Přejít na výpis diskuzí
Co znamená příchod Windows 10 a DirectX 12 pro hráče a vývojáře
22.1.2015 | Petr Poláček
151 příspěvků
-
Nekdo zaplesa, ze je upgrade zdarma, ale ony i veci zdarma mohou byt drahy. Ten upgrade nemusi byt snadny. Bude po nem fungovat veskery hw, sw a sluzby ktere pouzivam? Bude mi fungovat muj domaci cloud, vpn do firmy, ovladace, verejne sluzby typu google drive nebo drop box, specialni kom. klienti pro zvlastni hardware jako jsou domaci ridici jednotky, hudebni hardware a tak dale. Nikdy to nebylo bez problemu a reseni takovych problemu muze daleko presahovat cenu samotneho os. Takove veci neresi jen ten, kdo ma pc jen na zabavu. A i toho mozna bude zajimat kompatibilita her. Pro ostatni je lepsi ozelet nove hry a nepodlehat takove natlakove taktice. Nastesti zamerene temer vyhradne na hrace. Byznys aplikace na direct x byvaji zavisle jen malo a nezenou se do nejnovejsich verzi.
Navic to je zdarma jen prvni rok, co to znamena? Jestlize se mi po roce windows zhrouti, a ja nainstaluji ze zalozni partition win8 tak uz nebudu moci znova upgradovat na win10? To jest, funguje to jen jako jakesi demo. -
Time for a celebration... Windows 10 for everyone! Waaait, scratch that. Windows 10 for no one. That can be just as much of a celebration, if you don't like Windows, true?
https://www.youtube.com/watch?v=QR2FYemIokE -
jednim sem si ale jistej, Jack v RL bude model par excelance, naprostej unikát a unikátní originál v jednom, Jack bude síla... :D:D myslim že bychom se vsichni pochc..i smíchy, kdybychom měli nějakej real time videofeed z jeho dne, takovou Jack Show...
-
u Jacka už sem prošel snad všechny možný teorie toho, proc pise tak jak pise. Napadlo mě, že si z nas dela frdel, že je narozenej 1947 a je to starej senilní dědek, že je to starej senilní dědek po mrtvici co píše jednim prstem, že je dislektik, že je to dítě, cokoli! Stejně sem nato nepřišel :X
-
To je pravda. Často si musim jeho příspěvek přečíst třeba 4x, ale ani potom vůbec netušim o čem to bylo. Pak přijde ještě poslední zoufalej pokus o přeložení, nakonec ale moje snaha vrcholí zjištěním, že se jedná o nerozluštitelnou Jackštinu. Muj mozek asi neni schopnej absorbovat tolik unikátních informací najednou *9*
-
Je to debian s Gnome 3.
Toť vše.
Čekal sem od toho nějaké super prostředí, odladěné drivery atd, ale je to prostě blbej debian, kterému se při startu PC zapne Steam BigScreen. -
jel jsem visty se 3GB ram a byly ku*va pomaly oproti 7kam, ktery jedu od ty doby doted, jak ty rikas bez jedinyho zadrhelu, visty drhly neustale, tam bylo neco hodne spatne
-
Klídek, bude trvat, než budou hry vyžadovat DX12.
-
taky si myslim, ze by byli zbytecne sami proti sobe. Doted to chapali, takze proc by to ted meli menit. Konkurence by toho okamzite vyuzila a MS uz toho pros..li dost. Jinak tu firmu mam rad a fandim jim- makat bych tam ale nechtel :)
-
co ti brani zustat na sedmickach. Nic
-
taky jsem mel visty stabilni a vsechno mi slapalo. Tak to proste bylo. A to jen 2Gb ram
-
nemyslim si ze by sa niekomu chcelo recenzovat drm na debian
-
Nezpomínej, že ne všichni mají tak výkonný pc. Někdo kdo má jen nějaký ultrabook s integrovanou grafikou nebo surface pro3 jako já to jistě rád využije :D
-
* jasne ze im chvilu trvalo
-
mozno si mal stastie na aplikacie pretoze vsetky windows nadstavby dosu stali z principu za totalne h* Inak je jasne im chvilu trvalo kym nt vyladili na desktope.
-
Já si pamatuji že devadesát osmičky SE byl velice dobrý systém. A taky si pamatuji, že do vydání SP1 byly XPéčka synonymem pro modrou smrt...
-
A kdo nema? ... vzhledem k tomu ze se kuprikladu notes bez woken uz skoro neda koupit...
-
MS dal specifikaci minimalni konfigurace a tam vzadnem pripade nemelo byt 512RAM a ano MS "dohlizi" na to aby se do kazdeho ntbk instaloval jeho OS stejne jako dnes pres vuli uzivatelu cpe svoje W8 na bezdotykove ntbky je to nesmyls
-
Lehce odbočím a zeptám se: Zkoušel někdo Steam OS? Nějaké postřehy, klady a zápory?
-
"Nevim kde lidi prisly na to ze win xp byl dobrej systém"
prisli na to tak, ze si pamataju na windows pred xp