Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skirim ie neijlepsy a gdo sy misli ze neny je debyl a smrdy
  • Demeterovi tipujem 12 rokov...urcite ani netusi co je to stary dobry Heretic :D:D
  • kdybys aspoň uměl česky
    Nyrthos jinak vypadá velmi zajímavě
  • Veskoslav
    Zahraji, pokud bude bavit, tak i nějak finančně podpořím:)
  • farrao
    Někteří představitelé dnešní mládeže, jako například tady Demeter, mě někdy skutečně dokáží neskutečně rozesmát *1* Chlapče, přestaň to hrát a koukej vypadnout do školy... *7* Ale to jen tak na okraj... Tenhle projekt se mi docela zamlouvá a těším se, že to dobře dopadne. Rozhodně držím palce kluci, a rozhodně nejsem na games jediný *3*
  • Proč by to měli hrát především Češi?
  • Ahoj Nyrthos, jsem rád, že v naší kotlině se někdo pustí do tak pěkný hry. Držím palec a ať vám (nám) to dobře dopadne.
  • Vypada to vazne zajimave ale jsem zklamanej..delaji to cesi ale uvodni stranku maji jenom v anglictine...je to jenom banalita ale tuhle hru budou hrat predevsim cesi tak by to mohlo byt i v cestine..
  • pycovvyna ja racy skyrym to je nei
  • zjistil jsem, že vůbec neumím psát... asi to bude novou klávesnicí... ještě jsem si nezvykl *3*
  • walltar
    Ta grafika je prostě nádherná. Doufám že se jim to povede.
  • Jo, tyhle hry a grafika jsou poslední dobou nějak v módě... jsem asi ten 3D fancy grafiky přejeděný *15*
  • hah... to by bylo supet! *15*
  • No jo nepřekonané RPG ;) ...I já raděj BG a Das Schwarze Auge serie ;)
  • Ja mam jeste jeden beta klic,
    napis na email geeky42@seznam.cz
  • Inquisitor
    Už jste s tím Skyrimem fakt trapný. Opravdu to musí být u každého článku? Dem*nti.
  • Vypadá to fakt dobře. Nepřemejšleli jste o tom, že byste nějakej další projekt dělali spíš na něčem jiným než na flashi (třeba na Unity enginu, kterej taky běží v browserech či na smartphonech)? Přece jenom je flash žrout výkonu, při pravokliku vyskakuje to flashový menu místo možnýho využití pro ovládání hry apod.
  • takova hovadina! takova blbost! OMG! to ani nestahnu *6* jdu hrat Skyrim nejlepsi RPG na svete *5*
  • Jak to bude F2P , budete stavět vesnice a konat raidy, tak to má obecenstvo zajištěno už dopředu .
    Jen tak z povinnosti - A budou tam elfové ?
    *12*
  • nyrthos
    Ahoj Tiscali, tady kluci z Nyrthosu. Jsme nadšení z toho, že se vám projekt líbí a budeme se těšit na další kontakt :) Hezký den, Martin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit