Přejít na výpis diskuzí
Co způsobuje problémy s PS3 verzí Skyrimu?
16.2.2012 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
*1* *1* *1* *1*
-
Hraju na Xboxu a musím přiznat, že občas se mi hra zpomalí - klasické sekání. Ale to jenom třeba při finální bitvě o Solitude a tak.
-
Moudrá slova, kolego.
-
Ja si oblivion na pc poridil jeste v dobe. kdy jsem o konzolich nemel ani paru. Zacal jsem ho hrat snad petkrat a proste nezabral, takze jsem na nej, jako fanousek daggerfallu a morowondu, nadaval. Pred rokem a pul jsem ho zkusil na ps3 a konecne si ho pekne uzil. Docels me to prekvapilo, necekal jsem to. Chtel jsem si jen porovnat o co hur se na ps3 hraje hra, kterou znam z pc. Schvalne jsem si proto vytvoril maga, ktery musi mirit a to melo jit podle mych predpokladu hur na gamepadu.
-
Hele, Skyrim přece upgradoval z 26/10 na ∞/10 už při minulém článku o módech...
Jinak - s WOWkem a Skyrimem na věčné časy, soudruhu! *5* ME a AC, to je druhá liga... A SW:TOR? To je jen teďkom okurková sezóna, tak se dohodli s Blizzardem, že udělají singleplayer MMORPG, aby pak mohlo vyjít multiplayer MSORPGčko *5* Trochu zamotané to je, já vím... *2*
EDIT: A nezapomeň, že pan Smutný by ti řekl, že mluvíš nesmysly, SW:TOR přece není ANI NÁHODOU přehypované, to je úplný andrgraund přece! -
Kazdy hardware te omezuje. Dnesni konzole jsou mnohem vykonnejsi nez pc 486. Vis jak ty teprve museli vyvojare omezovat? Rekl bys tedy, ze pro 486 nemeli delat hry? Ze je nemaji delat pro tablety? Ze je nemaji delat pro smart mobily? To je asi blbost, co. S omezenim je potreba pocitat a udelat hru tak, aby se do nej vesla.
Spis je zajimave, ze tim netrpi xbox. Hadam ze je to tim, ze nema pevne rozdelenou pamet a je schopen zvysit operacni pamet na ukor graficke. Pokud to tak je, tak se xbocova hra nezpomaluje, ale zato se ji horsi grafika, coz je mene pozorovatelne. -
A co takhle: Gameboy od Sony uz to proste neutahne *15*
-
Měli vydat návod, jak pustupovat hrou aby se dala hrát bez bugů :)
-
že se na ten plejstejšn nevy*erou. na PC i na X360 mi to běži bombově a nemužu si stěžovat :P
-
Na PS3. Jo, bavi me to a na ovladac uz jsem zvyklej, nedela mi problem. To jen kdyz clovek prechazi z PC, ale pak uz se to podda.
-
10/10!
Ať žije Diablo3! Teda Mass Effect 3! Sakra, vlastně SWtOR! Teda Skyrim.
Člověku se ty přehypovaný hry pletou jedna s druhou... -
Oblivion jsem zkoušel jen na PC a přišlo mi to v rámci možností OK... (pokud beru v potaz, že TES mě nikdy nebralo, takže pečený vařený se v tom necítím)
-
Ne asi *1*
Uplne to vidim "Chcete težší hry? Tak s tím jak jsme to udělali to zaručeně nedohrajete" *15* -
Nejhorší na tom je, že ve skyrim-nexus komunitě na tom budou celé roky makat lidi z celého světa jak barevní, a Howard se pak při vyhlašování dalšího titulu za pár let bude kasat, že "pokračují ve šlépějích Skyrimu, hry, která jako první nabídla vybalancovaný a dotažený gameplay"! *5*
-
Oblivion me na ps3 bavil, na rozdil od pc.
-
Howard že chyboval? Bullshit, to je přece všechno součástí promyšleného gameplaye a marketingové strategie! Progres, voe! *16*
-
Tak pracuj, pracuj bethesdo a ja si jednou skyrim koupim, az bude fungovat.
-
Diskuse pro Článek Co způsobuje problémy s PS3 verzí Skyrimu?
no přece ps3 né *1* -
nejsem hater, skyrim hraju, čas od času ho pustím prostě. Ale že by to byla tak super hra bych ani náhodou neřekl. Pro mě takový průměrný OpenWorld RPG s pár hezkejma prvkama.
-
Hele a tebe to baví pařit na konzoli? Ono je docela peklo to hrát i na klávesnici, ale s xboxovým ovladačem jsem měl pocit, že proskočím oknem...