-
Ten popis mě docela navnadil, že bych hru nakonec vyzkoušel?
PS: Pro redakci - Sice mimo téma, ale zajímalo by mě, jestli chystáte recenzi hry Wargame: European Escalation? -
-
Recenze uz se "vyrabi", bude pondeli/utery nejpozdeji.
-
-
Hmmmm No co mi to jen připomíná ... Medieval Total War ? Dvojka v Gold verzi mi leží na skříni...
Stejně mám raděj tahovku , středověk a 1a 2 válku než Shoguna i s Napoleonem dohromady . -
-
Medieval Total War se mi hodně líbil do doby, než jsem objevil Europu Universalis 2. Koupil jsem ještě MTW2 s datadiskem, ale pro mě obrovské zklamání. CK2 hraju a bavím se královsky.
-
S tím Napoleonem bych klidně souhlasil. Mezi ním a Empire: Total War moc rozdílů teda není, doba se jen o kousíček posunula, jinak se to hrálo téměř identicky. Shogun je naopak parádní. Po pobíhání po Evropě prostě chce člověk vidět něco nového a Shogun se svýma samurajama přinesl něco svěžího vzduchu :)
-
-
:) Bud´ samé vlaječky a nebo vojáky .... obojí současně na bojišti působí směšně .
Japonsko v tomhle zrovna nemusím , i když ze Shoguna Total War vzešlo :)
-
-
-
Několik dní jsem tuhle hru víceméně ignoroval. Poté ale přišly první recenze a daly mi facku. Rozhodně jsem nečekal, že za tuctovým názvem bude takhle opěvovaná hra! Hodně mi to připomíná Total War sérii, že bych si ty Crusadery koupil a zazdil se na pár dní? :)
-
po česky to náhodou nebude ?
-
-
Čeština se už peče.
-