Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Ale Win10 má být poslední systém, který kdy vydají. Budou vydělávat na server verzích, officech a business systémech.
  • Spades
    Nad každým prodaným NB totiž stál MS dozor, který dohlížel na to, aby se tam instalovaly Visty...
    Vista nebyla strašná, jen prostě žrala víc jak XP. To sice Win7 taky, ale ty holt přisly do doby, kdy to už tak moc nevadilo.
  • No neviem kto si bude kupovat ich Win. kazdy rok....5 korun to tiez nestoji ze? Nech si nechaju svoju 10...
  • Windows 10 cloud NSA edition *2* free for everyone
  • zaslouží! protože MS je nechal instalovat do notebooku s 512MB ram
  • Draken69CZ
    Co mi je po jiných hlavně, že já mám doma použitelný stroj.
  • Visty nebyly příšerný systém. Fungovaly poměrně vpohodě, vizuálně byly přitažlivé, akorát prostě nebyly pro majitele počítačů s 512 MB RAM...
    Neříkám, že byly perfektní, ale ten hate si podle mě úplně nazaslouží.
  • něco jako xbox...
  • Draken69CZ
    Zakořenění DX do Win bude hluboké a jen tak šoupnout do Win7 by nešlo nebo by to bylo moc komplikované aby se jim to vyplatilo.
  • Draken69CZ
    Já mám svůj sen o Win pro hráče bez zbytečností a vyladěné vyloženě na výkon, jo to by bylo něco *6*
  • Spades
    Ale to nebude zadarmo. Jen pokud už máš licenci Win7, nebo Win8.
  • Ted se krasne ukaze kolik z tech lidi kteri tvrdi ze "windows 10 ani zadarmo" to dodrzi *1*
  • Hodně změn je i v kódu a vnitřních záležitostech systému, tam ale uživatel nevidí tudíž mezi nimi nevidí větší rozdíl.
  • Spades
    Tjn. Veškeré novinky byly už v DX10, ale to nikdo nepodporoval, protože Vista.
  • Asharak
    To se uvidí až za pár let, zatím ale všichni zustanou (pokud nebude W10 lehky v piratske edici k sehnani) podle mě bez problému u W7 a DX11 dokud se neprejde na DX12 only.
  • Staci aby vacsina s nabuchanymi delami (rozumej lepsi HW ako current gen) nepovolila odoslanie surveyu. Logiku to ma, pretoze sa v dnesnej dobe vsetkym pocitacovo gramotnym ludom nepaci ked sa velke firmy zaujimaju o ich udaje. Preto frcia aj alobalove ciapocky.
  • no to je ten omyl prave, nevim proc si lidi myslej, ze na tomhle setupu + 8gb ram a 2tb disku nekde snizuju detaily. Treba Alien Isolation v ultra a 1920*1200 vč SMAA t2x, HDAO+, Contact hardening shadows a modlym LOD objektu na 6x puvodni hodnotu ultra sem jel 40-60FPS s Vsync. Mordor taky prakticky na ultra krom textur, Metra redux ultra bez teselace oboje, nějaký Borderlands ani nezminuju... samo ASSasin Unity asi nedám, ani sem to nezkoušel, FC4 mě, stejně jako tisícům dalších s lepčím HW laguje i ve verzi 1.7 atd., ale dobrý hry který me zajimaly rozjedu všechny na high/ultra.

Nicméně souhlas v tom, ze stejne vetsinou jedu starý pecky :D Momentálně modlej Blood 1, Brutal Doom 1.9, Diablo, Giants citizen kabuto modlej, Magic carpet 2, modlej System Shock 2 & Deus Ex 1, mod Quake 1 atd., moduju všecko! :D A pak ty hry sou narocny jak kdyby vyšly před rokem ale vypadaj o 10let novejsi.

Crysis 3 na full ale nerozjedu, to priznam bez muceni....
  • A proto muj 5 let stary pc zvladal BF4 lip jak tvuj bozsky PS4. *15*
  • Počkám si, příští rok vyjedou Directy 13. ;-)
  • Podle mně jsou dvě možnosti

1) Rozstěpení trhu (viž XP, vista)
    2) Majoritní podíl Win 10 s Masivní narustem Piratských windowsu
    3)SteamOs
    4)Mantle Btw 3 a 4 jsou hodně nepravděpodobný

já myslím že Microsfot si je 2 vědom a to by v tom byl čert aby neudělalí pořádnou DRM takže jak byl závod o prolomení DENUVO ochrany tak tady bude podobný.já nechci vidět jestli to Microsoft posere Always Online DRM nebo jinou takovou blbostí, jestli jste si mysleli že EA a Ubisoft hate byl velikéj tak počkejte až se do toho zapojí Anti-Windows Hipsteri,linuxáci,Lidi kteří jsou háklivý na sledování (NSA+ Microsoft je z usa=Možné zneužití) atd(tohle je jenom uzké výčet) tak tohle muže změnit tvář internetu,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit