-
pro Bacila : Mít statiku,mechaniku,pružnost,pevnost atd není to samé ,jako jí rozumět *2*. .O tom,že jako stavař používáš pojem Trám radši pomlčím. A fakt,že ze stavárny je z tebe 3d grafik taky může neco naznačit.
Ale na člověka,který chtěl být vývojář,(vy)studoval stavárnu a nakonec dělá 3d grafika to docela ujde.
Jo a lidí,co se snaží působit,že jsou nad věcí tím,že ostatním v diskuzich o hrách vykaji,jsou docela k smíchu. -
Přesně to jsem si taky říkal, dokud mi neukážou zničitelnost prostředí v MP, tak ať se jdou bodnout, v SP to má i COD.
-
deformuje sa akurat tak plastelina :) budovi sa nedeformuju. stale ti to nedochadza?
-
ten niekto budes ty.
-
Pravda je taka ze ste argumentoval niecim comu zjavne sam nerzumiete pozrel ste si nieco co by bohlo zniet erudovane v domneni ze ma tym zastrasite zialbohu pre vas som to sdudoval a nosnikov tramov prutoviek som sa naratal az az.Vy tvrdite ze budovy v bf3 niesu deformovatelne a pri tom aj blbejsiemu navsetvnikovi vasho zrojha ktory ma potvrdit vase tvrdenie udrie do oci veta Deformace tělesa je změna rozměrů, tvaru nebo objemu tělesa, která je způsobena vnějšími silami.To sa potom aj ten blbejsi navstevnik pozrie na bf3 a vidi ze objekty v nom su schopne menit rozmer a tvar a akosi mi musi dat nutne za pravdu.Ja si nemylim ze vam dosli argumenty vy ste od zaciatku nasej polemiky ani jeden argument neprodlozil a ten co ste predlozil na zaver dal za pravdu mne :-).Dakujem.
-
mimochodom je ozaj slastny pocit sledovat jak vasa druha veta tochto postu jasne protireci najvacsej a najtmavsej poucke na stranke ktoru ma vas zdroj podporovat :-)))
-
2bacil - bohuzel mi nezbyva nic jineho,nez ric,ze jsi to opravdu nepochopil.
A je to o to smutnejsi,pokud si opravdu mel 2 semestry statiku.
Vic se k tomu vyjadrovat nebudu a klidne si mysli,ze mi dosli argumenty. -
99 percent ukonovej v ktorejkolvek hre ste uz vidideli myslim viac ako 25x.Bavia vas este vobec hry?
-
tady někomu uniká definice skriptu
-
takze vas vlastny zdroj udava ze Deformace tělesa je změna rozměrů, tvaru nebo objemu tělesa, která je způsobena vnějšími silami.Je mozne zmenit tvar a rozmet objetov v hre bf3?-JE. Tereaz mozte uz len trapne vyhlasovat ze som to cele nepochopil pri tom o deformacii telies viem dost mam 2 semestre statiky kde som deformaciu pocital.Som zvedavy naco sa budete odvolavat teraz.
-
tak do tretice,za page ma byt jenom =629 ,bez stredniku
-
stranka vraj mimo provoz skuste argumentovat niecim inym.
-
LOL Pár naskriptovaných výbuchů budov který už vidim asi po 25x to je teda opravdu velká zničitelost prostředí :D :D
-
chybka : http://fyzika.jreichl.com/index.php?sekce=browse&page=629
-
http://fyzika.jreichl.com/index.php?sekce=browse&page=629 jestli to ani ted nepochopis,tak nemam co vic k tomu rict
-
Prave naopak su to veterani bf2 mezi ktorych patrim aj ja ktory casto beru do huby slovo arkada pri kritike bf3 akoby snad bf2 nebola arkadova tiez
-
wiki-Deformácia môže byť: všeobecne: odchýlka od normálneho tvaru, zmena tvaru, odchýlka od pôvodnej zákonitosti, pretvorenie; znetvorenie. Nechavam vysiet vo vzduchu nie nadavku ale teraz uz celkom regulerny termin - dementny.
-
Srandovni je,jak stavis bf2 na uroven arkady, jako kdyby bf3 bylo neco jineho. *1*
-
Místní obranáři jsou divní... Většina z nich nenávidí jinou hru celým svým srdcem. Píší emo posty a den po vydání už hru hledají na torrentech.
-
O tomto se nepru,jen jsem napsal,muj dojem z toho,jak to zde mistni obranari vsechno stavi do roviny "je to jen beta".
Coz v nekterych pripadech je opravnene,jindy naopak vubec. *3*