Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo pro deti kolem deseti let must have titul.. :D
  • ucho
    bohužel prodejnost na PC je nejasná, protože neexistují žádné přesné statistiky. obecně se říká, že na konzole se toho prodá víc díky menšímu množství pirátských kopií, ale číselné podklady pro to nejsou žádné, protože právě neexistuje to srovnání s PC prodejností. pokud máš nějaká čísla a konkrétní příklad, který dokazuje nenávratnost u PC prodejů, sem s tím, rád se přiučím.
  • Tato hra je čistě o singlu a multiplayer se v ní vůbec nehodí aspoň mě vůbec nesedl a nepřipadalo mi to zábavné což je škoda.
  • Lol,,, to tady bylo vzdy... jakmile zacalo existovat rozumne laciny prenosny medium (5,25 disketa, jeste driv paska), tak se zacaly hry kopirovat ... vymluva je prave to, ze by to brzdilo piractvi ....
  • ...
  • Teda televizi ne monitor *1*
  • Takže Konzole kontra PC je pravda že PC je možná lepší, ale zase konzoloví hráči kupují originál (přiznejme si to minimálně 80% PC hráčů si hry stahuje) takže se vyplatí spíš hru vydat na konzoli, protože se jim ty peníze nějak z toho vrátí z PC ani moc ne, jinak třeba PS3 omezuje to že hry se hrají jen v 1280x1024 (aspoň mě to jinak nejede :-D a to mam monitor 1900 rozlišení či jak to je teď nwm. Hlavně mě neukamenujte je to jen můj názor *1* *1*
  • jo i ty only pc.. :D
  • To je nová výmluva, které se spousta lidí chytla. Je to kec. Za vše si můžeme sami. Enormním pirátěním. Zdůrazňuji slovo ENORMNÍM.
  • :D to jsme se daleko dostali od crysis az k memu pravopisu :D nejsem cech pochazim z recka a moje mama je slovenka ziju tu 3 roky vic nemam co dodat ale crysis je super :D
  • sesta trida? nene to jeste asi ne.. :D
  • Spis ho sere, ze mu maminka nekoupila poradny pecko, ktery by crysis 2 zvladlo ve Full HD *5*
  • Ty, že nejsi Čech? Nevymlouvej se, že neumíš pravopis. Ani Slovák by neudělal takové hrubky. podle tvých příspěvků umíš česky výborně, jenom jsi se málo učil. Pokud jsi ještě ve škole, tak ZABER :-DDD
  • Přesně tahla situace nastala, když docházel ps2 dech. PC hráči řvali, že PC je budoucnost. Pak přišel xbox360, spousta her na PC nevycházela, mluvilo se o konci herní PC scény. jak šel čas, PC konzole dohnaly a dnes už předehnaly. Za 3-5 let vyjdou další řady konzolí. A na koni budou zase konzolisti. A tak pořád dokola. A trubky se tu budou hádat ještě ve čtyřiceti :-D
  • a jinak k hre crysis podepsala se na tom konzole mohlo to bejt dal nez to je .ale i presto je to nejlepsi pc a conzole hra ktera kdy vysla :D super hra a klobouk dolu :D tak a tim se muj nespisovnej a gramaticky spatny zadek bude venovat necemu uzitecnejsimu nez je hadka co je lepsi mam rad pc komunitu i konzolovou komunitu je fakt sorry ps3 rad nemam :D cus
  • Digital Foundry robil rozbor C2 a X360 verzia ide 1152x720. PS3 verzia má mierne nižšie a to 1024x720
  • ne priznam se je mi 24 nejsem cech :D a na pravopis atd :D kaslu proc asi proto ze toto neni clanek do novyn ale muj nazor na vec :)
  • 1080p na konzolích je, ale v drtívé většině her je to přepočítavané 720p rozlišení. Ale existují výjímky, které jedou v opravdovém 1080p. poslední Grand Tourismo například. Takže i konzole 1080p zvládnou. Nepodceňujte sílu konzolí.
  • Asi tak,,, ja proti konzolim taky nic nemam,,, super vec pro deti a manzelky (ironie). Ale to ze brzdi vyvoj je evidentni :/
  • no tak po dvou a pul hodinach hrani zjistiju ze je to uplne normalni FPS jako jakykoliv jiny grafika tu a tam pokulhava a popravde me to vubec nebavi je to predvidatelny a nezazivny. Prvni Crysis byl mnohem lepsi ale i tak bych tomu dal tak 8/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit