Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bacha aby to nebyla microsoft Verze Preorder bonusu. v podstatě těd docela riskuješ.
  • Direct X 12 je v podstatě mantle akorát jinak pojmenované, Myslím si že Ati se ted mlátí do hlavy.
    Ale jinak v tomhle připadě http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/InternetCounterattack
    je jistá šance že právě kvuli tomu jak to microsoft bude cpát do Win 10, tak vývojaří budou dělat na Mantle a Direct X 12. Ono tyhle malé šance mají svínskou tendenci se stávat. kdo třeba v 2.světové čekal že se němci dostanou až před moskvu předtím porazí polsko francii, atd
  • Tak zalezi co a jak, ale kdyz ti nevadi nizky detaily a nic moc fps tak se urcite da hrat i na starym zeleze. A vetsina novych a narocnych her stejne stoji tak za zahrati jednou. A hry ke kterym se neustale vracim jsou stary nenarocny klasiky. Takze zcasti souhlas.
  • Pretože je pre nich brutálne nevýhodné živiť staré OS, logicky. Zober si WinXP, jak dlho ich strašilo po vydaní novších OS...
  • Hnisavec
    tých 50% výkonu navyše je to isté ako infinite power of cloud v Xbone 900p ?
  • A backdoor ako vrata do hangaru.
  • kupovat pomalejsi DX12 kartu nemá smysl, bo až tu za dva roky bude prví full dx12 hra, tak ta tvoje DX12 karta tu hru DX12 stejne plynule neutáhne. Tak to bylo vždycky, když se měnil DX, zažil sem to už mockrát. Uz delší dobu jedu styl 4k za GFX kartu max. Ted mam tri roky starej HD6770 a myslíš že mám ve hrách problém? Nemám, pokud nejsou od Ublisoftu. Pristi upgrade bude 750ti, karta cca za 3000,- na dalších X let... jo a CPU mam phenomII quad na 3,8ghz, pred trema rokama za 2000,-. Total low cost a jedu vse plynule krom zprzněný Army
  • Když nechcou fragmentovat trh novym directem, proč ho dávájí jen do W10? :D Logika MS Stay židák
  • Gordar
    V zájmu Microsoftu není aby lidi hráli na PC, ale aby si koupili jejich produkt Xbox. To streamování do PC to jen podtrhuje. Sice to od nich působí jako trolling ale dává to smysl z jejich pohledu, něco jako: "ted už si na tom podělanym PC ty hry můžete zahrát... když si teda koupíte náš xbox" DirectX 12 dělaj stějně jen kvůli získání vyššího výkonu z Xone a kompetitivní výhody nad PS4.
  • jako proc se neustale vydava neco noveho? treba auta, mobily, televize?.....kdyby to lidi nekupovali, tak to nebudou delat
  • nejvic me dostalo to streamovani xboxu na pc. Jako co? WTF? to ma byt jako jejich vymluva proc neportovat hry na pc? co to ma za logiku streamovat něco z vykonove slabšího stroje, abych dostal 30 fps artefaktovane video se spozdenim, na stanici s mensi obrazovkou? nepopletli to nahodou? jako vazne co to je za hovadinu?
  • Mám 4 roky starý notebook a jsem spokojený. V poslední době jsem se vrátil ke starým peckám jako je Fallout, Star Wars Racer, Vice City, Jedi Knight 2, CS 1.6, UT 2004, Age of Mythology, Far Cry ... světe div se, třeba u UT 2004 se pořád paří i multiplayer. Ať si každý dělá, co chce, spousta lidí co pyčuje jak se má špatně dává až příliš peněz do elektroniky, přitom se dá na PC dobře bavit i jinak, než nejnovějšími super střílečkami a investicemi do nejrychleji stárnoucích věcí vůbec ... už vůbec nemluvím o SW podpoře, všechno funguje stále na XP, už i blbý seq scanner jsem na 7 měl problém rozjet, stejně tak geneious ...
  • Do 14-ti dnů máš právo zakoupené zboží vrátit bez uvedení důvodu.
  • Lukyz
    DX11 totiž kromě teselace nepřinesl žádný viditelný prvek. Pak šlo jen o menší úpravy API a více-jádrových procesorů...
  • Dotaz, MS všude uvádí, že upgrade zdarma pro majitele win 8.1 je "for supported lifetime for the device" co tím jako chtějí říct protože jsem se to nikde nedočetl. Takže to bude jako OEM vázané na desku nebo harddisk? Nebo koupím druhou kartu do SLI a nepojede to? Jestli někdo četl prohlášení kde tohle vyjasnili prosím o link, nejlíp v angličtině, zatím ani na stránkách MS tuhletu záludnou větičku nevysvětlili
  • :-)
  • Keyz
    Tak jestli to je před týdnem, lze jí vrátit a koupit gtx 960. (http://www.czc.cz/msi-gtx-960-gaming-100me-2gb/165959/produkt) [za 99.999 Kč]
    Což je ale komplikované řešení *10*

Navíc na tvé kartě to pojede. DX12 kartu potřebuješ jen proto aby jsi využil všech výhod, jak se píše v článku. Tedy nebude to limit přes který by nejel vlak. Spíše bonus proto toho kdo to bude mít.
  • Souhlasim ja kupuji PC s horizontem 6 let. Prakticky nekdy v roce 2006 uz mi naprosto stacil vykon pocitace na vse co potrebuji k PC zivotu - internet, filmy, tvorba hudby, Office. Jedine co me vzdy donuti upgradovat jsou hry :-) Takze skvely core 2 duo 8400 sel do bazaru a misto toho core i5. Stejne tak grafika... po dvou letech, tzn 6000 na dva roky...
  • Este muzes vratit a koupit tuhle, jestli jsi to bral pres net.
    http://www.k24.cz/product/255636/Elektronika/Periferie_a_komponenty/GIGABYTE_GeForce_GTX_960_2GB_GV_N960IXOC_2GD_.html
    *15*
  • Keyz
    Máš pravdu.

Jestli přechod bude opravdu zdarma po nějakou dobu, tak je nejlepší přejít ihned. S OEM by problém být neměl i kdyby to bylo jak to je. Tedy, že to začne kecat jakmile vyměníš PC. Pak se to řeší tuším telefonicky a projde to. Tedy, tak to popisovali lidé na fóru, když jsem se díval na OEM a změnu PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit