Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale tak co:)Osobně se mi to líbí, ale že bych si tímto zkusil WoW? Ne raději si pustím klasický Warcraft, navštívím si Diabla či nabrousím meč v GW II. WoW bylo a vždy bude mimo můj herní zájem.
  • 100h mi staci na cely rok :D , muzu hrat kdykoli a bez lichvy ! co se tyce PvP je vyborne a diky moznosti hrat ihned za jakykoliv char nesmrtelne... Wowko je doblba to same .. ted jeste ty pandy :D ,.. v pristim dataci bude nova rasa Spiderman a hlavni boss bude obri Kacer Donald *1* *1* *1*
  • Mám radšej hry pre dospelých...
  • radsej dam tie peniaze za ten runescape do gw2, ktore je 100x lepsie, a mam to free forever a nemam ziadne obmedzenia... kvality hier su od seba daleko ako pluto a slnko...
  • fus-ro-DAH!
  • tady nekdo nepochopil o cem ta hra je hmm, no zadna skoda
  • ale vies.. hra je vonku mesiac a uz placu o tom ze si nemozu farmit low leveli koli tomu ze nemaju lepsi a lepsi eq.... naco to je ? o com je to ? o farmeni... a toho mas v gw2 az az :)
    Kazdemu je to ale jedno, pokial gw2 nezapnete, nezistite ze tych 10eur mesacne davate prakticky na nic, pretoze anet dokazal, ze sa da urobit 2x prepracovanejsia hra, a to buytoplay forever, este sa vyjadrili na forum kde sa preberalo DLC, ze su radi ze by si novy content ludia kupili, oni ho ale chcu dat zadarmo tym co si to uz raz kupili...
    Je to krute zistit fakt, ze blizz berie od hracov miliardy a pritom pride hra, ktora je b2p a je contentovo 1000x lepsia...
    Skoda vas ludia, ktory kydaleli ze gw2 je dalste na gw2, pricom si to z vas ani polka nezahrala, a pocuvate QQ hracov, ktory si mysie wow... nie nieje :) ach aky je dnes svet ovplyvnitelny....
  • ty si ko ko t
  • Můžu to hrát, kdy chci vs. membership... lol?! *15*
  • Tak a teď si dáme každý den jeden článeček o WoWshitu.
    Tak šup WoWlamky, zítra to vypukne: fap fap fap!
  • Takze ludia. Mam otazku momo WOW, ktora ma napadla pri citani vety ako tu niekto pise uz nikdy viac.
    Kolko hier ste si za cely zivot kupili a hrali ste ich len jeden krat?
  • Kronoss1
    Bude se to hrát stejně jako do teď. Jako WoWko. Změny nehledej, oni vás jen udrží do doby, než vyjde Titan nebo co to je. Za ty prachy to neodpovídá jejich práci.
  • Kronoss1
    Warcraft zabilo WoWko, to se už bohužel změnit nedá. Nevím, kde si přišel na to, že Caesar byl poslední velký vojevůdce a jak se tato alegorie vztahuje k minulému příspěvku? Jinými slovy. Co tím chtěl básník říci?
  • Kronoss1
    No, pokud mluví o hře, která se vztahuje k tématu článku, tak proč ne? Pro tebe je třeba WoWko vrchol herního průmyslu. Pro mě je to rakovina herního průmyslu, která MMO žánr nikam neposouvá. Každý má svůj názor.
  • remm
    ... ludia nadavaju na GW2, ktory stoji 40€ a ponukne min. 100-200h zabavy, ale to ze Dragon Soul vo wowku trval 7 mesiacov (12€*7= 84€) je v pohode :D tomu sa hovori riadny endgame, ked aj ten raid je cira recyklacia :)

EDIT: 7 mesiacov trval len prichod 4.3.3 Dragon Soul tu bol dokonca este skor.
  • a wowko nejaky ma? ne nema je to stejna kravina
  • Jazz
    Za to ty vaše do prd€lek Blizzardu volající názory, jsou velice obohacující.
  • PS3Hrac
    Ty zony vypadají skvěle jen doufám že tak dobře se to bude i hrát,protože po Cataclysmě další zklamání nesnesu ze strany Blizzardu. *1*
  • A nebo do alt. vesmíru, na jinou planetu, do jiné dimenze nebo jiné časové linie.
  • Shania
    Asi to stejny jako na taureny, worgeny a dreanje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit