nenapsal. Opravdu nevím co lidi od těch datadisků tady na games čekají. Datadisk má přidat obsah do původní hry (případně upravit ten starý) a přidat nebo pozměnit herní mechaniky.
    Kronoss: No nového je tam celkem dost. Úplně nový systém talentů(jak v cata tak v MoP), Souboje petů, Archeologie , Kompletně předělaný classic svět a v něm úplně nové a o dost zábavnější questy, nová class a tři rasy, Chalenge instance, Scenarios (todle mě zatím moc neuchvátilo). No a to nepočítám změny Classic na Wotlk kde toho bylo taky požehnaně(např. Arény , Achievmenty , heroic dungy , hardmody později heroic raidy)
    Určitě jsem na něco zapomněl. Ale pro představu by ti to snad mělo stačit. A pokud ti ani tohle nestačí tak by si měl hledat chybu někde jinde než u blizzardu.
  • Asi, byť je to hlubší, než CoD. Řekl bych. Je to jako přechod mezi CoD a Modern Warfare v oblasti multiplayeru. Hraje se to podobně, ale je to jiný zážitek.
  • Gw hrat nejdu, kamosi si to koupili a krom toho ze to je dalsi 1234, vsichni to oznacujou revoluci jak rikas (a pritom tam zadna neni) a neni tam co delat (stejne jak v SWtor ktery sem si bohuzel koupil). (A bez te trojice to prej je taky docela fail).

A ted se zeptam ja, to ze vsichni meli pevne dany talenty ktery byly proste nejlepsi znamena ze vyber 1 ze 3 je vic kombinaci nez to nahazet do stromu?
    Nebo snad ted si lidi nebudou brat na pve to nejlepsi co pujde a na pvp neco nej na pvp? Co se teda zmenilo?

e: a vis co? Kaslem na to, jdu hrat gw2 pac jsem si dovolil kritiku, 1 ze 3 ma vic kombinaci jak talentovej strom protoze to velkej B rekl a viva la konzum. *5*
  • zdeeneek
    Zkousel jsi nekdy hrat treba na rpg serveru ? Tam si roleplaye muzes uzit kolik chces, vytvari si ho totiz hraci. Pokud hrajes na pvp serveru tak tam asi nemuzes cekat nic jinyho nez honbu za co nejvetsim equipem ...
  • zdeeneek
    Ja se do te diskuze dival kdyz tam bylo asi 5 prispevku ( jeden mimochodem od tebe ) od lidi, kteri wow bud uz nehraji nebo nikdy nehrali. Stejne ale musi do kazde diskuze o wow psat jaka je to hovadina a ze pandy jsou pro 5lety decka. Kdyz jsem se tam chtel podivat vecer, tak uz byla diskuze zrusena - ani se nedivim, asi se tam nic nezmenilo. Jen pribylo vic lidi, kteri musi nadavat na hru, ktera je vubec nezajima - k cemu takova diskuze ? Abyste si tam mohli honit ego ?
  • Řekl a šel hrát GW2, kde mají všichni všechno a lidi to nazývají revolucí a oslavují zničení zlé "svaté trojce". Taky si byl ten jeden z milionu, co si talenty rozděloval podle sebe nebo co?
  • Co ti říká slovo datadisk? To nám mají najednou změnit všechny základní mechanizmy, aby tě to uspokojilo nebo co? Jestli ti nestačí že v Cata se defakto změnil celej svět a většina questu byla značně vylepšena tak už nevím co by si chtěl.
  • zdeeneek
    Nevim co bys chtel za zmeny ? Obcas mi prijde, ze nekteri v hrach hledaji neco co nejsou ? Hodne lidi tu v diskuzich vola po velkych zmenach ( jakych to se nikde ale docist neda ) a pritom staci do hry pridat jednu rasu ( pandy ) a hned je ohen na strese. Co bys teda chtel do hry pridat tak revolucniho, co se jeste nikde v zadne hre neobjevilo, abys byl spokojenej. Ovladani pomoci myslenek nebo co?
  • Jeho urážky? Né, nikdy.
  • No je to presne jak rikas, jenom novej content a vari se z vody. Nebo spis naopak, zmeny jsou ale k horsimu - unifikace healeru, smazavani rozdilu mezi classama, tedka do pandy prisly talenty, kde si misto stromu vybiras 6x jeden ze tri (dafuq, prej je to vic moznosti, hlavne kdyz tam mage ma fire kouli, frost kouli nebo arcane kouli *8* ). Stal se z toho docela konzum pro casualy.

Ale ja spis nechapu tu logiku psat to sem 3x na jednu stranu diskuze.
  • Kronoss1
    Tak povídej konkrétně. Já žádné velké změny neviděl. Pro tebe je nová mapa nebo dungeon velká změna, pro mě ne. Je to jen to samé každý datadisk. Vyšší lvl, nová rasa, nové brnění, pár map s bossem a tím to končí.
    A ano x let jsem to nehrál, protože u toho nevydržím ani 2 minuty, jak je to nudné. Je to jen MMO, bez RPG. Na RPG si to jen hraje.
  • Kronoss1
    Ale prosím tě. Je pravda, že WoW MMO žánr posunulo, ale jak bylo uvedeno, tak je tomu už 7 let. To je hodně dlouho, fakt hodně dlouho.
    Říkáš, že každý datadisk přinesl obrovské změny. Jaké konkrétně? Vyšší lvl, nové mapy, nová rasa? To jsou ty obrovské změny?? To snad ani nemyslíš vážně ne? WoWko je pořád ve stejných kolejích, akorát je na vrchu trochu třpytivější.
  • Jo, sice jsem to x let nehral, vubec nevim co tam je a neni, ale budu tu spamovat jak je to nachuja. *15*
  • Jo, uplne novou hru (sice je to vicemene evoluce gw jednicky) a uplne nova mechanika (porad to stejny 1 2 3 4 s par zmenama), "ale nepis take bludy".

Ja se zas tesim az konecne trotlici jako ty pochopi, ze tech 10E blizzardu platit nemusi a muzou si vesele hrat GW2. Strasne mi to pripomina situaci kolem Applu. Na jedne strane blbounci co kazdymu cpou jak jedine Jabko a nic jinyho (tech mi prijde ze je v posledni dobe min, holt uz z toho asi vyrostli) a na druhe strane kaspari co neusnou kdyz nenapisou kazdej vecer jak je Iphone predrazena kalkulacka co nic neumi. A sami si koupi o litr drazsi SGSIII. *5*
  • A o co slo anetu ? urobit wowkillera s rovankou mechanikou ? nie... urobili uplne novu hru, s odlisnou mechanikou, kde nemusis platit ziadne mesacne dotovanie, ked sa ti chce, lognes hru zajdes pve a pvp a to aj o rok, hocikedy... gw2 neje o raideni a ziskavani lepsieho eq, len aby som si povedal, no, som lepsi ako on, hura dalsie peniaze blizzardu, a opet to iste... ber gw2 ako LoLko alebo Battlefield nie ako twin wow mmo ked ti to inak nezapne...
    Chod si hrat pandy mne je to jedno, ale nepis take bludy... jak sa ja uz tesim az si to zapnete a prestanete zo seba rozmachrovavat tieto hate posty... Stavil by som sa o MoP kolektorku ze si gw2 ani nehral a posudzujes ju od tvojich wow "kamaratov" ktory sa tesili ze si v nej budu farmit gear...
  • Kronoss1
    Já to nepsal, takže nevím, co bys mi měl závidět. Ale třeba závidíš tomu maníkovi.
  • Kronoss1
    Já naposled hrál Wotlk a tam se toho moc nezměnilo, vlastně nic. A pokud se tedy v Cata něco změnilo, tak co? Mapy? Rasy? No, to jsou fakt hooodně velké změny. A Pandarie? Radši bez komentáře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit