Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká a nemine v datadisku WoW: Mists of Pandaria
24.9.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
@K: v pohodě, rádo se stalo *4*
-
Kronoss : Pokud napíšeš něco takového jakože WoW se nezměnilo tak si buď WoW nehrál na vanille nebo teď na cataclysmu/pre-pandarii. Pokud by si posadil k Pandarii hráče co hrál jen Classic tak by absolutně nevěděl a taky naopak. Některé změny byli k lepšímu některé zase k horšímu.
Pokud myslíš že se nezměnilo základní ovládání, tak to by si toho chtěl trochu moc přece jenom je to pořád jedna a ta samá hra. -
Yeah....that!- Blizzard= And so what? Its borring:) Taky ste najednou tak radi, ze bud mmo nehrajete vubec, nebo ze hrajete mmo ale nastesti uplne jine?. Ja po zhlednuti videa urcite.
-
Kronosi, WOW je pravě poslední MMO co tento žánr někam posunulo, a pro naprostou většinu hráčů k lepšímu (pokud tedy nemáš rád grind), akorát je to už sedm let a je asi na čase, aby se opět objevila hra, co udělá to stejné.
A i přesto že každý datadisk přináši obrovské změny, tak WOW už MMO scenu těžko posune někam jinam. -
Mě třeba hrozně sere ten systém placení. Proč se to nedá zaplatit na hodiny herního času. Prostě zaplatit jen to co propařím. Zaplatit si 60day kartu a prodrbat z toho 10 nebo více dní, třebas kvůli práci, když chci hrát jen pár hodin denně je dost naprd. Nechápu že se všeci serou do f2p a tohle nikdo nezkouší pořešit.
-
Nelži, očividně ti dělá radost psaní stupidních komentářů na diskuzích o této hře.
-
Po BC to zaclo jit do kopru, ale stejne nikdo jeste neudelal nic lepsiho. Vetsina wannabe wowkilleru stejne wow (pro me docela nepochopitelne) akorat kopiruje.
-
Tobě? To víš že ne *5*
-
Závidíš?
-
Ty máš určitě dynamickou IP, viď? *7*
-
...Já ti taky zareaguju na post, hádám, že čím víc nás bude, tím rychleji se uděláš *15*
-
No nevím, úroveň tvého příspěvku dokazuje spíše něco o tvém věku *3* .....
-
Otázka směr redakce. Proč jste zrušili diskuzi k víkendové reklamě na WoWfan a WoW? Že by se vás něco dotklo?
-
WoW je nudná a špatná hra, která léta nabízí jedno a to samé. Já se i zdráhám tomu říkat RPG, protože podle mě to RPG není.
-
+1 , přesně vystiženo *4*
-
WoWko se prakticky nezměnilo, v jádru určitě ne. Je to v podstatě ta samá hra, která nepřináší žádný pokrok ani zlepšení. To si asi nechávají na Titan. Pro mě je hra, která je rok co rok stejná, mrtvá. Je to jen obrovská tiskárna na peníze za minimum práce - sen každého vývojáře nebo podnikatele. Bohužel už to není taková raketa pro spotřebitele, v tomto případě hráče.
Samozřejmě nikdo nenutí ostatní vývojáře kopírovat WoW a někteří to ani nedělají, ale většina z nich radši vstoupí do známe řeky, která jim alespoň nějaký zisk přinese, než aby vymýšleli něco nového, co vůbec nemusí fungovat.
Odbočka: Já jsem před měsícem zapnul WoW a nehrál jsem ho ani minutu, jak mě nebavilo. Nuda, děsná nuda. -
Haha, jenom 66 prispevku...to diskuze u kazdyho clanku ohledne pecky gw2 ma jinaci koule. Sledujte povedenej fan trailer ...
http://www.youtube.com/watch?v=mi_lHu_yFG0 -
Asharak: Děkuji, máš pravdu. Ještě jsem si udělal pro jistotu rozbor a asi tam čárka opravdu nepatří. Chybička se vloudila. Naštěstí je to chybička "pouze v čárce" a ne v něčem horším. Jak říkám, myslím, že píšu obstojně, a že mám 85 - 90% čárek správně. Někdy to bohužel uletí.
-
Takže je to něco jako Call of Duty ne? Vlastně princip je naprosto stejný, akorát, že na CoD nadává víc lidí, ale to se brzy změní.
-
Co to meješ ty chuji?
WoWlamky už fapují!!