Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká a nemine v datadisku WoW: Mists of Pandaria
24.9.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
slyšel jsem že nesingwary bude v mist finalni boss
-
Neříkaj ti blesk?
-
raidy tam nejsou ale farmit muzes, akorat ti to brneni nebo zbran neda lepší staty ale bude lip vypadat
-
a co rika na pandy pan Hemet Nesingwary?
-
Přesně ten... *15*
-
Je to stejné, jako kdyby jsi napsal, že Caesar byl poslední velký vojevůdce.... ve Warcraftu se může odehrat uplně cokoliv, stačí, když to hodí o pár set let jinam a problém vyřešen.
-
Ano, bude lepsi, kdyz nam kazdy pekne udela seznam her, ktere uz nikdy hrat nebude. Strasne to obohati tuhle diskuzi.
-
S tím Starcraftem to mimochodem začíná bejt děsivý )) Nějak jsem si zafixoval, po ohlášení hry jako trilogie, vydávání dílů zhruba po roce.. :x
Nad dalším Warcraftem jsem nedávno přemýšlel, jak bych si přál, aby vypadal. Novej příběh a fantasy nalepený na vzhled druhýho Starcraftu by mi na pár večerů stačilo )) Ale tak to nedopadne. -
To je bohuzel smutna pravda
-
Jakovy end-game mas namysli ? Ten co tam neni ?
-
Souhlasim doted me mrzi , ze tam nebyly zadne DQ ten podvodni svet byl opravdu paradni, to se musi nechat a take Mealstrom nebyl uplne nejhorsi, ale celkove Cata nee Wotlk je porad pro me uchvatny svet
-
JD forrest a temple of the JD serpent? Né, díky nechci....
-
Tak si tam ten end-game uzij *3*
-
Toho Warcraft IV se docela obávam,pochybuji,že dokáži napsat znovu tak skvělé postavy jako Arthas nebo Illidan,kreré nechali pochcípat.Navíc kvalita her de obecně dolů a Blizzard není bohužel výjímka
-
nikdy bych nečekal že to reknu ale asi zustanu u gw2.
-
Těším se, zítra by mě měla přijít sběratelská edice. A ohledně datadisků. Byl jsem zděšen z toho, co udělal Cataclysm ( datadisk ) s Azerothem a dopředu jsem ho zatracoval .. Nakonec to tak špatný podle mě nebylo .. Až na expení v Deepholmu to bylo dobrý .. =) .. A s příchodem pandy mám pocit, že blizzardu dochází dech a ztrácí tak WoW na své "epičnosti" .. *15* .. Ovšem na druhou stranu, je potřeba si uvědomit, že WoW se prakticky nemá moc kam hnout, dokud nevýjde Warcraft 4, který bude až po vydání kompletní trilogie starcraftu II. Takže jsem zvědav, co bude dál .. *5*
-
Jak vidíš, tak nemůžeš napsat, že bys WoW už nehrál. Musíš to vychválit do nebes.
-
u mě vede Burning Crusade :)
-
Problém Cata byl také v tom, že 50% nového obsahu bylo pro level 1-60, ale tohle nikdo do datadisku nepočítá. Jinak co se týká q a prostředí, tak je pro mě Vashir nejlepší zona, ale spousta hracu ji nenavidi, protoze se neumi orientovat v 3D prostoru.
-
Pro mě je ideální mmorpg Runescape. Můžu to hrát kdy chci, membership je levné a když mě to po dvou měsících přestane bavit tak se k tomu zase za půl roku vrátím. WOW TBC jsem hrál na free serveru asi do 50. levelu. Vím, že to není ofík, ale pro představu to stačí. Žere to hrozně moc času. :)