Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je hezke,ze se snazis pusobit,jako znaly clovek,3d grafik a tak,ale pokud tady ze sebe nekdo dela dementa ,tak jsi to prave ty.
    Budovy v BF3 nejsou deformovatelne,opravdu si zjisti,co slovo deformovat znamena,jiank to vazne nema cenu.
  • Ellendway
    Nepreferuji ani jednu FPS hru. Hraji a mám předobjednané jak BF, tak CoD, ale v podstatě mám pravdu, je to beta, takže hráči nemohou očekávat, že bude vše zaplé a vše bude fungovat. To je v podstatě nemožné, protože BETA je udělaná tak, aby jí mohlo hrát co nejvíce lidí a aby se vše potřebné vyzkoušelo.

To, že není celková zničitelnost okolí je jen dobře. Pokud by byla, hrálo by to pár tisícovek lidí, protože by to většině lidí nestíhalo PC.
  • Ano ten origin a bugy som branil vsetkmi zubami a nechtami.Ja si mam zistit co znamena deformovatelne prostredie?Tak si to skusim po vasej uzitocnej rade ujasnit a vy ked uz ste sa pasoval do role ucitaela ma mozte opravit.Su budovy v bf3 objektami prostredia? Su prostredim v ktorom sa hra odohrava? Myslim ze su.Mozu tieto objekty v plyvom akcie hraca menit svoj tvar a tak myt deformovane??? Myslim ze mozu. To slovicko myslim som tam vzdy daval len preto aby som sa mohol tvarit ze s vami polemizujem ako s rovnocennym a nemam vas za dementa ktory snad tvrdi opak.
  • Ano nektere veci byly opravdu vypnute nebo omezene,ale me prijde,ze skalni fanousci zde na foru obranuji hru stylem"v bete to nebylo zaple" nebo "je to jen beta" na snad veskerou kritiku,ktera se na ucet BF3 snese.
    Coz v nekterych pripadech pusobi docela usmevne,vzhledem k tomu,ze betatesting je spise uz o vychytavani chybek a doladovani,nez o nejakych vetsich zasazich do hry.
  • h4wk-zato ty asi venku moc casu netravis,protoze jinak by jsi vedel,ze nektere efekty jsou v bf3 opravdu prepalene.
    Neni to sice tak zle,jako v nekterych jinych hrach,ktere se tim casto snazi maskovat jinak uz postarsi engine,ale presto to tady je.
  • Ellendway
    Hrozně se mi líbí, jak tady všichni komentují betu. EA a DICE jasně řeklo, čím to je, že grafika je slabší. Také všechno krásně popsali, jen by se lidem muselo chtít hledat.

Nezapomeňte, že je to pouze beta, plno věcí bylo vypnuto kvůli serverům, které neskutečně lagovali. Kdo hrál pár minut po vydání bety to mohl pocítit...
  • mam odohratych v bf2 1100 hodin z toho asi polku v kokpite zbytok ako pechota vacsinou assault myslim ze 550 hodin je dost nato aby som si vedel o tom spravit obrazok o tom ako to tam vypadalo navyse ako to uz neskor byva v pslednych casoch hrania som sa vzdy drzal v poprednych prieckach tabulky takze hrat som to vedel aj ako pesiak to vsak neznamena ze sa mi ten sposob aj pacil. na blizku a kratsiu strednu vzdialenost sa oplatilo skakat a pri tom stielat ako taktika to celkom fungovalo obzvlast ked mnoho hracov akosi predpoklada drahu leti skakajuceho protihraca a vy v tom zmenite vo vzduchu smer.Bolo to trapne a ja som si prial zmenu ktora prisla az s bf3.Este raz zbrane v bf2 kopu len na okrasu jedine co sa meni je rozptyl dopadu guliek a tym padom je vasa schopnost tento rozptyl guliek korigovat 0.Naproti tomu bf3 podava daleko lepsi sposob spracovania strelby zbrane naozaj maju spatny raz a je mozne ho mysou regulovat co dava moznost hracom strelbu sa skutocne naucit a tym sa odlisit od zbytku ktory to nevedia tak dobre.Je v tom daleko viac placu nez skok zmena smeru strelba quake styl.
  • A me zase zustava rozum stat nad zabednenymi sklanimi fanousky,kteri to brani zuby nehty *3* .
    A jen pro tvou informaci,v BF3 neni zadne deformovatelne prostredi.Prvne si zjisti,co to vlastne znamena.
  • postni nejaky link, nenasel jsem zadny dukaz o spatnych hitboxech v poslednim BF2 patchi. (nepocitam graficke chyby, kdy kulka mela zasahnout hrace, zasahla ho, ale zaroven to udelalo animaci, ze kulka dopadla jinam)
  • Ellendway
    Tak tak :D Se** tě sniper? Není nic lepšího než vzít tank a provětrat mu barák.
  • Ty ses pechotnim soubojum vyhybal obkloukem a ja jsem se je naucil, a proto narozdil od tebe muzu rict, ze dobre strilet, bylo v BF2 tezsi nez v BF3 (coz vyplyva i z tveho postu, akorat to nejak nechapes). Je mi uplne jedno, cim to bylo zpusobene, jestli kopanim nebo rozptylem a jestli to je v souladu s realitou nebo ne. Z utocne pusky jsem nikdy nestrilel a ty pravdepodobne taky ne, takze asi nema cenu resit, co se tomu podoba vic.
  • H4wk
    no zrejme mas blby monitor...
    inak ty zrejme zijes vo svete kde nesvieti slnko a kde nie su odrazy

troll
  • H4wk
    dalsi clovek ktory videl len betu - a cita posty od rovnakych ludi na oficialnych forach

nikto z vas este nevidel fullku a na plno zapnutu destrukciu, pretoze v bete bola bud vypnuta alebo velmi limitovana

ak ta zaujima preco je destrukcia scriptovana, precitaj si post hore od uzivatela 'petík'

dalsie veci ako squad system atd nekomentujem, pretoze ak by si sledoval BF3 ako pises, vedel by si ze vacsina z tychto veci je fixnutych.
  • H4wk
    v BF2 bol hitbox uplne v prdeli, pozri videa na YT, v BF3 je fixed.
  • Pravda to samozrejme nieje ani nahodou a nechapem ako vobec mozte tvrdit taku absurdnost do neba volajucu ktora je v naprostom rozpore z realitou.Vazne pochybujem ze sme hrali to iste.Zbrane maju daleko daleko vacsi rozptyl.Ich kopanie sa celkom slusne blizi ku CS-ku co sa o starom bf2 neda povedat ani zdaleka.A dokaz?Styl hry bf2 na zemi bezne na serveroch vyzeral tak ze hraci pobehovali po rovinach skakali, vo vduchu kludne zmenili smer pohybu(strasna zhovadilost) a popri tom vsetkom este aj strieli. Prosim pekne nieco take bolo priznacne aj pre quake a podobne arkady.Preto som sa pechotnym subojom v bf2 neskor vyhybal oblukom.Naproti tomu v bf3 je temer povinne sa zastavit zacielit a az potom spustit palbu ktoru mozno korigovat kedze zbran cela kope a vy ju mozte ovladat kdezto v bf2 sa len trapne zvacsil rozptyl dopadu guliek ale zbran stala takze moznost to ovplyvnit bola temer 0.Takto bf3 dava velku moznost byt v strelbe lepsi nez ostatny hraci a nebyt len priemerny hrac co drzi fire a caka kym sa super zlozi.Za tuto konkretnu zmenu som DICE nesmierne vdacny.
  • Takze oni vytvorili real time destrukce, ale protoze to jeste nechteli zapnout, tak vsechny destrukce preskriptovali, aby mohli udelat betu? Nepripada mi to moc realny...
  • Ty si uz hral full verzii ? ja ne , tak zvasty o tom co slubili a co splnili neham na potom.
    ako vravi Bela : "O tom potom."
  • a ty budes asi taky isty k.k.t ako sahim...
    do mojho slovnika ta moze byt vis co.. ic materi picuvat za chrbat do kuchyne.
  • Dyt je to pravda, ze v BF3 je jednodussi strelba, hraci maji vetsi hitboxy a zbrane mensi rozptyl. A nechapu, proc tam zduraznujes "arkadovo" pojatou BF2, co ma arkadovost spolecne s tim, jak je narocne nekoho trefit?
  • Lol, ty si ale vidlák *7* Žeby adresa Lunik IX?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit