Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První WoWlamkovský výstřik. Bohužel předčasný, ale neboj, s věkem se to zlepší!
  • Jj, zitra to vypukne: Velká Pandí Honitba.
    Připrav si zásobu kapesníků.
  • konečne poradne mmo, poradny pve obsah, to co je v gw 2 je zoufalost. je normalni ze kdyz hrajete rpg musite svou postavu nejdriv vylevelovat, tohle asi v arenanetu nechapou. V poradku ze dali do gw2 pvp kde ma kazdy max. level ale mohli tam dat taky klasicky pvp s levelama.
    Proste wow koncept je dokonalost sama a neni na tom co vylepšovat mozna jen nejake detaily. nic lepsiho nevymyslite *6*
  • Chápu, že brojíš proti haterům, ale nikdo nikoho nenutí těch 10 eur platit. Že je obsah GW2 1000x lepší je taky jen čistě subjektivní názor. Mám ho koupený, hraju ho a......přestal mě bavit. Ten systém je podivný a silně všeobecný, eventy jsou zajímavé a vzrušující, pokud náhodou neděláš už dvacátý v řadě. Vidina nulového end game PvE taky není lákavá. Okolní děti, který tu budou argumentovat o farmě equipu a blá blá blá, ani netuší, o čem raidy jsou. Jedna z mála her, která se tomu přiblížila, je podle všeho Dark Souls, kde si všechno musíš poctivě vybojovat. Stejný je to s raidama, plus 25 (10) lidí k tomu, to je tak perfektní pocit spolupráce, že se to jen těžko popisuje. Na druhou stranu, to je čistě jen můj dojem a můj důvod, proč jim posílám 10 euro měsíčně, není to touha po farmě, je to touha zmáknout herní systém natolik, že dokážeš překonat velice obtížnou výzvu. Equip je jen buď třešnička, nebo prostředek.
  • Jazz
    @ass: Neposer se.
  • @k: tvé komenty nedávají smysl *7*

PS: před "co" nemá být čárka
  • To ale platí pro všechno od Blizzu za posledních 5 let. V rámci blizzard games jde o standardní kvalitu. Jinak změny v gameplayi jsou, ale čistě jen v rámci soubojového systému, jinak klasika: levelení, daily questy, dungeony, raidy. :) Přesto jsem přesvědčen, že po Cata to bude změna k lepšímu.
  • Tak mi nemusíme zabíjet čas onanováním, nám vyjde datadisk. ;)
  • zdeeneek
    Rakovina herniho prumyslu ? To jako z jakyho duvodu ? A nuti nekdo ostatni vyvojare MMORPG aby wowko kopirovali ? Blizzard asi tezko diktuje ostatnim firmam jak maji delat svoje hry ...
  • Kronoss1
    Na tom není, co chápat, protože ta alegorie nedává smysl.
  • remm
    tak treba nastavit detaily a nehrat na 15" monitore
  • Asi by si měl přestat hrát PC hry *3*
  • mesic hraju gw2 a ta graifika mi prijde k zbliti ..
  • Člověk už nerozumí ani té slovenštině, jestli tohle teda je slovenština...
  • ,,I like mature games for mature people such as myself."
    One dumb person on the internet.
  • genki.sudo
    Mass rage is mass rage :-P
  • Chudáčku, ty si to vážně nepochopil? *15*
  • genki.sudo
    Nazvime to 'Predsmrtnými kŕčami' :-D
  • Veskoslav
    No jelikož si s tím začal, tak jediný onátor jsi tady ty;)
  • Veskoslav
    Řekli 15ti letý puberťák:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit