Přejít na výpis diskuzí
ČR má další zajímavý projekt - akční RPG Nyrthos
8.1.2012 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
je to na pitel hra, tochle bude hrad tak 100 lydi. v\mo cem mluvym viž :)
-
Díky za názor!
Na screenshotech hra vypadá samozřejmě jinak než v pohybu; máme navíc v plánu kontrast "vyladit" v závislosti na konkrétní paletě/postavě.
Napoví hlavně budoucí testování. Drž nám palce, věříme, že to zvládneme :) -
jaus mam opcanku
-
Vyzera to krasne, popis cinnosti znie krasne, ale... hra v browseri...plesk hlavou o skrinku...a plesk este raz. Take plytvanie talentom. Pokial by to bolo aj hratelnostne doladene a splnene naozaj vsetko co sa slubuje, pokojne by som za to nejakych 20 euro v krabicke dal. A keby to bolo len stahovatelne, aj tak nevadi, by som si krabicku aj s obsahom vyrobil (ako v pripade ceskej freeware Cardhalia ;) http://bit.ly/xM27k7 ). Ale browserova hra? Trpim a tato moderna doba ma zabija. Tolke plytvanie talentom, tolka skoda. Zijeme to v blbej dobe, fakt :) Inak samozrejme chalanom drzim palce, nech to vyjde a funguje tak dobre ako to v popise znie. Browserovka...ach...
-
Čechy - ani nikoho jiného - samozřejmě opomenout nechceme a v budoucnu určitě budeme přemýšlet o vydání hry i v češtině (už tak nějak "z principu" :)
Vzhledem k "velikosti" našeho týmu a množství práce ale musíme mít v současnosti na paměti poměr čas/výkon, z čehož vychází ona jasná orientace na Aj. -
Díky díky.
Co se týče flash vs. unity, je samozřejmě pravda, že v prvním případě je člověk (v "současnosti") dost limitován výkonem, což hrálo a hraje při vývoji velkou a dost nepříjemnou roli.
Bez ohledu na výhody byl v době, kdy jsme o platformě rozhodovali, byl flash de facto jedinou volbou, přemýšlení se tedy nekonalo :). Navíc to vypadá, že tebou zmiňovaný rclick bude brzy vyřešen; výkon se také posouvá na jinou úroveň. Uvidíme, budoucnost ukáže, jak se bude situace vyvíjet.. -
That is the fed troll..
-
Díky za podporu! Jen bych dodal, že je Dan frajer, Mafie byla a bude jednou z našich nejoblíbenějších her.. není důvod nepřát mu úspěch, ať se rozhodne dělat cokoliv (s kýmkoliv, kdekoliv) ! :)
-
No proti tomu nic nemám *3*
-
Jejdásku....Jsi už dost trapný, jak se neustále snažíš vyvolat jakýkoliv flame. Asi moc her jsi nehrál co? A když funguje BattleStar Gallactica na tabletu, která je mnohonásobně náročnější než toto RPG, tak nevidím důvod, proč by tato hra mněla mít jakékoliv problémy. Ale to by jsi musel vedět, jaké hry už na mobilní telefony tablety jsou, že?
-
Čímž je stejný jako oni.....A neviděl jsem, že by zástánci SKyrimu byli negramotní idioti....
-
No ale zároveň je dobrý si dávat na opačný extrém - totiž lidi, kteří na diskuzi sepsou každého, kdo se u Skyrimu baví. Podle mě to není hra dokonalá, ale dobře hratelná a zábavná určitě...v tomhle roce jsem se kromě L.A.Noire u žádné tak nebavil. Bohužel tento můj subjektivní názor je u některých existencí záminkou pro urážky...
-
mno, grafika z obrázků vypadá dobře a nápad je taky výborný. :) Už se těším. :D
-
Mne ta grafika prijde neprehledna, postavy splyvaji s pozadim. Na mobilu nebo tabletu si to vubec nedovedu predstavit.
-
True true. Nejlepší je přechod z nízkoprofilových zpět na vysoko profilové :/
-
a že je vystihl dokonale :) sice to mohl ještě trochu dopatlat *7*
-
az na to ze nedela debila ze sebe ale z lidi co se tu Skyrimu tak zastavali a delali jakoby to bylo nejlepsi hra na svete *15*
-
Ta grafika má svůj půvab a ten kdo na ní makal má talent.
-
Jestli si myslíš, že jsi vtipný, když ze sebe děláš debila, tak ne...
-
demeter tvuj nick neco naznačuje,jen bych možná změnil poslední 3 písmenka a jedno přidal vyšelo by tvé jmeno a docela možná by nám to řeklo i neco více o tvém intelektu. *6* aco se týče hry na naše poměry vcelku dobrá grafika doufam že i hratelnost bude dobrá.