Přejít na výpis diskuzí
Co způsobuje problémy s PS3 verzí Skyrimu?
16.2.2012 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
RDR vypadá na TV docela dobře. Ale zkus se podívat na Skyrim na monitoru s vysokým rozlišením po aplikaci Skyrim HD - 2K modu... prostě každý má něco...
-
Rockstar zase umí konzolový hry. Red Dead Redemption vypadá, hraje se a běží i na PS3 naprosto skvěle a bez kompromisů, který by se od konzolový hry čekali. Není důvod proč by neměl jít i Skyrim, kterej navíc vypadá mnohem zastaraleji než přes dva roky starý RDR.
-
OK. Na tom je hodně pravdy. Koneckonců si za to nechávají platit. Tak to možná neměli lámat přes koleno...
-
... a přišel čas, kdy i s velkou snahou pro konzole optimalizované hry šlapou na konzolích hůř, než odfláknutné konverze na PC. A bude hůř... než zas vyplave nová verze konzolí. Je to tak překvapující?
-
Všechny PS3 jsou stejné. Všechny PC nejsou. Když si koupíš PS3, tak čekáš, že hry pro ni budou bez chyby, protože není potřeba testovat to na milionu sestavách, ale jen na jedné. Na PS3, které jsou všechny stejné. Ale ani to Bethseda očividně nezvládla.
-
To, že někdo nedokáže napsat hru tak, aby ji plynule rozdýchal jakýkoliv stroj není chyba. Já třeba taky nespustím Metro 2033 tak plynule, jak by se mi líbilo. No a?
GTA IV na PC je tragicky (ne)optimalizovaná a Rockstar by měl být jeden z nejzkušenějších vývojářských týmu. L.A.Noire je tragédie už vůbec spustit... a přesto si myslím, že jsou hoši z Rockstaru dobrý... *3* -
Z článku jde poznat, že Bethesda prostě hru udělala tak, že tam jsou chyby.
A pak ani nevěděli čím to je a museli chtít savy po lidech k analýze.
Jo, na PS3 se nedělají hry lehce. Ale Bethesda má být jeden z nějzkušenějších vývojářských týmů... ok, asi fakt jenom má být. -
Z článku je docela jasný, že problémy s PS3 verzí Skyrimu způsobuje... PS3.
Konečně by bylo na čase uznat, že otevřená RPG a strategie sedí spíc PCčkům a akční hry a plošinovky konzolím. Protože, jak vidno, tím že hru udělají "přístupnější" konzolistům se z ní prostě hra pro konzoli nestane. A ještě je to zmrvený pro PCčkáře... -
Tak, že by byl zakopáný pes zrovna ve stylu hraní, bych si netroufnul hádat ani opilý, natož zastřízliva *15*. Jsou takové problémy vůbec normální? *1*
-
Co způsobuje problémy s PS3 verzí Skyrimu?
Že by Bethesda? -
PS3 utáhne mnohem lepší a hezčí hry
-
No ano, to se musí nechat.
Diskuze např. na Hrej.cz působí oproti Games.cz mrtvě. -
je pravda, že když se koukám na starý časopisy a jejich recenze, tak ani hry, o kterých se bavíme a vzpomínáme na ně dodnes, nedostaly 10/10.
-
To Ringwraith -
Lidí, co tady pravidelně píše, je strašně málo... Pár desítek registrovaných a k tomu deset až dvacet anonymů, řekl bych. Zbytek, tvořící naprostou většinu diskutujících, něco občas napíše. A úplná a naprostá většina návštěvníků nenapíše nikdy nic...
A jak se na to dívají ostatní čtenáři? Jestli sis někdy zašel, a o tom nepochybuju, na jiné herní weby, kde těch příspěvků bývá řádově jen pár (klidně i ten eurogamer.cz), mělo by ti dojít, že živoucí diskuze jsou vždy k dobru (i nezúčastněného), přestože by obsahově měly patřit do kategorie "kupa hnoje". -
Oh, the delicious irony.
Jo a hele nick jsem si 5x nezměnil.
Začal jsem jako Ringwraith, pak jsem psal jako MikiHoshii, ale vždy s mým avatarem, takže každej mohl vidět, že jsem to já. A teď jsem zase Ringwraith.
Někdy postuju bez přihlášení, pod nějakým nickem, co mě zrovna napadne... to když chci, aby lidi reagovali 100% na to, co píšu a ne na to, kdo jsem.
Někdy jako Ringwraith s nějakou náhodnou "skrytou identitou", ale zase každý vidí avatara. A Troll taky. Nebo považuješ "Skajrymek je ultra kůl, jasné?" za tak tvrdou změnu, že nikdo nepozná, kdo to je?
A osobně mám jméno a adresu v profilu. -
Aha tak ja si teda zalozim ucet a podepisu se k tomu kdyz ti to udela radost je uplne jedno jestli ste nebo nejste registrovani uzivatele stejne si menite jmena a pochybuju ze v uctu mate napsano kde zijete.Takze anonym je tu kazdej ale jsou tu taci co toho vyuzivaji.V realnem zivote jsou to nicky,nerdi nebo proste nas*any lidi co si to neumej vylejt nikde jinde nez tady viz ty a Ringwraith (kterej si taky asi tak 5x zmenil nick)
-
Sorry no.
Mám rád hry a rád na ně reaguju.
A tak mě naštvalo, když jsi napsal, že mám přestat a že normální lidi to nedělají.
Přijde mi velmi normální mít něco rád a reagovat na to. -
Souhlasím. Mě taky zajímají informace o všem možném herním. Něco logicky mám radši než něco jiného, ale to neznamená, že nechci info o tom, co mám míň rád. Ale všeho s mírou...
Před nedávnem jsem přemýšlel, kdo chodí na Games.cz. A kdo do diskuzí na Games.cz... a kolik z těch lidí se zapojí.
Došel jsem k tomu, že do diskuzí se zapojí minimum celkových čtenářů, neboť se dá říct, že tu vidím v zásadě ta stejná jména.
A v tom mě napadla děsivá věc. Že jen pár lidi dokáže, pokud chcou, diskuzi zničit. Někdy stačí jeden naštvaný post ode mě, jindy rýpnutí od tebe, jindy něco jiného. A diskuze jde pryč...
Říkám si i jak se asi na nás asi dívá ta většina čtenářů, která se nezapojuje. Doufám, že jako na zábavné šváby v krabičce, co se bijou mezi sebou k jejich pobavení. Doufám, že ne jako na otravy, kteří jim znepříjemňují pobyt na Games.cz. -
Co tu vsichni proboha resite? Tyhle JOKY(jak to sam autor nazval) jsou v temer kazde diskuzi. Je to otravne a vubec to neni vtipne. Reagoval jsem postem s jistou nadsazkou a vy z toho delate nejakou diskuzi o hype na 2 stranky.
A je prinejmensim usmevne kdyz mistni troll(ano,ted myslim tebe) tvrdi ze si tu chodi precist kvalitni nazory jinych lidi. *1* -
"...a nejlwpsi je jak si strasne myslite ze ste pritom cool a to jen pro to ze ste anonymni."
Řekl anonym, přitom pozurážel dva registrované uživatele a triumfálně odkráčel! *5*