-
Co to tu bliješ za hovadiny?? Tak Ty seš těžkej tupan! Moc si toho asi nenastřilel jak tu píšeš takové blivajzy.
-
*1* zkus tetris. docela vodvaz *3*
-
Slováci, věřte, že ne všichni češi jsou takový - škoda slov - *7*
-
*1* Kolik si toho na BF2 nahrál? Jasný, v BF2 1.5 neměl s hitboxem problém žádný kulometčík. To je fakt. Ostatní problémy měli a mít budou už navždy. Nerad to přiznávám (jsem obrovský kritik BF3), BF3 má konečně hitboxy OK.
-
No takové AKáčko kopalo v BF2 docela dost - aspoň mi to přišlo. V BF3 je podstatně jednoduší někoho oddělat a zároveň být oddělán. Mám v BF2 nahráno kolem 2000 hodin a to nepočítám esl, gathery a modifikace. *3* Samozřejmě je jasný, že BF2 mělo a má k dokonalosti VELMI daleko. Vzhledem k masové reklamě ale všichni čekali, že BF3 bude něco skoro nadpozemského. Tak ať se pak tvůrci nezlobí, když stále někdo remcá. *1*
-
A kdo ví něco o vývoji her, musí si hned položit otázky: Vyjde BF3 jako opravdu hotová hra? Neukázala snad beta, ať byla stará sebevíc, že DICE nestíhá a že jako vždy vydá nehotový produkt, který bude celé další měsíce dodělávat?
Odpustil bych jakékoli nedodělávky kterékoli hře, ale nemohu to udělat u hry battlefield 3 s tak ohromně silnou reklamou, která je tak sebevědomá.
Hráči by měli být trochu více náročnější a neměli by se u AAA titulů spokojit s čímkoli, co rozjedou. Měli bychom především vyžadovat hotové produkty a dobrý zákaznický servis. Ani jedno zatím DICE/EA nepředvedli.. bohužel. -
a co si čekal? to je náplň každé online fps... jdeš, střílíš, do hlavy nebo do paty to je fuk... :)
-
Ale tam nieje tak otvorene herne prostredie *3*
-
No hoši, vy jste tady komplet husťáci. Takovouhle roztržku bych u článku o PC hře fakt nečekal :)
-
A mimochodom, inteligentnejší z nás dokážu využiť výkonný počítač aj inak, ako na hranie hier *3*
-
Tak skús RO2, to je trochu iná výzva *5*
-
...
-
hlavne ze stihacka buchla skor ako priletela k stlpu...:D
-
ja koupil dvojku (bad company2) a byla to strasna nuda, jen jdeš a strilis nema to hlavu ani patu (mluvím o MP). Koupil jsem nove pc ani nevím kde ho využiju kdyz vychazeji take kraviny
-
Drž pitchu ty tchůráku slovenskej
-
Drž pítchu ty tchůráku Slovenskej, hádáte se jak vyjebaný malí děcka, co je strejda klátí doma při fotbale.
-
re>Lambada slovo tram som pouzil ako slang ktoremu sa vyslovne nepbrania ani ludia vo fachu ale ak si na tom potrpite prosim mozme sa bavit o nosnikoch ak si na tom potrpite.Co sa tyka vasej dalsej argumentaice o tom ze robim grafika a pri tom som vystudoval stavbarinu asi vas to sokuje ale clovek nemusi vystudovat len jednu jedinu skolu to za prve za druhe robim predovsetkym arch vizualizacie takze to ma so stavbarinou stale dost spolocneho.Co sa vykania tyka prepacte ze mam narozdiel od vas slusne vychovanie.Je mi jasne ze krcmovemu charakteru ako vy to sediet asi moc nebude.
-
re> Sahim.Podla vas sa deformuje akurat tak plastelina a nie budovi pretoze plastelina je plasticka.Tymto ste dal korunku dementnosti celej chorej argumentacii.Akosi vam zjavne s celeho uz aj tu zmienovaneho materialu unika ze deformacia je zmena tvaru objektu kde pod pojmom objekt sa nemysli nutne len plastelina.Naoizaj som necakal ze zabednenost obhajcov tochto postoja siaha az tak hlboko.
-
Celkem logický že je to o penězích........
-
takže demolice je předpočítaná/řízená skriptem? wow!