Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to naprosto! Úžasně!! přesně takovýto styl grafiky a her mam rád. Držím palce a ať se daří!!!! dejte si záležet kluci!
  • Enclaw
    Jednou větou: "Úžasně překrásně vypadající hra s velkým potenciálem". Žádost o beta klíč odeslána, teď už jen čekat a doufat, že se na mě štěstí usměje.. (a nedopadnu jak s betou Diabla III) *4* ....
  • GlaDOS
    Něco jsem o tom slyšel ale alespoň u mě to tak nevypadalo. Procák se mohl uškvařit a hra trhala.
  • CrocoRay
    Jakou opici?
  • smejki
    flash už má GPU akceleraci, pokud se nemýlím...
  • GlaDOS
    Flash je jako herní platforma naprosté zlo. Chápu, že vývojáře láká fakt, že to dají i do prohlížeče a může si to každý ihned zkusit. Můžete namítnout, že Machinarium bylo super. Ano, bylo. Ale těch omezení. V animacích, v pohybu, v ovládání. Sami vývojáři z Amanita design o tom někde psali, že flash není moc dobrá platforma a měli kvůli tomu komplikace. The Binding of Isaac. Spusta lidí, co měla čtyřjádra si stěžovala na nízký framerate. U mě se slabším počítačem to bylo nehratelné úplně. A přitom stačilo použít jiný základ a mohlo to fungovat plynule všude.

Nyrthos vypadá moc hezky, držím klukům palce. Ale já flash ve hrách nenávidím. Vytěžuje maximálně procesor a grafika se fláká. Měl by zůstat pro reklamy.
  • GlaDOS
    Flash + hry = zlo
  • nyrthos
    Si rooozkodoval *3* *1*
  • Úžasná grafika! Nádhera.
  • Žádám překlad! *10*
  • a stejně neumíš česky :D:D
  • Kdyby to tak mělo svět, zápletku na rating 18+, to bych si to určitě nenechal ujít.

Jinak, vypadá to zajímavě, držim Vám palce pánové. Ať se to povede dle vašich představ!
  • Veskoslav
    Tak kdyby jste potřebovali pomoct:) Mám pár známých, co už hry překládali, ať už amatérsky nebo profesionálně.
  • Cize vlastne taka modernizovana Ultima vo flashy? (nechcel som nikoho z milionov ludi urazit.. :D)
    kazdopadne zo screenov a z popisu to vyzera prijemne a tesim sa az s tym páni pridu oficiálne von a budem sa na to moct vrhnut :)
  • xixixao
    Mám chuť říct, že to vypadá líp než Diablo III. Paráda :) ! (a velký plus za flash, v týhle době je potřeba tuhle platformu podporovat právě velkejma projektama)
  • Asharak
    Tak ještě nemusí být tak moc ztraceno, protože věřím že Adobe nenechá (nechce nechat) flash jen tak upadnout k vůli HTML5, takže s novými verzemi by mohli vyřešit ten "úbytek výkonu" :)
  • tak to já to mám přesně opačné :D... ale staré časy si připomínám v práci...
  • Pokud se jedná o vtip, trapné. Pokud ne, smutné.
  • je to borec, sry
  • grafika je kouzelna, jen tak dal. snad bude kouzelna i hratelnost ,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit