Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenze ty se s nikym neresis proc je a neni Skyrim na h*vno ty ses proste toho nazoru ze je spolecne s tim typkem co se snazi trollovat ale vetsinou mu to moc nejde.Muj nazor je ze bud nemas co hrat a tak to delas nebo je na tebe hra moc draha a maminka ti ji nechce koupit.Ale to nemuzu vedet samozrejme jiste.Nejhrosi je ze tyhle ty vyjevi o tom jak je hra na h*vno (Skyrim,SWtOR,MW3) cpete do vsech diskuzi a nejlwpsi je jak si strasne myslite ze ste pritom cool a to jen pro to ze ste anonymni.
  • Tvou reakci na me dve kratke vety je napadani a urazeni !! a nesmyslne argumenty na 5 odstavcu. Jestli to je tvoje normalni reakce,tak pekne dekuji.

Me reakce na tebe konci.
  • "Normalni clovek hry ktere ho nezajimaji nesleduje a pak je mu nejake hype vis kde..."

To Ringwraith -
    Já si myslím, že jádro pudla je jinde - jde o to, že dost čtenářů Games.cz si neuvědomuje, že tady chodí nejen lidi, kteří se chtějí dozvědět "konkrétní informace o konkrétní hře a jít si po svých", ale také ti, kteří preference nemají až tolik vyhraněné a tedy je zajímá scéna jako taková... Dokonce, a já mezi ně patřím, je zajímá právě zákulisí herní scény, ne až tolik samotný gameplay konkrétních her.

Jenže to je to samé, jak mě tady všichni seřvávají, že "recenze jsou subjektivní a co to vůbec řeším, vždyť si mám na hru udělat vlastní názor a nebrat to tak vážně, čísla nejsou podstatná, text není podstatný, vše je relativní".

Mně ale jde právě o to si přečíst kvalitní názory jiných lidí, abych neměl pocit, že ze mě dělají vola tím, že na negativní recenzi napasují 10ku nebo že uměle fabulují a vymýšlejí senzace, aby SW:TOR měl každý den 3 články a splnil limit zadaný od lokálních distributorů.

Nejde mi o to, abych se rozhodl, jestli tu a tu hru chci či nechci hrát - na to si ji můžu přece stáhnout z netu a vyzkoušet... Proto je přece logické, že pojímám herní scénu jako celek.
  • Ringwraith
    Aha, takže když někdo napíše nějakou reakci na tvůj post, tak se musí léčit.

Jo a jaký haterský post? Kde vidíš nějakej hate? Kde kritizuje jakoukoliv hru v tom postu?

Dám ti radu.
    Nauč se číst, co lidi opravdu píší, ne co si myslíš, že píší. A nauč se oprostit od toho, kdo to píše. Soustřeď se na obsah ne na autora.

Ano, můj post byl joke mimo téma článku.
    Welcome to Games.cz. We do that here.
  • Ne nemam, ja jsem pochopil co tim chtel rict.
  • Chlapce jdi se lecit . Ja nicim neargumentuji. Pouze jsem na tvuj trolli(hatersky chces-li) post zcela mimo tema clanku reagoval stejnym stylem. Pokud s tim mas problemy(a ocividne mas) zkus priste psat vice k veci. Mozna budes bran vazneji.
  • Ringwraith
    Já myslím, že to spojení evokuje tvrdou práci.

Ty jsi to pochopil jinak, byl jsi opraven a místo toho, aby jsi prostě uznal, že to autor myslel jinak, tak tady dál děláš drsnýho.

Edit: Aha, tak nic, přiznal jsi, že tvá reakce nebyla adekvátní. Má omluva tobě.
  • Problemy se ctenim mas spise ty. Slovni spojeni ''lidi na tom budou makat jak barevni'' neevokuje prilis zabavy. Ale priznavam ze ma reakce neni uplne adekvatni k predchozimu prispevku. Vzhledem k tomu ze jde o mistniho trolla,omluva jiste neni treba *2*
  • Ringwraith
    A normální lidi?

Ale prosímtě... ani nebudu začínat.

Pro mladé je normální být každou volnou chvílí ožralej/zkouřnej...
    Pro starší je normální chodit do nudné práce a vrátit se nabručenej domů...

To jsou tvý normální lidi, tvá většina, ti, kterými se oháníš.
  • Jo, tak to bylo myšleno. Jestli je něco, co na Skyrimu nekritizuju, tak právě fanoušky, kteří nespamují diskuzní fóra adorovanými příspěvky o tom, jak je Skyrim dokonalý ve všech ohledech a všichni (kritici) jsou debilové, ale naopak se snaží aktivně udělat něco pro to, aby se ta hra k dokonalosti alespoň zdánlivě přiblížila...
  • Tak takový návod ti klidně dám: Vemeš instalační placku, vhodíš ji do koše, koupíš PC verzi, nainstaluješ a hraješ bez problémů:D
  • Ringwraith
    Bože, jsi na Games.cz. Musíš čekat, že tady budou hráči, kteří řeší hry i věci kolem her, jako chování vydavatelů, hype atd. ...

A tvůj argument je s prominutím debilní. Ne, bez prominutí, je prostě úplně retard0v4nej. (čísla kvůli filtru)
    Jdeš na chovatelské fórum a dva chovatelé se hádají jaký je lepší seno... ale ať kašlou na ty svý koně a jdou se dívat na TV.
    Jdeš na fórum tn.cz a dva lidi s hádají nad Ulicí... ale ať kašlou na Ulici a jdou radši chovat koně.
    Jdeš na bodybuilding fórum a dva svalovci se hádají jaká je lepší posilovací technika... ať na to kašlou a jdou si lehnout na louku.

Tvůj argument je absoultní forma ignorace. Přehlížení problému. Ale musíš přijmout, že o každou věc má někdo zájem.
    Ty máš taky určitě zájem o něco, na co já z vysoka se*u, ale nikdy bych ti neřekl, že se o to máš přestat starat.
  • Precetl sis co psal? Nebo jenom po prvni carku? Bys pak pochopil ze nekritizuje to ze nekdo dela mody *7*
  • A? Kde je pointa? Dneska jsem videl reklamu na dalsich asi 10 veci,zitra je uvidim zase,pozitri zase,pak mozna na jine..... Nejvice me stvou ty ''vyhypovane'' matrace co vidim kazdy den-"Boli vas zada? Pak je tu Sara!"
  • Kdyz vidis plakat na vlozky tak, tak se kvuli tomu taky vztekas? Si proste toho nevsimej, kdyz te to neoslovuje.
  • Lidi na modech delaji protoze je to bavi. Takze to neni prace ale zabava. Ja vim ze pro tebe jako mistniho trolla je nepochopitelne, ze se nekdo dokaze bavit necim tvorivym,ale smir se s tim.
  • Zrovna dneska jsem si to kráčel na autobus a co nevidím - "Modern Warfare 3: Trhák letošního roku!" *1*
  • Líp na tom určitě není... Ale tak nějak umožňuje tím vylaďováním doopravdy něčeho dosáhnout, ať už z pohledu vývojáře softwaru, tak uživatele (který si rád zprovozní něco extra, co mu zážitek posune do výšin). Konzole jsou prostě sterilní už od základu, invence naprosto nulová (z hlediska softwaru)...
  • Tak si dej pauzu a porad je nehraj. Jednoduche reseni. Normalni clovek hry ktere ho nezajimaji nesleduje a pak je mu nejake hype vis kde...
  • EuroSamurai
    Jn hlavně, že PC kde se musíš podřídit kvantu ruzných komponentů/softwaru je na tom líp vid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit